Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 19, 2016 2:31 pm

bianco blu je napisao/la:
nikson je napisao/la:Zahirovica bih ja na stopera a Ugljesu ispred, Zahirovic moze igrati stopera il zadnjeg veznog, totalno nebitno dobar je u destrukciji igre al ne i u kreaciji...A Ugljesa zna i kreirati a upravo to nam je bio najveci problem dosad....
a Blagojević?
Blagojevic se, jadan, satra sam igrajuci. Radilica koja mora ispravljati tudje, ne svoje, vec tudje greske. I to tonu takvih.. Nema on ime da bi se mi busali u prsa sto igra u nasem klubu, a zaradio je svaku marku od plate. Mislim da je ovo zadnje kljuc svega, i najbolji dokaz koliko nam on znaci. Rijetki su fudbaleri danas koji otplacuju silne novce koje imaju.

FKZ1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:32 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ja bi Zahu samo koristio na teškim gostovanjima, za sve ostalo više smeta nego koristi.
FKZ1921 je li i Uglješa spada u ta nedogađanja do 5.6.
Ne,ne...Ugljena je završen.

Virtu4L

čet maj 19, 2016 2:33 pm

Ajzea je napisao/la:Ma igrac ili zna ili ne zna, jedino mladi igraci mogu eksplodirati. Bekric i Zaha dok eksplodiraju, mi cemo se najesti govana i govana. Lendric i Boske su dokazali, ili mozes ili ne mozes, ili umijes ili ne umijes, ili hoces ili neces.
Ne možeš upoređivati krilo i napadača sa defanzivnim veznim. Prva dvojica dolaze do izražaja kada mi imamo loptu, a ovaj dolazi do izražaja kada protivnik ima loptu, dakle nemoguće ih je upoređivati.

Zato možemo uporediti naš ofanzivni i defanzivni učinak ove sezone, ofanzivni je jedan od najslabijih od kako se igra PL, a defanzivni je jedan od najboljih, sa samo 20 primljenih golova.

Uostalom baš me zanima kako izgleda to kad Zahirović eksplodira? Kako će defanzivni vezni eksplodirati kada u 80% utakmica imaš inicijativu a protivnik se brani.... eto živo me zanima kako će u takvim utakmicama eksplodirati igrač kojem je destrukcija igre primarni zadatak na terenu?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:35 pm

Budes li mi jos jednom postavio ovoliko pitanja, necu posjetiti Sveti Stefan ove godine, pa ti vidi. :rofl: :rofl: :rofl:

nikson
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:36 pm

Ajzea je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:
nikson je napisao/la:Zahirovica bih ja na stopera a Ugljesu ispred, Zahirovic moze igrati stopera il zadnjeg veznog, totalno nebitno dobar je u destrukciji igre al ne i u kreaciji...A Ugljesa zna i kreirati a upravo to nam je bio najveci problem dosad....
a Blagojević?
Blagojevic se, jadan, satra sam igrajuci. Radilica koja mora ispravljati tudje, ne svoje, vec tudje greske. I to tonu takvih.. Nema on ime da bi se mi busali u prsa sto igra u nasem klubu, a zaradio je svaku marku od plate. Mislim da je ovo zadnje kljuc svega, i najbolji dokaz koliko nam on znaci. Rijetki su fudbaleri danas koji otplacuju silne novce koje imaju.
po meni ce i Ugljesa raditi isto, tako da cemo imati sredinu abnormalno pokretljivu, jedina nepoznanica Hervas kojeg bih koristio ofanzivno, al lakav god vjerujem da je od Bekrica bolji...A Blagojevicu treba ***** popusit za sve sto je dosad uradio!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Grbavica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:37 pm

Previše se očekuje od Radinovića.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

čet maj 19, 2016 2:37 pm

Ajzea je napisao/la:Budes li mi jos jednom postavio ovoliko pitanja, necu posjetiti Sveti Stefan ove godine, pa ti vidi. :rofl: :rofl: :rofl:
Sveti Stefan rezervisan do 2034. godine :rofl1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:40 pm

Grbavica je napisao/la:Previše se očekuje od Radinovića.
Previse se vjerovalo @Virtual po pitanju Svetog Stefana. :rofl:

irfo

čet maj 19, 2016 2:41 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/opcina ... 60519073#1
U protekloj godini Općina je u klub uložila skoro 240.000 KM.
evo primjer kako opcina treba raditi, a ne ko koldzo ako moze kako zakino bi jos

Blueworld21
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:42 pm

Do juna ću se na hors navuci...

FKZ1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:56 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a plan vam je ukratko sažet u mom potpisu :ganja:
Gdje su autorska prava? :kafa:

@FKZ1921
Predlozi im tamo da se na pripreme ode na kakvu planinu.
Pripreme će se obaviti u i oko Sarajeva...
Van Sarajeva bi se trebalo ići samo radi odigravanja nekih utakmica...

LARSSON
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:58 pm

FKZ1921 je napisao/la: Van Sarajeva bi se trebalo ići samo radi odigravanja nekih utakmica...
Znas li slucajno razmisljaju li nasi oko prijateljskih na grbavici?

Dolina
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:58 pm

Daj mi Zahu kao stopera...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Grbavica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:59 pm

Mogle bi se ove pripreme detaljno ispratiti :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FKZ1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 3:01 pm

Nekih će utakmica biti...
Ali ne ono o čemu smo pričali...da bi voljeli nekog jakog na Grbavici preko ljeta. Za jakog protivnika moraš minimalno godinu unaprijed razmišljati i praviti planove. I opet teško osim ako nemaš neku dibidus jaku štelu. Svi dobri klubovi te male pauze koje imaju,nastoje što je moguće više komercijalizirati...A s nama nemaju baš neke šanse za to.

LARSSON
Kontakt:

čet maj 19, 2016 3:02 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nekih će utakmica biti...
Ali ne ono o čemu smo pričali...da bi voljeli nekog jakog na Grbavici preko ljeta. Za jakog protivnika moraš minimalno godinu unaprijed razmišljati i praviti planove. I opet teško osim ako nemaš neku dibidus jaku štelu. Svi dobri klubovi te male pauze koje imaju,nastoje što je moguće više komercijalizirati...A s nama nemaju baš neke šanse za to.
Mah samo nek se igra, da vidimo sastav na djelu i to

hvala

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 3:05 pm

Trčali bi oni meni na pripremama do Trebevića, Misketovi pohodi :shisha:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 19, 2016 3:14 pm

Igman zakon.. Tu odraditi kondicioni dio priprema koji je i najbitniji.. Jos uz to da uzmu kakve kvalitetne hape i rezultat nece izostati bar sto se fizike tice.. Posle otici malo do Medjugorja ili nekog primorskog mjesta, raditi sa loptom i odigrati koju kontrolnu utakmicu.. Antalija i te neke sminke su blago preseravanje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

brile
Kontakt:

čet maj 19, 2016 3:21 pm

Treba probati dovesti ovog Monjolea, izgleda da ce ga otjerati Liverpul. Treba Veci malo jaca konkurencija, previse se zajebava :palacdole:

Neandertalac

čet maj 19, 2016 3:24 pm

Ove pripreme, za mene nije vazno gdje ce biti obavljene. Vaznije mi je da to bude odradjeno u jedno strogom sistemu, profesionalno, moderno sa velikim naglaskom na individualce i njihovu kondiciju. Vecina igraca mora uhvatiti zalet, dovesti se na najveci moguci max lvl forme i odrzavati ga lagano.
Ovo sada nije dovorljno za velike, ozbiljne stvari. Ima tu dobrog mjesta za poboljsanje.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava