Ajzea je napisao/la:Ma igrac ili zna ili ne zna, jedino mladi igraci mogu eksplodirati. Bekric i Zaha dok eksplodiraju, mi cemo se najesti govana i govana. Lendric i Boske su dokazali, ili mozes ili ne mozes, ili umijes ili ne umijes, ili hoces ili neces.
Ne možeš upoređivati krilo i napadača sa defanzivnim veznim. Prva dvojica dolaze do izražaja kada mi imamo loptu, a ovaj dolazi do izražaja kada protivnik ima loptu, dakle nemoguće ih je upoređivati.
Zato možemo uporediti naš ofanzivni i defanzivni učinak ove sezone, ofanzivni je jedan od najslabijih od kako se igra PL, a defanzivni je jedan od najboljih, sa samo 20 primljenih golova.
Uostalom baš me zanima kako izgleda to kad Zahirović eksplodira? Kako će defanzivni vezni eksplodirati kada u 80% utakmica imaš inicijativu a protivnik se brani.... eto živo me zanima kako će u takvim utakmicama eksplodirati igrač kojem je destrukcija igre primarni zadatak na terenu?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore