Znaci jos 24 za 14 dana?.Bice to puno vise bracikaElegant je napisao/la:Desetogodisnje 200/500 do nove godine, a kasnije i ostalih 300.
Svaka čast Željovci! Koliko smo puta bili svjedoci da se u našoj historiji ciklički ponavljaju stvari, tako i gradnja stadiona. Klub i navijači dišu kao jedno! Nama ovi "stariji" pričaju kako je to bilo na Grbavici dok je igrao Meša ili Osim bio trener, a oni će svojim unucima, a mi našoj djeci pričati kako smo mi sagradili našu Grbavicu.Minjore je napisao/la:Ja sam zaista ponosan kako ide ova akcija kupovine desetogodisnjih ulaznica od raje s ovog foruma...
Eisenbahner1921 je napisao/la:Skautiram omladince Slavije, šta mislite zašto svaki mjesec neki novi klinac iz Lukavice dođe?
Studiram tamo
gavran je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Skautiram omladince Slavije, šta mislite zašto svaki mjesec neki novi klinac iz Lukavice dođe?
Studiram tamo
trebao si u Travnik na studije prije bi zavrsio
LARS1921 je napisao/la:hoćel neki bošnjak a ne samo oni
gavran je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Skautiram omladince Slavije, šta mislite zašto svaki mjesec neki novi klinac iz Lukavice dođe?
Studiram tamo
trebao si u Travnik na studije prije bi zavrsio