[video]
https://www.youtube.com/watch?v=ZOM-oLePt6I[/video]
Na 7:00 pregled utakmice Crvena Zvezda - Zeljeznicar! Ako moze Hurmasica, da prebaci u podforum historija
Stilic, kao i Dialiba ljetos, bi bili odlicna pojacanja, u to nema sumnje, ali malo nam je bezveze o Stilicu raspravljati jer je prakticki nemoguce da ga dovedemo. Imamo pored Zebe i Bekrica Zerica malog da guramo, pa cemo vidjeti kako ce to ici. Kada budemo na tom nivou, dovodit cemo takva pojacanja. Informacija za pojacanja nikako nema, sto mi se dopada, ali nisam nikako navikao, zato nikad docekati mjesec januar.
Dovodili smo u zadnje vrijeme stvarno jaka imena, i mnogi nisu pokazali ono sto smo ocekivali. Hervas papucar (a ko zna jel jos sta bilo, pa ode...), Husic budala, Bevab osakacen u oba koljena, Jahic bolestan i u koljeno i u glavu, Zahirovic ni sam ne zna sta ce (evo otjerali ga i iz Splita)...Srecom, neki jesu pokazali, pocevsi od Stevanovica i Lendrica. Mene najvise interesuje pozicija lijevog beka i nadam se da cemo dovesti nekog normalnog igraca. Inace ne ocekujem nista spektakularno, volio bih Zakarica, normalnog lijevog beka i dobrog stopera i dosta, idemo s tim na proljece.