Hare79 je napisao/la:A nesto sam skeptican za Zakarica. Okivaju ga u zvijezde a frajer se u Koprivnici nije nametnuo. Ako ga nasi dovedu, tek mu slijedi dokazivanje, ne bi odmah bio pojacanje nego neko ko ima potencijal da bude pojacanje. Ako Memija ode, bicemo dosta slabiji na desnoj strani, pogotovo ofanzivno. Za lijevu stranu da ne govorim, tek smo tu u problemima. Hajd sad u zimu nadju dobrog lijevog beka. Bice tesko naci nove igrace koji ce biti pojacanja na tim pozicijama, narocito jer dovodimo igrace bez obestecenja.
Zakarica bi svakako bilo lijepo dovesti, kako god da se pokaze, jer nemamo bas krila na bacanje, Lazic svakako otisao, Krizman bude imao manju povredu, jedino Stanica mozes staviti na krilo...ili Lendrica
Ali svakako ga dobro provjeriti, sto se zdravstvenog stanja tice. Nema ko se ne pribojava svakog dolaska, od ljudi u klubu pa do nas, svi smo se opametili izgleda i maksimalno smo oprezni, neka i treba
Svidja mi se Slavkin pristup, trazi igrace koji odmah mogu uletiti u prvih 11, pa makar na kraju nikog i ne doveo. Zima je, slabo ko se moze dovesti i nadam se da cemo izvuci maksimum iz prelaznog roka. Nadam se da cemo do prozivke obaviti glavninu oko pojacanja, pa da onda u punom sastavu idemo an pripreme. I nadam se da ce sto vise omladinaca ici sa prvim timom u Antaliju.
Ekipa je pokazala da moze neke stvari, ali da nam trebaju pojacanja na odredjenim pozicijama i da se prodju kvalitetne pripreme. Poletili smo svi nakon Zrinjskog i onda dodje Celik i ona patnja i na kraju shvatih da je pauza dosla u najbolje moguce vrijeme. Sada gradnja istoka, polako se dize euforija koja ce prijati ekipi kada bude igrala ona cetiri preostala susreta.
Sto se Memije tice, meni ce biti zao ako ode. I iskreno, puno je bolja desna strana sa Mirom i Memijom, daleko bolja. Sinisa ce biti okej zamjena ako ode Memija, ali volio bih da Kerim ostane do ljeta u nasem dresu.