ChWilla je napisao/la:samo po ljekarskim uputama
da se oni pitaju davno bi me humano uspavali
ChWilla je napisao/la:samo po ljekarskim uputama
bio,sterilisali i pustiliChWilla je napisao/la:ili u azil u praču
Ti se I sjedeći povrijedišgavran je napisao/la:struja je napisao/la:gavran je napisao/la:
ja cu vas bodriti,u tome sam bolji
sto se smijes,sjedicu da ne padnem
![]()
struja je napisao/la:Ti se I sjedeći povrijedišgavran je napisao/la:struja je napisao/la:
sto se smijes,sjedicu da ne padnem
![]()
Ispravka krivog navoda.gavran je napisao/la:yebem ti tudjinu,model jos radi,ne pusta ga zena ni da jede
Minjore je napisao/la:Ispravka krivog navoda.gavran je napisao/la:yebem ti tudjinu,model jos radi,ne pusta ga zena ni da jede
procitaj gore.gavran je napisao/la:Minjore je napisao/la:Ispravka krivog navoda.gavran je napisao/la:yebem ti tudjinu,model jos radi,ne pusta ga zena ni da jede
to ima nesto sto ne znam?
Minjore je napisao/la:procitaj gore.gavran je napisao/la:Minjore je napisao/la: Ispravka krivog navoda.
to ima nesto sto ne znam?
Brkoo je napisao/la:Sto ne mogu ovih papucara iz dijaspore![]()
Onaj jedan kod zene radi, onaj drugi ne smije prebaciti neki drugi kanal, mora gledati sa zenom Zvezde granda![]()
Model1964 je napisao/la:@ChWilla, Minjore, Gavran
Nedo bog da mi žena daje placu![]()
Ubi ova srijeda, u 6 došo kuci, pojo popiJo i poklopiJo pa navrati da vidim šta pišete
Samo nastavite vidim da se dobro razumijete
Srijeda, yebemli jojo sredinu,gavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:@ChWilla, Minjore, Gavran
Nedo bog da mi žena daje placu![]()
Ubi ova srijeda, u 6 došo kuci, pojo popiJo i poklopiJo pa navrati da vidim šta pišete
Samo nastavite vidim da se dobro razumijete
sta si poklopiJo,serpu sa grahom![]()
salu na stranu,zabrinuh se gdje si
Salko nokiu 3310 nosi nema kod njega jutugavran je napisao/la:nema kod Salke ni jutu