Kako su izmislili translate google parlamo sve jezikeHurmasica je napisao/la:A zboruvate li makedonski?
iskustveno te savjetujem:provjeri kateter prije spavanjaModel1964 je napisao/la:@Gavrane
Idem spavati kad završim pripreme za sutrašnji posao.... Yebiga,Slovenija
To bi bilo puno prije da nije ovog foruma
ko yebe njegagavran je napisao/la:ako nam lars uleti klizeci na Bosanskom perje ce da leti
na zulu jeziku:Indlela ekwazi ukuzilawula yasungulwa ukuhumusha google Parla zonke izilimiModel1964 je napisao/la:Kako su izmislili translate google parlamo sve jezikeHurmasica je napisao/la:A zboruvate li makedonski?
yes vala,pegla lik skroz,al je Bog za kompjutere i elektronikuLARS1921 je napisao/la:ko yebe njegagavran je napisao/la:ako nam lars uleti klizeci na Bosanskom perje ce da leti
gavran je napisao/la:iskustveno te savjetujem:provjeri kateter prije spavanjaModel1964 je napisao/la:@Gavrane
To bi bilo puno prije da nije ovog foruma![]()
Svaka cast inicijatorima akcije da nam se pruzi prilika da uzmemo ucesca u ovome. I svaka cast onima koji su odvojili svoje vrijeme i sve ovo skupili od ove forumske zajednice.Fanzi je napisao/la:Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovoj karti sa foruma. Hvala
Model1964 je napisao/la:gavran je napisao/la:iskustveno te savjetujem:provjeri kateter prije spavanjaModel1964 je napisao/la:@Gavrane
To bi bilo puno prije da nije ovog foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pelenu stavim
Jasno mi je , više je starijih od omladineTryg je napisao/la:Sta ovo ne rade po noci jel?
ps. Po anketi i glasanju se vidi prosjek godina na forumu
Jak vynalezl přeložit Google Parla všechny jazykyModel1964 je napisao/la:Jasno mi je , više je starijih od omladineTryg je napisao/la:Sta ovo ne rade po noci jel?
ps. Po anketi i glasanju se vidi prosjek godina na forumu
U šta spadaju ovi neopredeleni?
@jovo
oš češki?
Šta ba degutantno? Malo je takvih primjera, cini mi se navijaci Union Berlin su nešto slicno napravili. Ovo je ljubav prema klubu a ne 100 milja na Camp Nou11plavih'92 je napisao/la:Svaka cast inicijatorima akcije da nam se pruzi prilika da uzmemo ucesca u ovome. I svaka cast onima koji su odvojili svoje vrijeme i sve ovo skupili od ove forumske zajednice.Fanzi je napisao/la:Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovoj karti sa foruma. Hvala
Tu i tamo cemo cuti ili procitati kako je degutantno da navijaci grade svoj stadion. Ne znam za vas ali meni je bas to gust. Biti aktivni dio necega a uz to svoga. Isto kao kad se raja utali za dernek. Bude mi ih zao, ne znaju za taj uzitak
Da sustina je da je neko morao pokrenuti pricu.Nekako su bili eksponirani Minjore i Pile ali vjerujem da vas je jarana u sjeni vise.Elem svaka vam dala!.Naplati li se tuzba do kraja godine eto me i za drugu stolicuModel1964 je napisao/la:Šta ba degutantno? Malo je takvih primjera, cini mi se navijaci Union Berlin su nešto slicno napravili. Ovo je ljubav prema klubu a ne 100 milja na Camp Nou11plavih'92 je napisao/la:Svaka cast inicijatorima akcije da nam se pruzi prilika da uzmemo ucesca u ovome. I svaka cast onima koji su odvojili svoje vrijeme i sve ovo skupili od ove forumske zajednice.Fanzi je napisao/la:Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovoj karti sa foruma. Hvala
Tu i tamo cemo cuti ili procitati kako je degutantno da navijaci grade svoj stadion. Ne znam za vas ali meni je bas to gust. Biti aktivni dio necega a uz to svoga. Isto kao kad se raja utali za dernek. Bude mi ih zao, ne znaju za taj uzitak