Hvala pivari, a poslije petka ocekujem pravu navalu.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Treba kurban zaklati i hodžu dovesti, katolicka crkava je preko puta, popa, rabina , jehove svjedoke i budiste nafatati po gradu da sve na hair izađedell21 je napisao/la:Da li će biti sta upriliceno za svecani početak gradnje ili nesto tako.
Možda će miske prvu lopatu betona sasuti u temelj heheh
svaka cast momci ko god ovo vodiFanzi je napisao/la:Marketing tim Kluba na celu s Emirom Dobracom, najveci je krivac za ovo sto se desava.Ajzea je napisao/la:Ko pokrenu ovu lavinu sa desetogodisnjim?
U novom pazaru ru kurban na travnjaku klali kad su tribinu pravili mogli bi i mi isto to ponoviti heheModel1964 je napisao/la:Treba kurban zaklati i hodžu dovesti, katolicka crkava je preko puta, popa, rabina , jehove svjedoke i budiste nafatati po gradu da sve na hair izađedell21 je napisao/la:Da li će biti sta upriliceno za svecani početak gradnje ili nesto tako.
Objasni bar ljudima kako da gledajuMinjore je napisao/la:https://webtvstream.bhtelecom.ba/grbavica_cam.m3u8
Model1964 je napisao/la:Treba kurban zaklati i hodžu dovesti, katolicka crkava je preko puta, popa, rabina , jehove svjedoke i budiste nafatati po gradu da sve na hair izađedell21 je napisao/la:Da li će biti sta upriliceno za svecani početak gradnje ili nesto tako.
Ovo je kljuc svega. Ako je zakljucak da igraci iz omladinskog pogona nisu dovoljno spremni, sto ja licno ne mislim, onda se treba praviti plan kako da budu. Treba se imati plan i budzet kako doci do toga, i traziti neke sponzore/investitore, ako trenutni kapaciteti nisu dovoljni. Ni meni isto nije jasno kako se Kosoric gura kao desni bek, a imamo mladog igraca koji je kvalitetan. Ako nema dovoljno kvaliteta da se sad nosi protiv ekipe kao sto je Celik, kad ce onda imati? Pa Hodzic, Bajic, Hadziahmetovic i ostali su na pocetku dobivali samo malo minuta. Tako trebaju i sada dobivati ovi mladi igraci poput Zerica i Besirevica, Sabanadzovica.chile je napisao/la:Nacekacemo se mi itekako da ta djeca dobiju priliku a onda bacis pogled na hrvatsku ligu i narocito dinamo o kojima se godinama ovdje palamudi a njemu nosioci igre golobrafi mladici.
Na muci se poznaju junaci i ti momci najbolje odigraju kad najvise treba te se najmanje od njih nadas.
A kod nas ih drze na klupi i tribini do dvadeset i neke sve s otrcanim izgovoro ima vremena zalentirani su i mladi.
ps. Kod nas nikad nije bez rezultatskog pritiska niti ce biti
Sent from my Plavo Sokocalo
Mojne ganjeDolina je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Treba kurban zaklati i hodžu dovesti, katolicka crkava je preko puta, popa, rabina , jehove svjedoke i budiste nafatati po gradu da sve na hair izađedell21 je napisao/la:Da li će biti sta upriliceno za svecani početak gradnje ili nesto tako.
Nije bolest sve što boli
Hahahahhahahahha krajDolina je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Treba kurban zaklati i hodžu dovesti, katolicka crkava je preko puta, popa, rabina , jehove svjedoke i budiste nafatati po gradu da sve na hair izađedell21 je napisao/la:Da li će biti sta upriliceno za svecani početak gradnje ili nesto tako.
Nije bolest sve što boli
Svakoj daoMinjore je napisao/la:https://webtvstream.bhtelecom.ba/grbavica_cam.m3u8
Ko te poredi s dinamom, samo sam spomenuo jer godinama se zelimo ugledati na isti.Veteran je napisao/la:Molim Vas da nas ne poredite sa Dinamom!!!! Kao prvo grad Zagreb broji milione eura u budget kluba, a sa druge strane Mamići manđaju i peru miione....tako da ništa tu nije uporedivo,niti treba razmišljati na taj način....
![]()
![]()
A braca satanistiModel1964 je napisao/la:Treba kurban zaklati i hodžu dovesti, katolicka crkava je preko puta, popa, rabina , jehove svjedoke i budiste nafatati po gradu da sve na hair izađedell21 je napisao/la:Da li će biti sta upriliceno za svecani početak gradnje ili nesto tako.