Manager2016 je napisao/la:ChWilla je napisao/la:miro je bolji od đelmića, od tomića blagojević i marković barem nisu lošiji, da jesu ne bismo ni na najboljem danu ikad onako dobili u mostaru. a bogdanović i ne igra, ko zna kakav je poslije povrede.
Bolji su igraci, a nismo odigrali dvije utakmice kako treba osim utakmice u Mostaru.
Možemo diskutovati o Tomiću, ali koliko bi nam realno donio četvrti stoper Zrinjskog Bogdanović i Đelmić koji ne postoji u Mađarskoj, Bogdanović je nekad prije godinu i po bio ekstra stoper ali teška povreda i duga pauza su učinile svoje, a umjesto Đelmića je došao još bolji Miro tako da ne znam koliko smo izgubili, a vala nije ni Blagojević toliko lošiji od Tomića, ako je uopšte lošiji..
Mi smo izgubili najviše odlaskom Kvesića jer nikad nismo doveli lijevog beka koji ga je uspio bar donekle zamijeniti, Mladenović, Kramarić, Bevab, Husić, jedino je možda Kramarić mogao pristojno igrati ali ništa više od toga, a drugi problem je lijevo krilo, poslije Kokota i Tiaga koji su nam znali i riješiti teške utakmice koliko god diskutabilnog kvaliteta bili mi smo na lijevom krilu gledali Memiju koji je jadno djelovao na toj poziciji, posle Memije na red je dolazio i Lendrić, pa Pozder, Lazić i donekle se to normalizovalo s Križmanom, ali svi ti igrači koji su nama u proteklom periodu pokrivali tu poziciju zapravo nisu lijeva krila, i mahom na toj strani igraju dva dešnjaka tj Siniša/Stana-Križman, zato moramo riješiti te dvije pozicije a na svim ostalim smo jako dobro pokriveni, eventualno ako još izleti neki dobar stoper i to je to.