Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 13, 2016 5:23 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma pusti suplje price, da je neko siguran u svoj kvalitet on bi dosao na probu i pokazao. A fol mu mrsko.. Gdje si Roberto Karlose ne prepoznah te..
Nakanih se pogledati tu strašnu Latvijsku ligu.
Ove godine plasman 4/8 (liga 8 timova ima)
da se naigrao i nije, svaki treći meč otprilike
prošle prvaci

realno, ne bi nikad zapao za oko nama da nema to državljanstvo
ko ga je.be
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:28 pm

miro je bolji od đelmića, od tomića blagojević i marković barem nisu lošiji, da jesu ne bismo ni na najboljem danu ikad onako dobili u mostaru. a bogdanović i ne igra, ko zna kakav je poslije povrede.
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:32 pm

Hvala Bogu pa nam vise ne dolaze anonimusi a da nisu testirani prije, ili na neki drugi nacin dokazali svoj kvalitet.

Manager2016

uto dec 13, 2016 5:38 pm

ChWilla je napisao/la:miro je bolji od đelmića, od tomića blagojević i marković barem nisu lošiji, da jesu ne bismo ni na najboljem danu ikad onako dobili u mostaru. a bogdanović i ne igra, ko zna kakav je poslije povrede.
Bolji su igraci, a nismo odigrali dvije utakmice kako treba osim utakmice u Mostaru.

ChWilla
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:41 pm

ne eto đelmić je bolji od mire...

vi baš k'o djeca, k'o da igraju tri igrača individualno, a ne tim, trener, atmosfera, konstanta, pa i sudije...

LARSSON
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:41 pm

:zid: :zid:

Manager2016

uto dec 13, 2016 5:44 pm

Koja je statistika Ognjena, a koja Mire? Indivudalni kvalitet je neosporan.

Ajzea
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:46 pm

Ognjen ne moze ne u istu recenicu, vec u istu knjigu sa Miroslavom.

ChWilla
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:46 pm

da se ne lažemo, bez obzira na očajnu igru dobar dio dosadašnjeg toga prvenstva, razlika koja je ostala između nas i zrinjskog može se i cijela pripisati sudijama. i to bez nekog velikog navlačenja. a pitara da ne govorim...

LARSSON
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:48 pm

yebo statistiku, djelmic >>>>> stevanovic

cikazubo
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:48 pm

Manager2016 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:miro je bolji od đelmića, od tomića blagojević i marković barem nisu lošiji, da jesu ne bismo ni na najboljem danu ikad onako dobili u mostaru. a bogdanović i ne igra, ko zna kakav je poslije povrede.
Bolji su igraci, a nismo odigrali dvije utakmice kako treba osim utakmice u Mostaru.
Možemo diskutovati o Tomiću, ali koliko bi nam realno donio četvrti stoper Zrinjskog Bogdanović i Đelmić koji ne postoji u Mađarskoj, Bogdanović je nekad prije godinu i po bio ekstra stoper ali teška povreda i duga pauza su učinile svoje, a umjesto Đelmića je došao još bolji Miro tako da ne znam koliko smo izgubili, a vala nije ni Blagojević toliko lošiji od Tomića, ako je uopšte lošiji..
Mi smo izgubili najviše odlaskom Kvesića jer nikad nismo doveli lijevog beka koji ga je uspio bar donekle zamijeniti, Mladenović, Kramarić, Bevab, Husić, jedino je možda Kramarić mogao pristojno igrati ali ništa više od toga, a drugi problem je lijevo krilo, poslije Kokota i Tiaga koji su nam znali i riješiti teške utakmice koliko god diskutabilnog kvaliteta bili mi smo na lijevom krilu gledali Memiju koji je jadno djelovao na toj poziciji, posle Memije na red je dolazio i Lendrić, pa Pozder, Lazić i donekle se to normalizovalo s Križmanom, ali svi ti igrači koji su nama u proteklom periodu pokrivali tu poziciju zapravo nisu lijeva krila, i mahom na toj strani igraju dva dešnjaka tj Siniša/Stana-Križman, zato moramo riješiti te dvije pozicije a na svim ostalim smo jako dobro pokriveni, eventualno ako još izleti neki dobar stoper i to je to.

tm8782
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:49 pm

Aferim forumasi na karti!!! Svaka vam cast!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

uto dec 13, 2016 5:55 pm

mi smo izgubili na silnim promjenama igrača i trenera, i na lošoj atmosferi u svlačionici, a ni na kome individualno. čim su došla tri mjeseca malo stabilnosti i dobrog trenera, mi smo i bez ijednog ljevaka ostvarili najveću gostujuću pobjedu u zadnjih 10ak godina što je iko napravio kod nekog lidera. iako svakako možemo dosta namišljati šta nam individualno fali.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 13, 2016 5:57 pm

ChWilla je napisao/la:mi smo izgubili na silnim promjenama igrača i trenera, i na lošoj atmosferi u svlačionici, a ni na kome individualno. čim su došla tri mjeseca malo stabilnosti i dobrog trenera, mi smo i bez ijednog ljevaka ostvarili najveću gostujuću pobjedu u zadnjih 10ak godina što je iko napravio kod nekog lidera. iako svakako možemo dosta namišljati šta nam individualno fali.
Solidan bek i dobar stoper i eventualno ako izleti neki igrac kojeg je grehota propustiti.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Manager2016

uto dec 13, 2016 5:58 pm

cikazubo je napisao/la:
Manager2016 je napisao/la:
Možemo diskutovati o Tomiću, ali koliko bi nam realno donio četvrti stoper Zrinjskog Bogdanović i Đelmić koji ne postoji u Mađarskoj, Bogdanović je nekad prije godinu i po bio ekstra stoper ali teška povreda i duga pauza su učinile svoje, a umjesto Đelmića je došao još bolji Miro tako da ne znam koliko smo izgubili, a vala nije ni Blagojević toliko lošiji od Tomića, ako je uopšte lošiji..
Mi smo izgubili najviše odlaskom Kvesića jer nikad nismo doveli lijevog beka koji ga je uspio bar donekle zamijeniti, Mladenović, Kramarić, Bevab, Husić, jedino je možda Kramarić mogao pristojno igrati ali ništa više od toga, a drugi problem je lijevo krilo, poslije Kokota i Tiaga koji su nam znali i riješiti teške utakmice koliko god diskutabilnog kvaliteta bili mi smo na lijevom krilu gledali Memiju koji je jadno djelovao na toj poziciji, posle Memije na red je dolazio i Lendrić, pa Pozder, Lazić i donekle se to normalizovalo s Križmanom, ali svi ti igrači koji su nama u proteklom periodu pokrivali tu poziciju zapravo nisu lijeva krila, i mahom na toj strani igraju dva dešnjaka tj Siniša/Stana-Križman, zato moramo riješiti te dvije pozicije a na svim ostalim smo jako dobro pokriveni, eventualno ako još izleti neki dobar stoper i to je to.
Tesko je diskutovati o kvalitetu igraca jer svako ima drugacije razmisljanje. Al statistika i ucinak je cinjenica od koje se ne moze pobjeci. U konacnici se uvijek gleda krajnji rezultat i statistika svakog igraca pojedinacno. Do sad je najbolji igrac Zelje Lendric i s njim ne moze niko. Meni je naprimjer Mladenovic i Kramaric solidni igraci za ove lige, a nekom drugom su losi igraci i to se ne moze diskutovati.

salle86
Kontakt:

uto dec 13, 2016 6:01 pm

Vratite nam Kramarića, Kokota Tiaga... Eto vam solikoni, atomska i CIA
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LeBlue
Kontakt:

uto dec 13, 2016 6:02 pm

ChWilla je napisao/la:mi smo izgubili na silnim promjenama igrača i trenera, i na lošoj atmosferi u svlačionici, a ni na kome individualno. čim su došla tri mjeseca malo stabilnosti i dobrog trenera, mi smo i bez ijednog ljevaka ostvarili najveću gostujuću pobjedu u zadnjih 10ak godina što je iko napravio kod nekog lidera. iako svakako možemo dosta namišljati šta nam individualno fali.
Upravo to, stabilnost i dobar trener. Nadam se isto da ce biti bolji plan za omladinski pogon, kako se lakse igraci mogu adaptirati za prvi tim. Mislim u ovom segmentu mozemo puno vise napredovati.

ChWilla
Kontakt:

uto dec 13, 2016 6:07 pm

salle86 je napisao/la:Vratite nam Kramarića, Kokota Tiaga... Eto vam solikoni, atomska i CIA
ima situacija gdje bi sva tri mogla pomoći. ali nisu u tome bili glavni problemi.

LARSSON
Kontakt:

uto dec 13, 2016 6:09 pm

tako je, veliki klubovi otvore transfermarkt, pogledaju statistiku, kazu vidi ovog dao gol vise njega uzimamo..

Plava Porodica
Kontakt:

uto dec 13, 2016 6:53 pm

Joj ali vam se nekad da bas o nekim bezveze temama razgovarat..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava