Šta bi sa Spahićem?Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
Kako god bolje im je van BiH u svakom slucaju.fk1921 je napisao/la:Bolje nego u Zrnjski ili Siroki, kod pitara nema sanse, marke sad nemajuOkolele je napisao/la:Ma ovaj trojac iz Radnika ide vani i sam Krstajic je igracima sugerisao da ne pojacavaju rivale vec da traze inostrani angazman a ove kao pratili Fortuna Dizeldorf,Brondby,Kaizer i Groningen..
Virtu4L je napisao/la:Šta bi sa Spahićem?Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
Zvao ga je Senad.Virtu4L je napisao/la:Šta bi sa Spahićem?Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
I jel ga dobio ?Krips je napisao/la:Zvao ga je Senad.Virtu4L je napisao/la:Šta bi sa Spahićem?Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
....Krips je napisao/la:Zvao ga je Senad.Virtu4L je napisao/la:Šta bi sa Spahićem?Krips je napisao/la:Ivan Vukomanovic
Zaha je klasa za sve igrace u ovoj nasoj ligi. On, Blagoje i Hervas, a na klupi nek ima rjesenje da se promjeni ritam igre ako zatreba.pinki je napisao/la:Trči mu se, vidio ga ja neki dan na Sirano pijaci, kaže pravo mu se trči, e sad ne znam, ako on laže lažem i jaAjzea je napisao/la:Stavljamo ! On, Hervas i Blagojevic bi najbolji tandem na sredini bili. Za dvojicu sam siguran da puno trce a ujedno igraju u oba pravca, za ovog treceg znam da igra u oba pravca, ali koliko se njemu (Hervasu) trci, ne znam.FaraonTM je napisao/la:Ma dobro mi Uglješu ne stavljamo u moguće formacije, mi se samo divimo njegovoj sexy građi tijela
HAJDE DZEKO MOLIM TE !
Zauzeće bilo, nije fno spustio slušalicu.LARS1921 je napisao/la:I jel ga dobio ?Krips je napisao/la: Zvao ga je Senad.
a mrsssssssTryg je napisao/la:Miske ga prozvo, a ovaj nije imao boba na telefonu. I ostalo tako za sada.