Vrbanjusa na aparatimOkolele je napisao/la:Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.
Hvala Elviru i Benjaminu ColicuLARS1921 je napisao/la:Svaka čast svima sa foruma koji su dali svoj doprinos za ovu stolicu
Svaka cast momci, svaka cast svima koji su ucestvovali i ucestvuju u ovome. Ovo je pobjeda svih nas na ovom forumu i pobjeda ovog foruma. Koliko samo mozemo zajedno, ja sam zapanjen. Moje postovanje.Minjore je napisao/la:Zato sam sinoc rekao da pratite zvanicnu danas.. Ipak morate sacekati do sutra, ali evo danan vam je dao male upute.. Ovo djelo vrijedi puno vise od kojekakvih igraca, pojacanja i slicno..DANAN je napisao/la:Danas je u ime forumasa ovog dijela foruma uplacena jedn desetogodisnja ulaznica.
Ugovor je malo prije potpisan.
S obzirom da je ostalo nesto para krenuli smo u realizaciju kupovine i druge ulaznice.Akcija jos uvijek traje i svi oni koji zele ucestvovati u istoj mogu se javiti meni,pile 87,i Minjore....
Golemo je ovo....
MI ZIVIMO ZA ZELJEZNICAR !
vrbanjusa je napisao/la:Vrbanjusa na aparatimOkolele je napisao/la:Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.![]()
![]()
Sada ce Cobra da kupi dvije stolice samo da zajebe LuhuHurmasica je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Vrbanjusa na aparatimOkolele je napisao/la:Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.![]()
![]()
Svaka čast za jednu takvu akciju i ovo je dokaz vaše ljubavi prema Želji. Svaki istinski navijač pomaže klubu koliko može i kako može (bezbojne su mogućnosti). Ovo je stvarno jedna pozitivna stvar i dokaz da na ovom forumu nisu bezveze ljudi.Minjore je napisao/la:Zato sam sinoc rekao da pratite zvanicnu danas.. Ipak morate sacekati do sutra, ali evo danan vam je dao male upute.. Ovo djelo vrijedi puno vise od kojekakvih igraca, pojacanja i slicno..DANAN je napisao/la:Danas je u ime forumasa ovog dijela foruma uplacena jedn desetogodisnja ulaznica.
S obzirom da je ostalo nesto para krenuli smo u realizaciju kupovine i druge ulaznice.Akcija jos uvijek traje i svi oni koji zele ucestvovati u istoj mogu se javiti meni,pile 87,i Minjore....
Golemo je ovo....
MI ZIVIMO ZA ZELJEZNICAR !
Baš kako reče DANAN "golemo je ovo". U ovoj akciji se ogleda mentalitet nas navijača Želje. Svi kao jedan. Svaka čast svima koji su učestvovali i koji će i u narednom periodu učestvovati u ovoj i sličnim akcijama.DANAN je napisao/la:Danas je u ime forumasa ovog dijela foruma uplacena jedn desetogodisnja ulaznica.
Golemo je ovo....
Je li sad sa ovom našom jednom 149 ili je već upala u ovih 148?DANAN je napisao/la:Danas je u ime forumasa ovog dijela foruma uplacena jedn desetogodisnja ulaznica.
Golemo je ovo....
Sarajevska stara rajaOkolele je napisao/la:Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.
Odlično, hoće l' brzo i ta druga naša. Koliko nam fali?Minjore je napisao/la:149.. Ali za nasu ce sutra biti objavljeno zbog nekih procedura..
Nadamo se da hoce nisu nam svi sa spiska jos predali pare a vjerujem da ce biti i jos zainteresovanih. Neki zele uplatiti jos jednom. Takoda ce biti jos jedna nakon nove godine vjerovatno. Primarni cilj je ostvaren. Ali imamo dobre mogucnosti jos za jednu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Odlično, hoće l' brzo i ta druga naša. Koliko nam fali?Minjore je napisao/la:149.. Ali za nasu ce sutra biti objavljeno zbog nekih procedura..