Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 13, 2016 2:31 pm

Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Pinkii
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:34 pm

Braco i Vrbanjusa na aparatima.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

vrbanjusa
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:35 pm

Okolele je napisao/la:Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.
Vrbanjusa na aparatim :rofl: :rofl: :rofl:
21 10 4

Petrović Slavko

Grbavica
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:35 pm

LARS1921 je napisao/la:Svaka čast svima sa foruma koji su dali svoj doprinos za ovu stolicu

slika
Hvala Elviru i Benjaminu Colicu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:37 pm

Minjore je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Danas je u ime forumasa ovog dijela foruma uplacena jedn desetogodisnja ulaznica.
Ugovor je malo prije potpisan.
S obzirom da je ostalo nesto para krenuli smo u realizaciju kupovine i druge ulaznice.Akcija jos uvijek traje i svi oni koji zele ucestvovati u istoj mogu se javiti meni,pile 87,i Minjore....
Golemo je ovo....
Zato sam sinoc rekao da pratite zvanicnu danas.. Ipak morate sacekati do sutra, ali evo danan vam je dao male upute.. Ovo djelo vrijedi puno vise od kojekakvih igraca, pojacanja i slicno..
MI ZIVIMO ZA ZELJEZNICAR !
Svaka cast momci, svaka cast svima koji su ucestvovali i ucestvuju u ovome. Ovo je pobjeda svih nas na ovom forumu i pobjeda ovog foruma. Koliko samo mozemo zajedno, ja sam zapanjen. Moje postovanje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:40 pm

Ko je ovaj Tomic ? To sad neka praksa kod nas da igrac prvo dodje na "probu" pa da onda potpise ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:43 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Legendarni trener Vratnika i navijač našeg Želje, Muhamed Lukovac - Luha uplatio je desetogodišnju ulaznicu.
slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:45 pm

Nista yutu igraci,moze ali prvo proba..Dobro je ovo sto je rekao na gg.ba da znamo kako stoje stvari..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:45 pm

ustani istok!

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Model1964

uto dec 13, 2016 2:46 pm

Hurmasica je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
slika
Sada ce Cobra da kupi dvije stolice samo da zajebe Luhu :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

mula
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:46 pm

Minjore je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Danas je u ime forumasa ovog dijela foruma uplacena jedn desetogodisnja ulaznica.
S obzirom da je ostalo nesto para krenuli smo u realizaciju kupovine i druge ulaznice.Akcija jos uvijek traje i svi oni koji zele ucestvovati u istoj mogu se javiti meni,pile 87,i Minjore....
Golemo je ovo....
Zato sam sinoc rekao da pratite zvanicnu danas.. Ipak morate sacekati do sutra, ali evo danan vam je dao male upute.. Ovo djelo vrijedi puno vise od kojekakvih igraca, pojacanja i slicno..
MI ZIVIMO ZA ZELJEZNICAR !
Svaka čast za jednu takvu akciju i ovo je dokaz vaše ljubavi prema Želji. Svaki istinski navijač pomaže klubu koliko može i kako može (bezbojne su mogućnosti). Ovo je stvarno jedna pozitivna stvar i dokaz da na ovom forumu nisu bezveze ljudi.
Ali negativna strana, ako se može to tako nazvati je da ste nas bezveze zavlačili i dugo držali u neizvjesnosti u vezi sa BOOM-om, jer realno svaki od nas se u OVOM MOMENTU I U OVOJ ATMOSFERI više nada nekom jakom donatoru(kupovinom preko 10 desetogodišnjih), Generalnom sponzoru, extra jakom pojačanju, gradnjom krova na ISTOKu itd.
Opet nemojte misliti kako nisam zadovoljan i da na neki način želim umanjiti vaš trud i ljubav prema Želji, samo iznosim svoje mišljenje.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

vrbanjusa
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:53 pm

Golemo je ovo....
Baš kako reče DANAN "golemo je ovo". U ovoj akciji se ogleda mentalitet nas navijača Želje. Svi kao jedan. Svaka čast svima koji su učestvovali i koji će i u narednom periodu učestvovati u ovoj i sličnim akcijama.

Idemo dalje!
21 10 4

Petrović Slavko

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:55 pm

Golemo je ovo....
Je li sad sa ovom našom jednom 149 ili je već upala u ovih 148?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:57 pm

149.. Ali za nasu ce sutra biti objavljeno zbog nekih procedura..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:57 pm

Sarajevska stara raja
za svog Želju navija

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto dec 13, 2016 2:59 pm

Minjore je napisao/la:149.. Ali za nasu ce sutra biti objavljeno zbog nekih procedura..
Odlično, hoće l' brzo i ta druga naša. Koliko nam fali?

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 13, 2016 3:01 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Minjore je napisao/la:149.. Ali za nasu ce sutra biti objavljeno zbog nekih procedura..
Odlično, hoće l' brzo i ta druga naša. Koliko nam fali?
Nadamo se da hoce nisu nam svi sa spiska jos predali pare a vjerujem da ce biti i jos zainteresovanih. Neki zele uplatiti jos jednom. Takoda ce biti jos jedna nakon nove godine vjerovatno. Primarni cilj je ostvaren. Ali imamo dobre mogucnosti jos za jednu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto dec 13, 2016 3:03 pm

bistrikboy ce u moje ime dati pare. jucer sam uplatio a dok dodje trebace 4-5 dana...
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto dec 13, 2016 3:04 pm

Pile hajd pročisti onaj spisak od 33 čovjeka koji je postavljen na temi o istoku i metni ga ovdje jer ipak ovdje raja stalno visi. Sumnjam da tamo na temu o istoku iko zalazi. Dakle, tamo smo imali 33 čovjeka. Je li sad prvih 20 završilo svoje i onda furaj ovdje onaj ostatak od 13 ljudi, možda se neko prikači.

mula
Kontakt:

uto dec 13, 2016 3:04 pm

Rijetko ćemo mi kakvog "vrhunskog i klasnog" igrača dovesti , ako mu stavimo uslov da prethodno prođe pripreme, odnosno da odradi nekoliko treninga, pa da onda potpiše. Rijetko će na to pristati neki igrač koji je imalo poznat i koji je napravio nešta u karijeri.
Mislim da je glavni razlog to što ne potpisuje Zakarić i ostali
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava