Model1964 je napisao/la:Dali sada vidite koliko sam biJo dalekovid kada sam trubiJo da treba dati karata gostujucim navijacima samo onoliko koliko su propiŠi![]()
U fudbalu neJma sentimenta, svima ista pravila
svaka Ti je zlatna

Model1964 je napisao/la:Dali sada vidite koliko sam biJo dalekovid kada sam trubiJo da treba dati karata gostujucim navijacima samo onoliko koliko su propiŠi![]()
U fudbalu neJma sentimenta, svima ista pravila
Ne znam gdje je taj Imagestorm_raider je napisao/la:Model jesi li bio na ovoj:
Editovao sam, pogledaj gore.Model1964 je napisao/la:Ne znam gdje je taj Imagestorm_raider je napisao/la:Model jesi li bio na ovoj:
, kod Imotskog
Jesi kad bio kod Dinama u Vinkovicima ? Kako je tamopile87 je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Ovo podebljano neka storm izbrišeNdare je napisao/la: Pozz. Ovdje u postu se vidi ta priča kada su lijepa gostovanja bila u Gradskom vrtu u Osijeku, na Kantridi protiv Armade, a bila hebena protiv C Zvezde kada je Arkan bio u krugu vođa Delija, protiv Grobara kada su im ne znam Gagi kako li i onaj brada sa 10tkom Đurovskog bili vođe, kad je torcida u Splitu tjerala u more kod vojno pomorske luke Lora itd... bila su to fina vremena i nekako sentimentalnost za tim fudbalom vuče da opet se gledaju Zvezda, Budućnost, Hajduk, Dinamo, Osijek, Vardar, Maribor jer htjeli ne htjeli kvalitet te tjera na kvalitet i drugačiji pristup i update u igri i infrastrukturi. Osjetili su i ovi strandžeri da sa nekadašnjeg područja bivše Juge vlada melanholija i da najbolji regionalni klub Dinamo trenutno sa tog prostora je mitraljeska hrana u LP. Teško je pričati sada šta i kako na tribinama bi bilo ili moglo biti al znam uz dužno poštovanje da kad ti dođe Dinamo pa ideš Vardaru pa ti dolazi Rijeka i moraš htjeo ili ne biti dobar, nego kad ideš Mladosti DK, pa ti dolazi Olimpic pa ideš Zvijezdi na Gradačačku njivu. Stvar je samo u glavama sviju eto ABA liga pokazala je da može.Sade ce se dIjeca pripast, kakvo crno bacanje u more
. Torcida je sve pa i nas docekivala sa lozom, vinom i pršutom.
Da samo znaš kako je Yebeno u Travniku
vala slobodno svakako nije neki igračKospicar je napisao/la:http://sport ske.ba/ne-zele-posustati-krupa-dovodi-veliko-pojacanje/
Krupa zagrizla opasno
Nisamstorm_raider je napisao/la:Editovao sam, pogledaj gore.Model1964 je napisao/la:Ne znam gdje je taj Imagestorm_raider je napisao/la:Model jesi li bio na ovoj:
, kod Imotskog
LARS1921 je napisao/la:vala slobodno svakako nije neki igračKospicar je napisao/la:http://sport ske.ba/ne-zele-posustati-krupa-dovodi-veliko-pojacanje/
Krupa zagrizla opasno
Nismo svi mudonje, šta ćeš...Plava Porodica je napisao/la:Nema potrebe brisati postove @storme.
Neka se vidi sve
ti si bio preteca kladionice,samo sto stari to nije shvataoModel1964 je napisao/la:Nisamstorm_raider je napisao/la:Editovao sam, pogledaj gore.Model1964 je napisao/la: Ne znam gdje je taj Image, kod Imotskog
Imao sam stanovitihproblema sa ocjenama pa me stari rasturiJo ko djete zvecku. Nije mi dao da prozor otvorim a kamoli da idem na tekme
Dolazi nama boljiKospicar je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:vala slobodno svakako nije neki igračKospicar je napisao/la:http://sport ske.ba/ne-zele-posustati-krupa-dovodi-veliko-pojacanje/
Krupa zagrizla opasno
Pusti suzu slobodno, nasi smo
LARS1921 je napisao/la:Dolazi nama boljiKospicar je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:
vala slobodno svakako nije neki igrač
Pusti suzu slobodno, nasi smo
Ima li se to gdje kupit?shzna je napisao/la:Nismo svi mudonje, šta ćeš...Plava Porodica je napisao/la:Nema potrebe brisati postove @storme.
Neka se vidi sve
Ja mislim na komšije neću da im pozligavran je napisao/la: slobodno napisi DOLAZE bolji
LARS1921 je napisao/la:Ja mislim na komšije neću da im pozligavran je napisao/la: slobodno napisi DOLAZE bolji
Do mene, izvinjavam se.storm_raider je napisao/la:I malo lakse sa kritikovanjem ove nase omladine. Nije omladina hodala po Beogradu, niti je pila sa Torcidom, ali nije ova omladina ni ratovala. Kakvo je okruzenje i kakav olos vodi ovu zemlju, te koliko je njihova energija neiskoristena, ova nasa omladina je zlatna. Nije strah ove momke, nemoj da neko to slucajno pomisli, poenta je da mnogi imaju i dalje oruzje iz rata u svojim kucama, a mnoge su rane i dalje svjeze. Nije isto gostovati u Beogradu u sred price o bratstvu i jedinstvu, prije i nakon Olimpijskih igara, i ostovati u Beogradu nakon Srebrenice, Markala, 4 godine krvavog Sarajeva. Dajte, molim vas, neku mjeru treba naci. Eto ispadose stariji bolji, hrabriji, pametniji od mladjih. Jeste, ostavili su im divnu buducnost. Citam iz dana u dan kako se neko u Sarajevu ubije, kako narkomane nalaze po parkovima, gledam non-stop dede i nane kako rove po kontejnerima i mole za krisku budjavog hljeba. Eto kukavicka omladina je to sve postigla, prije nego se i rodila, a mudri, mangupski starci nisu za to krivi. Manite se te price, molim vas. Istina je negdje izmedju, kao uvijek!