Brkoo je napisao/la:@Model, Da bi se suocili sa problemom moramo prebiti nekoga i tako pokazati damu? Momka koji nije ucestvovao u neredima, koji je dosao da gleda svoj klub Hajduk su toliko prebili da su ga doktori jedva spasili. Ovo se svakom navijacu bilo koje navijacke grupe moze desiti ako krene ta balkanska liga i sta onda, da li je to vrijedno jednog ljudskog zivota?
Sa finansijske strane to je za nas odlicna prilika da zaradimo a sa druge strane bilo bi ljudskih zrtava i onda se to ne isplati igrati.
Ja bih volio kad bi kadeti i juniori igrali tu ligu ali seniori ne..
Ne treba nikoga biti, treba se organizirati. Od kluba preko navijaca do murije. Svi koji zagovaraju torove, bilo koje vrste, osuđuju svoj narod na dugotrajnu patnju i sigurnu smrt. Nas je jako malo, nemamo ni prirodnih ni ljudskih resursa da sami živimo. Moramo surađivati. Od kada smo u toru naš sport je cikno ko Mehino kljuse.
Muda se pokazuju tako da pravovremeno uociš problem napraviš sve da ga odkloniš i da za sebe po svim etickim principima izvuceš najvecu mogucu korist.
Mi smo mentalne ljencine, najljepše nam je da hodamo po liniji što manjeg otpora, Malo kafica, malo koke, malo šminke, obaveze ništa, brige vozdra..... a imali bi sve.
Nemere.
Kukamo, iskorak u evropi, bolji stadion, maskota, wc, krov, plasticna trava, bolji igraci..... a onda bi da igramo sa Brotnjom i još da nam se on naguzi jer smo mi najveci.
Veliki smo zahvaljujuci prijašnjim generacijama! Da je do ove bili bi sa Bracom Gumenom glavom u istom šeširu. Jeli takvog Želju želite? lokalni klub za kojeg se zna do prvog coška... Ja ne!