Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 18, 2016 11:52 pm

Ne vidim potrebu za Asimom, bolje Mirzu gurati.
Ne vidim ni potrebu za Jasminom.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 18, 2016 11:57 pm

BHDragons je napisao/la:Meni bi boom svih boomova bio početak gradnje istočne tribine. Kakvi igrači, treneri oni će svi otići, a ostajemo samo mi i naš Dom
Baš tako.Od svih igraca ovog svjeta ja bih bagera volio vidjeti na Istoku.I sa ovim što imamo uz dobar strucni štab i naše navijace mozemo prepišati ovu ligu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Djulaga_
Kontakt:

sri maj 18, 2016 11:59 pm

Ne bi sigurno fulili pri izboru.
Neka se pokusa, a nije skup.
Ako ima neko blizak klubu neka kaze da se mogu raspitati za decka. A veoma mlad.
http://www.transfermarkt.co.uk/felipe-d ... ler/226067" target="_blank
Zadnja izmjena: Djulaga_, dana/u čet maj 19, 2016 12:00 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:00 am

Plavi orkestar je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Meni bi boom svih boomova bio početak gradnje istočne tribine. Kakvi igrači, treneri oni će svi otići, a ostajemo samo mi i naš Dom
Baš tako.Od svih igraca ovog svjeta ja bih bagera volio vidjeti na Istoku.I sa ovim što imamo uz dobar strucni štab i naše navijace mozemo prepišati ovu ligu.
Stadion se nastavlja praviti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:01 am

shzna je napisao/la:Perici Ivetiću i Ivanu Kostiću ističu ugovori u toku šestog mjeseca. Ne bi bilo loše nešto pokušati. :ganja:
Sumnjam da ce propustiti priliku da igraju Evropu i doci kod nas gdje im niko ne garantuje mjesto u prvih 11. Generalno tesko je ocekivati dovodjenje bilo kojeg igraca iz ekipa koje su se plasirale u evropska takmicenja jer je igranje evropskih utakmica najbolji nacin da te neko snimi i da odes u inostranstvo, a to im je svima prioritet. I ovi sto su dolazili u Zelju nisi dolazili da se obogate nego jer smo najbolji izlog, bez Evrope nismo vise...

malo protabiriti ovih 6 ekipa sto su ispale, Borac pogotovo, za male pare mozes nekog mladog i perspektivnog igraca dovesti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:11 am

storm_raider je napisao/la:
Mozda mozemo ocekivati pocetak gradnje istocne vec ovo ljeto? :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:13 am

Ja ocekujem. :)

LARSSON
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:15 am

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:20 am

storm_raider je napisao/la:Ja ocekujem. :)
:kafa:

@KrajPrice je na izvoru, i to odlicnom. Ne promasuje.. Nadam se da je reda radi Scuka spomenuo, a ne zato sto postoji mogucnost da dodje. :ganja:

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:23 am

Tesko da ce se Scuk vamo vracati, nego da je Memiju na njegovu poziciju gurnuti, pa da se vrati u reprezentativnu formu.

diego1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:25 am

Ajzea je napisao/la:

@KrajPrice je na izvoru, i to odlicnom. Ne promasuje.. Nadam se da je reda radi Scuka spomenuo, a ne zato sto postoji mogucnost da dodje. :ganja:
Mozda je Sinan upravu, kad kaze da Zahirovic ide :ganja:

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:26 am

diego1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Mozda je Sinan upravu, kad kaze da Zahirovic ide :ganja:
Sinan da kaze da ce biti suncano u Junu, snijeg bi pao...

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:32 am

Joj storme oplako sam od smjeha, djecu sam probudio, žena mi je sve j**** na kamaru.
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:32 am

Storme kad sam se registrovao ovdje napisao sam jedan tekst a ticalo se stadiona.Tada se Istok kao nova tribina nije ni spominjao a ja sam vec znao da i bilo koji pokušaj izgradnje bilo cega nece ici tako lako i upozoravao sam na to.Napisao sam da ce upravi trebati kao prvo puno hrabrosti pa onda sve drugo da istraju u svojoj namjeri znajuci koliko hijena i lešinara kruzi oko stadiona.Isto sam tako napisao da sa svim problemima na koje naidju trebaju upoznati navijace,upoznali su,i zajedno sa našom armijom navijaca ici u rješavanje tih problema jer smo zajedno jaci.Znam šta se radi vec desetljecima i znam da ce se i dalje raditi sve samo da se sprijeci napredak našeg kluba i njegovo jacanje.Znaju zohari da kad mi ojacamo oni gube bitku za sva vremena.Oni su rat izgubili,ostala je još 1-2 bitke i da ih dokusurimo.Zato bih ponovo zamolio upravu,ako neko ovo od njih cita,da izadju ponovo u javnost i saopšte dokle se stiglo,šta i ko koci i da u junu ili julu mjesecu odrzimo jedan zajednicki sastanak,uprava-navijaci i napravimo dogovor kako da to zajednicki rješimo.Znam da im nije lako boriti se pošteno u korumpiranoj zemlji sa korumpiranim svim segmentima društva i zato trebaju našu pomoc da i mi navijaci odigramo igru kakvu igra druga strana.Ako ima neko blizak upravi zamolio bih da prenese ovaj moj prijedlog o odrzavanju sastanka navijaci-uprava,da uprava predlozi termin sastanka,poslije skupštine kluba,a da se navijaci obavjeste putem zvanicne stranice.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

fk1921

čet maj 19, 2016 12:36 am

https://www.facebook.com/NecuKuciNecuNi ... =2&theater
Miske vaspitnu opali violini i koldzi pederu :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:39 am

Plavi orkestar je napisao/la: Baš tako.Od svih igraca ovog svjeta ja bih bagera volio vidjeti na Istoku.I sa ovim što imamo uz dobar strucni štab i naše navijace mozemo prepišati ovu ligu.
Storme kad sam se registrovao ovdje napisao sam jedan tekst a ticalo se stadiona.Tada se Istok kao nova tribina nije ni spominjao a ja sam vec znao da i bilo koji pokušaj izgradnje bilo cega nece ici tako lako i upozoravao sam na to.Napisao sam da ce upravi trebati kao prvo puno hrabrosti pa onda sve drugo da istraju u svojoj namjeri znajuci koliko hijena i lešinara kruzi oko stadiona.Isto sam tako napisao da sa svim problemima na koje naidju trebaju upoznati navijace,upoznali su,i zajedno sa našom armijom navijaca ici u rješavanje tih problema jer smo zajedno jaci.Znam šta se radi vec desetljecima i znam da ce se i dalje raditi sve samo da se sprijeci napredak našeg kluba i njegovo jacanje.Znaju zohari da kad mi ojacamo oni gube bitku za sva vremena.Oni su rat izgubili,ostala je još 1-2 bitke i da ih dokusurimo.Zato bih ponovo zamolio upravu,ako neko ovo od njih cita,da izadju ponovo u javnost i saopšte dokle se stiglo,šta i ko koci i da u junu ili julu mjesecu odrzimo jedan zajednicki sastanak,uprava-navijaci i napravimo dogovor kako da to zajednicki rješimo.Znam da im nije lako boriti se pošteno u korumpiranoj zemlji sa korumpiranim svim segmentima društva i zato trebaju našu pomoc da i mi navijaci odigramo igru kakvu igra druga strana.Ako ima neko blizak upravi zamolio bih da prenese ovaj moj prijedlog o odrzavanju sastanka navijaci-uprava,da uprava predlozi termin sastanka,poslije skupštine kluba,a da se navijaci obavjeste putem zvanicne stranice.
:palacgore: :palacgore:

Sve si sazeo. Slazem se sa tobom, mi moramo stati uz ovu upravu. Kampanje su raznorazne vec pocele... i ne smiju nas pokolebati. Kod nas su ljudi u velikoj mjeri neobrazovani i samim tim lako povodljivi. Siromasna je ovo zemlja, i veliki je broj takozvanih "podanika", koji ce na sve nacine pokusati da opravdaju povjerenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju, stanite uz ovu upravu i imacemo nov stadion. Nas je interes Zeljo, njihov je interes novac preko Zelje!

@Izlija, :rofl: :rofl:

brile
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:44 am

Hurmasica je napisao/la:Kome se ne sviđaju ovi boomovi samo neka pogleda sliku ispod. :mrgreen:, razmazili ste se previše :shisha:

slika
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Sto je najgore i ove kad smo doveli ja sam bio optimistican, a ne sada. Sada sam i vise nego optimistican, prosla me i huja ubog evrope :zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:52 am

fk1921 je napisao/la:https://www.facebook.com/NecuKuciNecuNi ... =2&theater
Miske vaspitnu opali violini i koldzi pederu :rofl: :rofl:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plavi orkestar
Kontakt:

čet maj 19, 2016 12:55 am

storm_raider je napisao/la: Stadion se nastavlja praviti.
:palacgore: :palacgore:

Sve si sazeo. Slazem se sa tobom, mi moramo stati uz ovu upravu. Kampanje su raznorazne vec pocele... i ne smiju nas pokolebati. Kod nas su ljudi u velikoj mjeri neobrazovani i samim tim lako povodljivi. Siromasna je ovo zemlja, i veliki je broj takozvanih "podanika", koji ce na sve nacine pokusati da opravdaju povjerenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju, stanite uz ovu upravu i imacemo nov stadion. Nas je interes Zeljo, njihov je interes novac preko Zelje!

@Izlija, :rofl: :rofl:
Pisanjem i pricama necemo puno pomoci upravi.Podanici nisu samo ne obrazovani,njih je cak najmanje,podanika ima u svim slojevima društva koji ce za sicu i mater rodjenu prodati.Vlast je to htjela i to je i jedino u drzavi i ostvarila jer bez takvih nebi mogli ni postati sve ove godine.Navijaci su uvijek bili buntovnici,ne bez razloga,zato i mislim da jedino mi ovo i mozemo rješiti.Uspjeli su na jedan perfidan nacin smiriti siruaciju i sad ce,siguran sam, krenuti u ofanzivu putem medija,elektronskih,printanih,po forumima ce oni i njihovi ljudi crniti sve što se u Zelji uradi,pokušavati oslabiti i umoriti ljude koji su pokrenuli projekat Evropska Grbavica.Ja se nadam da se ti ljudi nece umoriti a da cemo u skorije vrijeme vidjeti bagere na Istoku.U suprotnom moj gore navedeni prijedlog bi se trebao shvatiti kao dobar.

Virtu4L

čet maj 19, 2016 1:00 am

storm_raider je napisao/la:Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju, stanite uz ovu upravu i imacemo nov stadion. Nas je interes Zeljo, njihov je interes novac preko Zelje!
Ja to gledam ovako. Izuzetno neuspješna sezona, treća uzastopna bez trofeja i prva nakon šest sezona bez Evrope, a niko nije nezadovoljan? Niko ne poziva na skidanje glava? Niko ne poziva na ostavke? Samo režimski mediji bace poneku kost kojoj se ne pridaje apsolutno nikakva važnost. Znali smo osvajati trofeje, igrati Evropu i biti nezadovoljni, a sad? Je li moguće da smo za ovako kratak period promijenili svijest i počeli zdravo razmišljati? Je li moguće da nakon katastrofalne sezone niko ne psuje Misimovića? Izgleda da je moguće.

Ja ovo nikad nisam doživio i stvarno sam ponosan što sam dio ove priče, možda jesam kap u moru, nebitan faktor, ali znam da ova uprava radi odličan posao i da je najbolja do sada. Vjerujem im i miran sam jer znam da žele najbolje mom Želji. Usponi i padovi su dio svakodnevnog života, pa tako i u sportu, ali ovaj osjećaj pripadnosti ne bih dao ni za šta na svijetu, ni za finale lige prvaka i pobjedu u devedesetoj. Ne može nam niko ništa dok smo ovako svi kao jedan.

Ljudi su doveli jebeni bager :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava