Gledaj nam direktora pored koga se uvalio ccccc
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Ja se pitam kome Markovic na zapadu trci, a on trcao da tebi pomogne...gavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecasgavran je napisao/la:
ne mogu da nadjem nigdje live kladjenje,mozda stp sam pustio snimak,
sta mislis da prekinem snimak i pocnem od pocetka
na 7:23 se vidi let let bubamaro
jel ovo opet direktorica zaplatila?
Hahahhahahhahahhahahhavrbanjusa je napisao/la:Ja se pitam kome Markovic na zapadu trci, a on trcao da tebi pomogne...gavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la: Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecas
vrbanjusa je napisao/la:Ja se pitam kome Markovic na zapadu trci, a on trcao da tebi pomogne...gavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la: Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecas
vrbanjusa je napisao/la:Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecasgavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la: U Comic Sans.
@gavran, odigraj 1 na Zelju. Dojava.
ne mogu da nadjem nigdje live kladjenje,mozda stp sam pustio snimak,
sta mislis da prekinem snimak i pocnem od pocetka
Malo su ih zajebali ovi iz saveza nisu stavili stolnjake da se zaigraju.Hurmasica je napisao/la:jel ovo opet direktorica zaplatila?
Prije bi ona dala bodove za dobru motkudell21 je napisao/la:Siljak u sebi misli halalio bi joj tri boda na grbavici.
blueheart je napisao/la:Prije bi ona dala bodove za dobru motkudell21 je napisao/la:Siljak u sebi misli halalio bi joj tri boda na grbavici.