Bageri su dusmani, ruse nam stadiongavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Font nam na grbu promjeniligavran je napisao/la:
opet nam vodu iskljucili
raspadamo se,bageri nam potkopali temelje,
U Comic Sans.vrbanjusa je napisao/la:Font nam na grbu promjeniligavran je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:A jos se ni tribina nije pocela gradit nemamo para..
opet nam vodu iskljucili
vrbanjusa je napisao/la:Bageri su dusmani, ruse nam stadiongavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la: Font nam na grbu promjenili
raspadamo se,bageri nam potkopali temelje,
storm_raider je napisao/la:U Comic Sans.vrbanjusa je napisao/la:Font nam na grbu promjeniligavran je napisao/la:
opet nam vodu iskljucili
@gavran, odigraj 1 na Zelju. Dojava.
Mislim da trebamo na ovu temu: viewtopic.php?f=51&t=219&start=3640" target="_blankgavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:U Comic Sans.vrbanjusa je napisao/la: Font nam na grbu promjenili
ne mogu da nadjem nigdje live kladjenje,mozda stp sam pustio snimak,
sta mislis da prekinem snimak i pocnem od pocetka
Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecasgavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:U Comic Sans.vrbanjusa je napisao/la: Font nam na grbu promjenili
vrbanjusa je napisao/la:Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecasgavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la: U Comic Sans.
shzna je napisao/la:Saletova osveta
DA!Morzhy je napisao/la:Maloprije sam imao raspravu sa jednim pitarom i mogu vam reći da su generalno zabrinuti za budućnost našeg kluba. Pita on mene šta ja mislim kao navijač Želje, da li je uopšte nama potrebna tribina Istok...kaže još da bi bolje bilo da se "neuslovni Sjever" popravi, jer mi ionako ne možemo napuniti stadion, samo će ljudi sa Sjevera preći na Istok i to je to, mrka kapa. Navodno nije ljubomoran, nego bi mu žao bilo da završimo kao KK Bosna zbog nepotrebne tribine. E sad ja vas pitam cijenjeni forumaši, da li treba prekinuti radove, da nam se komšije pitari ne brinu više?
Treba razmisliti i o rusenju sjevera da svi budemo na juguMorzhy je napisao/la:Maloprije sam imao raspravu sa jednim pitarom i mogu vam reći da su generalno zabrinuti za budućnost našeg kluba. Pita on mene šta ja mislim kao navijač Želje, da li je uopšte nama potrebna tribina Istok...kaže još da bi bolje bilo da se "neuslovni Sjever" popravi, jer mi ionako ne možemo napuniti stadion, samo će ljudi sa Sjevera preći na Istok i to je to, mrka kapa. Navodno nije ljubomoran, nego bi mu žao bilo da završimo kao KK Bosna zbog nepotrebne tribine. E sad ja vas pitam cijenjeni forumaši, da li treba prekinuti radove, da nam se komšije pitari ne brinu više?
i to šljećii ščomagamasalle86 je napisao/la:Treba
sutra pred stadion, oćerati upravu
vrbanjusa je napisao/la:Gledaj od kada smo dali gol, svakako se poslije toga niceg ne sjecasgavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la: U Comic Sans.