Kada mu grad nece da ulicu da, vec ceka poslije njegovog zivota da to uradi (tada ce se politicki poeni ubirati na taj nacin), onda mi moramo makar ime tribine.
Istok, tribina "Ivica Osim".
Ja stvarno ne razumijem kako se ljudi ovako ruzno izjasnjavaju. Beganovic nije u formi, ok, al ovako pisati o njemu nije lijepo. Lahko zaboravljamo kakvu nam je radost donio golom protiv Ferencvarosa. Moje misljenje je isto da nije ni pravu priliku dobio da igra na svojoj prirodnoj poziciji. Npr protiv Sirokog na Grbavici dok nas je Kostic vodio, igrao je lijevo krilo, i odigrao je dosta dobro i ako mu to nije prirodna pozicija. Momak je 96' godiste. Da je sada igrac Olimpica i da ima 20 godina, pisali bi kako je talenat itd. Za svojih 20 godina vec ima fino iskustvo. Sigurno nije u formi, al da se igrac ovako otpise, nema smisla jer ima potencial.Reha1921 je napisao/la:Vidim svaki dan nas povezuju sa svakim igracem ove lige nez ja bi bio zadovoljan Zakaricem Kosticem jednim lijevim bekom i naravno da Petrovic otjera onu letvu Beganovica jer od kad je u prvom timu nije napredovao sumnjam da bi ga iko zelio kupiti zato otjerati debelog.
Ma nema para sve se rastalilo...Kospicar je napisao/la:Grbavica je napisao/la:A ni generalnog nemamo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne jos zadugo.
Juzna tribina jasmin ligataexbabilon je napisao/la:Dzeki ponuditi da za juznu tribinu donira pola novca ili citavu da je napravi od svojih sredstava i da je nazovemo Juzna tribina Edin Dzeko.
pile87 je napisao/la:Juzna tribina jasmin ligataexbabilon je napisao/la:Dzeki ponuditi da za juznu tribinu donira pola novca ili citavu da je napravi od svojih sredstava i da je nazovemo Juzna tribina Edin Dzeko.
Nisi drug nego sw ja zezam dzeko sve radi preko ligate...exbabilon je napisao/la:Nisam valjda sad ja ispao Ligata? Samo sam pomislio da bi se moglo povezati ugodno i korisno. Njemu bi vjerovatno znacilo da tribina s koje je krenuo nosi njegovo ime, a nama bi znacilo da izgradimo novi jug i da ga zovemo najboljim igracem nase zemlje. Ovo drugo bi bio i dobar marketinski potez.
Pod hitno promijeniti u Arialvrbanjusa je napisao/la:Da i? Poenta?augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
generalni nam je pod moranjeVeteran je napisao/la:Generalni je jako bitna stavka, sjećam se 2002 nam je Bosnalijek bio sa 250 milja godišnje, i to je zadnji iole kvalitetan sponzor kojeg smo imali. Poslije je još nešto FDS davao,ali od toga je sve smiješno. Nadam se da ćemo ovim transparentnim, ali i pozitivnim poslovanjem, interesom navijača i sportskim uspjesima zainteresovati nekoga da prepozna interes i uloži u Želju...Grbavica je napisao/la:A ni generalnog nemamo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]()
![]()
ChWilla je napisao/la:sjeverna tribina ahmed muftić violina.
Plava Porodica je napisao/la:A jos se ni tribina nije pocela gradit nemamo para..
shzna je napisao/la:SK
Font nam na grbu promjeniligavran je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:A jos se ni tribina nije pocela gradit nemamo para..
opet nam vodu iskljucili
Sport Klub ?shzna je napisao/la:SK
vrbanjusa je napisao/la:Font nam na grbu promjeniligavran je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:A jos se ni tribina nije pocela gradit nemamo para..
opet nam vodu iskljucili