Kako je on meni drag igrac uvijek bio..Brkoo je napisao/la:Evo i ja gledam i vidim da je slobodan. Strasan igrac. Ne postoji sansa da ga dovedemo ali eto lijepo je mastati...
Slazem se sa njim. Treba kafanicu neku napraviti..Okolele je napisao/la:Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju..
Sta nisi implicirao, da je na grbu Comic Sans? Jesi, citirao sam te jednom, evo opet cu:augustbraun21 je napisao/la:"Jer, koristenje "comic sans" fonta je nesto sto unistava reputaciju kluba. Ovako neko napise to i veoma brzo se prosiri to kao lavina. Zato treba reagovati." Nigdje nisam implicirao niti napisao to, licno mi se grb ne svida i to sam napisao da provjerim jel ima iko ko da se slaze. Diskutirao si, skrenuo si sa teme i onda mene krivis da postujem irelevantne postove.storm_raider je napisao/la:Spinujem? Ne bih to sebi dozvolio.augustbraun21 je napisao/la: Gadno spinujes, nek ko zeli provjeri postove pa neka se uvjeri.
Ovo je ono sto si ti napisao:
Sta je tu spin? Ja cu ti se rado izviniti ako sam negdje pogrijesio, a moguce jeaugustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Odgovor na tvoje gornje pitanje: to je jedna od proslih garnitura dresova tog kluba.
Implicirao i to decidno. Takodjer, nigdje te nisam ni krivio da postujes irelevantne postove. Naravno da nisam pisao o tvojim namjerama, niti imam pravo na to, niti bih tek na osnovu insinuacija. Da se vratimo na temu: na grbu nema traga Comic Sansa, niti je ikada bilo. Cooper Black je font koji je na Grbu. Nadam se da je ovim zavrsena diskusija, te te molim da nastavimo na chatu, ako mislis da nije.augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Iznad juga nekad u budućnosti bi se moglo to napraviti i da bas ima pogled na teren, da se ulazi odozgo sa tranzita. imam u glavi tu ideju, ali nisam pri laptopu da to nacrtam.Plava Porodica je napisao/la:Slazem se sa njim. Treba kafanicu neku napraviti..Okolele je napisao/la:Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju..
Grbavica je napisao/la:Iznad juga nekad u budućnosti bi se moglo to napraviti i da bas ima pogled na teren, da se ulazi odozgo sa tranzita. Kad nema utakmica, ne bi bilo ljepšeg mjesta za popiti pice sa pogledom na Grbavicu, a kad su utakmice tu bi cak mogo biti i VIP. imam u glavi tu ideju, ali nisam pri laptopu da to nacrtam.Plava Porodica je napisao/la:Slazem se sa njim. Treba kafanicu neku napraviti..Okolele je napisao/la:Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju..
Isto tako prilaz sjeveru bi se mogo riješiti pasarelama sto bi bilo dosta sigurnije za ljude koji ulaze i izlaze sa tribine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemamo dvije iste tribine na stadionu a ne restoran sa pogledom. Lijepo je mastati ali nama trebaju osnovni uslovi na stadionu normalne tribine i pristojan teren. Vjerujem da je duska previse vremena provodio u parku princeva pa ga ponijelo.Grbavica je napisao/la:Iznad juga nekad u budućnosti bi se moglo to napraviti i da bas ima pogled na teren, da se ulazi odozgo sa tranzita. imam u glavi tu ideju, ali nisam pri laptopu da to nacrtam.Plava Porodica je napisao/la:Slazem se sa njim. Treba kafanicu neku napraviti..Okolele je napisao/la:Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju..
Isto tako prilaz sjeveru bi se mogo riješiti pasarelama sto bi bilo dosta sigurnije za ljude koji ulaze i izlaze sa tribine.
a i da mu nije baš dobro što se sve ovo ovako dešava i odvija...pile87 je napisao/la: Vjerujem da je duska previse vremena provodio u parku princeva pa ga ponijelo.
Generalni je jako bitna stavka, sjećam se 2002 nam je Bosnalijek bio sa 250 milja godišnje, i to je zadnji iole kvalitetan sponzor kojeg smo imali. Poslije je još nešto FDS davao,ali od toga je sve smiješno. Nadam se da ćemo ovim transparentnim, ali i pozitivnim poslovanjem, interesom navijača i sportskim uspjesima zainteresovati nekoga da prepozna interes i uloži u Želju...Grbavica je napisao/la:A ni generalnog nemamo...
xyz puta je ponovljeno, ali mora se svaki put to reci kad se spomene ovaj covjek. Nismo ni svjesni kakvog covjeka imamo, prvenstveno u drzavi pa tek onda u i oko kluba. Svaka njegova rijec se treba zapisati i arhivirati. Njegovi savjeti su zlata vrijedni.Okolele je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/vlada- ... ook+status
Grbavica je napisao/la:A ni generalnog nemamo...