Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 07, 2016 5:58 pm

Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:01 pm

Brkoo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/jefferson-f ... eler/16649
Hajdeeee :D
Evo i ja gledam i vidim da je slobodan. Strasan igrac. Ne postoji sansa da ga dovedemo ali eto lijepo je mastati...
Kako je on meni drag igrac uvijek bio..
Ajde jeffeee :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:04 pm

Okolele je napisao/la:Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju.. :rofl:
Slazem se sa njim. Treba kafanicu neku napraviti..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:06 pm

augustbraun21 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
augustbraun21 je napisao/la: Gadno spinujes, nek ko zeli provjeri postove pa neka se uvjeri.
Spinujem? Ne bih to sebi dozvolio.

Ovo je ono sto si ti napisao:
augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Sta je tu spin? Ja cu ti se rado izviniti ako sam negdje pogrijesio, a moguce je

Odgovor na tvoje gornje pitanje: to je jedna od proslih garnitura dresova tog kluba.
"Jer, koristenje "comic sans" fonta je nesto sto unistava reputaciju kluba. Ovako neko napise to i veoma brzo se prosiri to kao lavina. Zato treba reagovati." Nigdje nisam implicirao niti napisao to, licno mi se grb ne svida i to sam napisao da provjerim jel ima iko ko da se slaze. Diskutirao si, skrenuo si sa teme i onda mene krivis da postujem irelevantne postove.
Sta nisi implicirao, da je na grbu Comic Sans? Jesi, citirao sam te jednom, evo opet cu:
augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Implicirao i to decidno. Takodjer, nigdje te nisam ni krivio da postujes irelevantne postove. Naravno da nisam pisao o tvojim namjerama, niti imam pravo na to, niti bih tek na osnovu insinuacija. Da se vratimo na temu: na grbu nema traga Comic Sansa, niti je ikada bilo. Cooper Black je font koji je na Grbu. Nadam se da je ovim zavrsena diskusija, te te molim da nastavimo na chatu, ako mislis da nije.

Ostalim, koji smatraju da je ovo bilo van okvira teme, izvinjenje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:13 pm

Ivica Osim, posljednji fudbalski samuraj

http://balkans.aljazeera.net/blog/ivica ... ki-samuraj" target="_blank
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:21 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Joj duske sto se uzivio na "nasem" PDF-u ko da i sam navija za Želju.. :rofl:
Iznad juga nekad u budućnosti bi se moglo to napraviti i da bas ima pogled na teren, da se ulazi odozgo sa tranzita. imam u glavi tu ideju, ali nisam pri laptopu da to nacrtam.
Isto tako prilaz sjeveru bi se mogo riješiti pasarelama sto bi bilo dosta sigurnije za ljude koji ulaze i izlaze sa tribine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Grbavica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:22 pm

Grbavica je napisao/la:
Iznad juga nekad u budućnosti bi se moglo to napraviti i da bas ima pogled na teren, da se ulazi odozgo sa tranzita. Kad nema utakmica, ne bi bilo ljepšeg mjesta za popiti pice sa pogledom na Grbavicu, a kad su utakmice tu bi cak mogo biti i VIP. imam u glavi tu ideju, ali nisam pri laptopu da to nacrtam.
Isto tako prilaz sjeveru bi se mogo riješiti pasarelama sto bi bilo dosta sigurnije za ljude koji ulaze i izlaze sa tribine.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 07, 2016 6:35 pm

Grbavica je napisao/la:
Iznad juga nekad u budućnosti bi se moglo to napraviti i da bas ima pogled na teren, da se ulazi odozgo sa tranzita. imam u glavi tu ideju, ali nisam pri laptopu da to nacrtam.

Nemamo dvije iste tribine na stadionu a ne restoran sa pogledom. Lijepo je mastati ali nama trebaju osnovni uslovi na stadionu normalne tribine i pristojan teren. Vjerujem da je duska previse vremena provodio u parku princeva pa ga ponijelo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Grbavica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:42 pm

Ma dobro, to je ionako plan za budućnost. Puno stvari je na listi prioriteta iznad restorana.

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 07, 2016 6:44 pm

pile87 je napisao/la: Vjerujem da je duska previse vremena provodio u parku princeva pa ga ponijelo.
a i da mu nije baš dobro što se sve ovo ovako dešava i odvija...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:51 pm

Dvadeset i kusur godina cekamo na jednu yebenu tribinu koja se jos nije pocela graditi a neko bi restoran sa pogledom na stadion. :psujem:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 6:56 pm

A ni generalnog nemamo...

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:02 pm

A jos se ni tribina nije pocela gradit nemamo para..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:04 pm

Grbavica je napisao/la:A ni generalnog nemamo...

Generalni je jako bitna stavka, sjećam se 2002 nam je Bosnalijek bio sa 250 milja godišnje, i to je zadnji iole kvalitetan sponzor kojeg smo imali. Poslije je još nešto FDS davao,ali od toga je sve smiješno. Nadam se da ćemo ovim transparentnim, ali i pozitivnim poslovanjem, interesom navijača i sportskim uspjesima zainteresovati nekoga da prepozna interes i uloži u Želju...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Dolina
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:04 pm

Nikad mi neće biti jasno kako se u onom naletu donacija i pozitive poslije rata nije mogla obnoviti, neka tekma odigrati sa nekim klubom iz liga petice, na kraju krajeva Grbavica je bila jedini 100% uništen stadion u BiH. Čudi me da UEFA ili FIFA nikada ništa nisu uradili po bilo čemu a da je vezano za stadion. Ova malo starija raja se sjećaju koliko je tada keša, materijala, građevine ulazilo u grad. POslije reintegracije sam se prvo popeo na Sjever i kada sam vidio u kakvom je stanju stadion na kraj mi je pameti bilo da će proći jebenih 20 godina dok se ne počne lopatati.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:06 pm

psihopata
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:09 pm

al vas trola frajer otkako je počeo pisati a vi naivni ko francuske sobarice nešto mu još objašnjavate ccc....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cala
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:33 pm

xyz puta je ponovljeno, ali mora se svaki put to reci kad se spomene ovaj covjek. Nismo ni svjesni kakvog covjeka imamo, prvenstveno u drzavi pa tek onda u i oko kluba. Svaka njegova rijec se treba zapisati i arhivirati. Njegovi savjeti su zlata vrijedni.
Na proljece se, nadam se, otvara tribina sa njegovim imenom. Mora se na neki nacin odati njemu pocast dok je ziv.

Kospicar
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:36 pm

Grbavica je napisao/la:A ni generalnog nemamo...

Ne jos zadugo :kafa: .
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Veteran1965
Kontakt:

sri dec 07, 2016 7:36 pm

Ma kad te Japanci priznaju, onda si fakat osoba sa izuzetnom karizmom, znanjem i vještinama. Mislim da nema ozbiljnijih i sa jačim kriterijima od Japanaca na dunjaluku..
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava