Ahmed Hasanović....to ime obavezno upamtiti !
Jedan od najboljih strijelaca u kadetima ako ne i najbolji,danas zabio i za repku..
ŠKOLA FUDBALA GRBAVICA !
pa da je pocnu na ljeto raditi poslije sezone ne treba vise od mjesec dana da se to uradi....a realno mjesec dana i ima lufta od kraja sezone do evropskih tekmi...Elegant je napisao/la:Na gg.ba nasa tema pisu o rekonstrukciji terena, pa mi pade na pamet gdje bi mi igrali domace utakmice dok bi trajala rekonstrukcija to je minimalno mjesec dana za takav posao. Vjerovatno se to ne bi radio za vrijeme sezone, jedino pred ljeto kada zavrsi ista, ali opet u slucaju da izborimo europu te sezone morali bi je igrati na lavoru.
bravo majstore odlicno pitanje...mislim da bi i prvi tim uz postojanje takvog b tima bio jaci za 30 % jednostavno imao bi igrace koji bi bili na oku i svaki vikend igrali utakmice....i ako doguraju do federalne to bi bio vrh...ali za takvo nesto prvo treba imati dominantan prvi tim koji vedri i oblaci u ovoj zabokrecini...tek tada bi mogli povecati fond i posvjestiti se tom pitanju...moje misljenje naravno1950 je napisao/la:A da li postoji mogucnost osnivanja nekog B tima, s obzirom da su nam hajmo reci neke ambicije porasle i da je izvjesno da neće biti puno mjesta za ove mlađe igrače. Mislim da bi imali više koristi da igraju protiv seniora pa kakve god kvalitete bili, jer na primjeru Halvadžića možemo vidjeti kako je to kad se strašno talentovan i školovan igrač ne navikne na "tvrđu kost"
ma ne mozes ti ni u evropi ocekivati da nesto odigras kada si prije toga imao 30 tekmi na oranici gdje je lopta skakala i gdje ne mozes na 2 metra poslati pas ...ima izuzetaka i neki tereni znaju biti ok kad je fino vrijeme ali to je u vrh glave 10 tekmi u sezoni....i onda dodjes u evropu gdje ljudila lopta ne skace...i pustis ga sa 16 da puca kao igrace Drine jer znas da ce mu loptda odskociti i pogoditi reflektor,ali kurko brat je zategne pa ti sviraj kurcuPlava Porodica je napisao/la:Ma koliko sam vidio da je masa raje da se poslije prve faze istoka kao prioritet stavi promjena trave. I definitivno treba tako misliti. Pa onda neka poslije razmisljaju o natkrivanju istoka, pravljenju juga etc.
Vjerujte mi da bi se bar kvalitet fudbala na Grbavici digao za 25% i tu bi tek moglo doci do izrazaja npr Mirino znanje i tehnika, Jovanovi pasovi i oni njegovi ludi prodori, Memija prodornost a da mu ne odskoci lopta etc..
A sto se tice B tima, bilo je govora o tome koliko se sjecam prosle zime, ali eto od tada nista konrektno. A i to bi bila prava stvar
Hvala ti!storm_raider je napisao/la:Do 2019. godine prijatelju.sajo10 je napisao/la:Da nezna mozda neko ovdje do kad imaju ugovore ova petica omladinaca (Amar, Anel, Meldin, Haris Aldin)... Hvala
najbolje poceti, ako vec, promjenu terena poslije evropskih utakmica, tj. u septembru/oktobru... pa radije da igramo par domacih utakmica u prvenstvu na kosevu (a nije da nikad nismo) nego da evropske utakmice odigramo tamo...Elegant je napisao/la:Na gg.ba nasa tema pisu o rekonstrukciji terena, pa mi pade na pamet gdje bi mi igrali domace utakmice dok bi trajala rekonstrukcija to je minimalno mjesec dana za takav posao. Vjerovatno se to ne bi radio za vrijeme sezone, jedino pred ljeto kada zavrsi ista, ali opet u slucaju da izborimo europu te sezone morali bi je igrati na lavoru.
Bolje Otoka.jovanmaksimovic je napisao/la:najbolje poceti, ako vec, promjenu terena poslije evropskih utakmica, tj. u septembru/oktobru... pa radije da igramo par domacih utakmica u prvenstvu na kosevu (a nije da nikad nismo) nego da evropske utakmice odigramo tamo...Elegant je napisao/la:Na gg.ba nasa tema pisu o rekonstrukciji terena, pa mi pade na pamet gdje bi mi igrali domace utakmice dok bi trajala rekonstrukcija to je minimalno mjesec dana za takav posao. Vjerovatno se to ne bi radio za vrijeme sezone, jedino pred ljeto kada zavrsi ista, ali opet u slucaju da izborimo europu te sezone morali bi je igrati na lavoru.
teatrale36 je napisao/la:Ma daj da mi skupimo pare za istok, to je sad prioritet, mislim ja da tu nedostaje novca cim se ne pocinje sa ovim radovima ,sve mi ovo odugovlačenje sa gradjevinskom mirise na to nazalost.
Miske je izjavio ranije u slučaju nedostatka love da će sam donamiriti ostatak iz sopštvenog đepa.teatrale36 je napisao/la:Ma daj da mi skupimo pare za istok, to je sad prioritet, mislim ja da tu nedostaje novca cim se ne pocinje sa ovim radovima ,sve mi ovo odugovlačenje sa gradjevinskom mirise na to nazalost.
Para ne nedostaje, pare su ostavljane sa strane za ovu svrhu na odvojenom racunu koji niko nije dirao. Vjerovao ti ili ne.teatrale36 je napisao/la:Ma daj da mi skupimo pare za istok, to je sad prioritet, mislim ja da tu nedostaje novca cim se ne pocinje sa ovim radovima ,sve mi ovo odugovlačenje sa gradjevinskom mirise na to nazalost.