Ovo danas nije bilo uplata desetogodisnjih?
Na 97. smo i dalje? Ja se nadam do NG bar 120. Vjerujem da moze..
Stvarno je čudno ovo, haj za verbalne napade ali kad bačanje objekte koje mogu gadno povrijediti ili u najgorem slučaju usmrtiti osobu, nose iste novčane kazne kao upotrebljavnje megafona..cikazubo je napisao/la:Zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača tokom susreta 17. kola protiv Željezničara u Mostaru Zrinjski je "lakši" za 2.500 KM.
Znači 2.500KM za dimnijadu, bakljadu, poneka baklja u terenu (ako se dobro sjećam) i blokovi odvaljeni s tribine bačeni na naše igrače/sudije ili koga već, naravno bilo je i standardnih pjesama i skandiranja s tribina.
Poređenja radi, mi smo dobili 1.000KM za jednu jedinu petardu i potrebu megafona protiv Slobode, a za par baklji protiv Čelika koje nisu bile na terenu i upotrebu megafona dobijamo skoro istu kaznu kao Zrinjski u utakmici s nama. Zbog toga se pitam dal postoji utvrđen pavilnik o kažanjavanju klubova, ili delegat bubne kaznu kako mu je ćejf, jer se neki ne kažnjavaju za megafon a neki redovno plate, baklje bačene na teren se poistovjećuju s bakljama koje ostanu na tribini, neki moraju skidati zastae drugi ne, na određenim stadionma možeš skandirati šta hoćeš na drugim se to opet ne smije, pa ko je ovdje lud, dajte transparentno pravilnik koji utvrđuje težinu pojedinačnih prekršaja, ovo je cirkus.
salle86 je napisao/la:primjetio sam i ja to za zapad nedavnocikazubo je napisao/la:Jel neko gledao snimak na onoj grupi od Sanela, kaže radnik na klipu da su vukli neke dijagonale i da nam stadion nikako nije u vinklu, a to se vidi i na onoj slici što je neko postavljao iz ptičije perspektive, može se primjetiti kako zapadna tribina prema jugu odmiče od terena jednako kao i taj mali zidić koji je danas srušen, ali dobro sa istokom će dosta toga doći na svoje..
ali opet po meni totalno nebitno jel zapad centriran
Vjeruj da to nije ni malo lose, vjerovatno bi imali i bolje uslove u ovim zimskim danima za igrati i mnogo jeftinije za odrzavati. A postoji i kombinacija trave i plastike.Format je napisao/la:Ja bi jos plasticnu travu stavio pa ko Barca igrat hah
To jos bolje alo postoji i nebi na kraj jeseni bio travnjak cirkus a i repka da igra,dodju wc igraci da igraju na grbamqpile87 je napisao/la:Vjeruj da to nije ni malo lose, vjerovatno bi imali i bolje uslove u ovim zimskim danima za igrati i mnogo jeftinije za odrzavati. A postoji i kombinacija trave i plastike.Format je napisao/la:Ja bi jos plasticnu travu stavio pa ko Barca igrat hah
je li ovo znaci da ce sad cekati 15 dana do pocetka radova ili se vec sad moze poceti graditi ???Naime, sada je potrebno da rješenje postane izvršno, a što se potvrđuje klauzulom pravomoćnosti nakon isteka maksimalnog zakonskog roka od 15 dana. Administracija FK Željezničar je već poduzela sve što je potrebno, kako bi rješenje postalo pravosnažno i prije isteka zakonom predviđenog roka.