LARS1921 je napisao/la:mula je napisao/la:Vala što se mene tiče i nemojLARS1921 je napisao/la:Ako je to problem, necu vise pisati i cao. Nema frke![]()
Al uletit cu kad neko bude hajcao da opominjem

LARS1921 je napisao/la:mula je napisao/la:Vala što se mene tiče i nemojLARS1921 je napisao/la:Ako je to problem, necu vise pisati i cao. Nema frke![]()
Ti kod nas mozeš samo u vlast. Nikako opozicijamula je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:mula je napisao/la: Vala što se mene tiče i nemoj![]()
Konkretno imas forumaše koji uđu samo na ovaj dio da bi pročitali nešto o klubu.Okolele je napisao/la:Koja je razlika zajebavati se ovde ili tamo..
Sretan rodjendan druze!!!Plava Porodica je napisao/la:Raja opustite se , duga je pauza neka i zayebancije i ozbiljnostiiii
Nista od toga, ima prof. ugovor do 2019. sa Krupom.dimitrije je napisao/la:Jel potpiso iko živ više taj iz Krupe bi valjo i to moramo dovest po cjenu ne znam čega, lijevi bek i lijevo krilo.
Bravo drug,ja udjem na pauzi da procitam sta zanimlkico i vazda neke teme cirkuzanje itd,vazda isti likovi ,sta ces.tm8782 je napisao/la:Konkretno imas forumaše koji uđu samo na ovaj dio da bi pročitali nešto o klubu.Okolele je napisao/la:Koja je razlika zajebavati se ovde ili tamo..
Ne zanimaju ih druge teme, npr chat...
Znači uđe da vidi šta ima novo, šta se piše i izađe. Jer su ljudi u obavezama i ne stižu u danu da se informišu.
Eto ukratko...
Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.Elegant je napisao/la:Nista od toga, ima prof. ugovor do 2019. sa Krupom.dimitrije je napisao/la:Jel potpiso iko živ više taj iz Krupe bi valjo i to moramo dovest po cjenu ne znam čega, lijevi bek i lijevo krilo.
Hvalatm8782 je napisao/la:Sretan rodjendan druze!!!Plava Porodica je napisao/la:Raja opustite se , duga je pauza neka i zayebancije i ozbiljnostiiii
Kolike su sanse da se napravi vote/like sistem na forumu?storm_raider je napisao/la:Hajde dopisivanja na chat ili na pp. Jeste pauza i sve, shvatam i raju, ocekujemo dozvolu danima, razumijem i mladje i starije, ali hajde da odrzimo kvalitet postova ovdje.
Ima im gazda para, a i kada su ga doveli bio je anonimus.dimitrije je napisao/la:Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.Elegant je napisao/la:Nista od toga, ima prof. ugovor do 2019. sa Krupom.dimitrije je napisao/la:Jel potpiso iko živ više taj iz Krupe bi valjo i to moramo dovest po cjenu ne znam čega, lijevi bek i lijevo krilo.
Ma jasno mi je to ali sad nije anonimus, a mi kao Veliki klub trebamo pokupit tu što valja iz lige oslabit druge pojačat nas i tako se radi, a kasnije i zaradit na njemu to je najlogičniji potez treba pravit takav sistem da to možeš i moraš šta ti fali na poziciji popuniš mladim provjerenim igrače, sa dodatnom zaradom iz našeg kluba.Vrag je napisao/la:Ima im gazda para, a i kada su ga doveli bio je anonimus.dimitrije je napisao/la:Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.Elegant je napisao/la:
Nista od toga, ima prof. ugovor do 2019. sa Krupom.
zamisli jakog celika, jakog borca, jakog veleza, jacu slobodu + jaceg zrinjskog i sirokog... prosjek lige bi bio barem 6000Okolele je napisao/la:
Brate mi smo mogli dovesti Pecu pa smo ga pustili Radniku, a doveli nekog koji vise nije kod nas. Mogli smo Jovica, Subica dovesti, Bogdanovica zadrzati. Svi ovi igraci su pojacanja za druge.dimitrije je napisao/la:Ma jasno mi je to ali sad nije anonimus, a mi kao Veliki klub trebamo pokupit tu što valja iz lige oslabit druge pojačat nas i tako se radi, a kasnije i zaradit na njemu to je najlogičniji potez treba pravit takav sistem da to možeš i moraš šta ti fali na poziciji popuniš mladim provjerenim igrače, sa dodatnom zaradom iz našeg kluba.Vrag je napisao/la:Ima im gazda para, a i kada su ga doveli bio je anonimus.dimitrije je napisao/la: Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.
BEZ PORAZA GRBAVICA BAZA!Okolele je napisao/la:
Jesto to tako ali nas klub trenutno nema mogucnost da dadne 100.000 KM (Krupa trazi mnogo vise), obzirom na projekat istok a da ne pricamo o drugim izdacima kluba koji su veliki.dimitrije je napisao/la:Ma jasno mi je to ali sad nije anonimus, a mi kao Veliki klub trebamo pokupit tu što valja iz lige oslabit druge pojačat nas i tako se radi, a kasnije i zaradit na njemu to je najlogičniji potez treba pravit takav sistem da to možeš i moraš šta ti fali na poziciji popuniš mladim provjerenim igrače, sa dodatnom zaradom iz našeg kluba.Vrag je napisao/la:Ima im gazda para, a i kada su ga doveli bio je anonimus.dimitrije je napisao/la: Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.
Nece biti ovaj krov. Realno, veoma je zastario i bilo bi bacanje para kada bi se odlucili za ovaj isti kao na sjeveru. Po meni bi ovakav tip krova bio topZeljocity je napisao/la:BlwD je napisao/la:Nesto sam na brzinu uradio da vidim kako ce to izgledati, nije bas najpreciznije...
Izgleda fino samo kod nas ce po najavama jug biti puno strmiji nego sjever.