Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 9:58 pm

Elegant je napisao/la:
CARSONIO je napisao/la:
Manager2016 je napisao/la:
Ispade mi svemoguci mozemo dovesti koga zelimo. Moramo se malo spustiti na zemlju i dobro zasukati rukave za buducnost.
Buraz daj samo ISTOK sto se mene tice mozemo i sa juniorima igrati meni ce biti srce ko trebevic
Ne mozemo sebi priustit ne izlazak u europu ove sezone, istok ce biti !
Evropa je prioritet. Kapne nešto para, igraci su u izlogu, rejting kluba raste....
Zbog tog inperativa Salko ne daje šansu Kemi, Beširevicu....
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:17 pm

Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.
Pogotovo ovi manji klubovi, iako sam mislio da vecina njiih ima amaterske ugovore ipak ovaj iz Krupe je maher i nije budala sigurno.
Vidjeli su ljudi da se moze prodati koliko toliko, a npr Memisevicev transfer je cetvrtina budzeta tog kluba.

Zanimljiv period nas ceka izgleda :D

Grbavica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:19 pm

Ima li negdje snimak tog gostovanja naših na tvsa?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Manager2016

pon dec 05, 2016 10:20 pm

Grbavica je napisao/la:Ima li negdje snimak tog gostovanja naših na tvsa?

Samo Zeba bio. Emisija bezveze i nista specijalno.

damirfile
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:23 pm

Ove godine se pod svaku cijenu mora u evropu i to treba biti glavni cilj sve preko je ekstra.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 10:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.
Pogotovo ovi manji klubovi, iako sam mislio da vecina njiih ima amaterske ugovore ipak ovaj iz Krupe je maher i nije budala sigurno.
Vidjeli su ljudi da se moze prodati koliko toliko, a npr Memisevicev transfer je cetvrtina budzeta tog kluba.

Nek' se ovaj gazda Krupe ne naljuti, ali papak se malo nafurao. Bolje mu je da bude dobar s nama nego da se uzda u to da će iz Krupe na Vrbasu prodavati igrače širom Evrope...

LARSSON
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:25 pm

ma kakav on, nije on neki maher kao što se priča čim mu Enis igra :D

Hurmasica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:26 pm

Grbavica je napisao/la:Ima li negdje snimak tog gostovanja naših na tvsa?

https://www.youtube.com/channel/UCwSrZ5 ... HAg/videos" target="_blank

trebalo bi ovdje biti
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:27 pm

Morzhy je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.

Nek' se ovaj gazda Krupe ne naljuti, ali papak se malo nafurao. Bolje mu je da bude dobar s nama nego da se uzda u to da će iz Krupe na Vrbasu prodavati igrače širom Evrope...
Ode Koljic u Ajax

Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:28 pm

Sretno Aco, pamticu te po onom izbijanje sa linije na Kosevu. Sretno u nastavku karijere!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

pon dec 05, 2016 10:31 pm

Pišem nešto za posao a u glavi film iz ove Željine jeseni :r
Postavljam se u ulogu Salke jer kao vrsni poznavalac fuzbala na to imam puno pravo :lol:
Pored problema u obliku ljijevog beka, lijevog krila, stopera, rezervnog golmana..... ne vidimo najveci problem SPOR, PRESPOR VEZNI RED.
Niko, ukljucujuci ZZ nije ustanju brzo prenjeti loptu i trkom napraviti višak. Ove sto imamo u sredini možemo svrstati u dizelaše a nama treba neko ultralahko :) reaktivno prometalo na kerozin. Sa takvim kerozincem bi u punom obimu došla do izražaja Mirina brzina i tehnka, Kerimova brzina :) , a dodatno bi se ZZ olakšalo proturanje lopte na špiceve. Ocekivati od ZZ da preuzme ulogu kerozinca je suludo.
Ovako dok se mi okrenemo oko sebe, dodamo par puta, malo razmislimo protivnik se ukopa ko na Poljinama. Onda nam ne preostaje ništa drugo da guslamo i trošimo se bez veze kidajuci živce 90min

delinjo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:35 pm

Model1964 je napisao/la:Pišem nešto za posao a u glavi film iz ove Željine jeseni :r
Postavljam se u ulogu Salke jer kao vrsni poznavalac fuzbala na to imam puno pravo :lol:
Pored problema u obliku ljijevog beka, lijevog krila, stopera, rezervnog golmana..... ne vidimo najveci problem SPOR, PRESPOR VEZNI RED.
Niko, ukljucujuci ZZ nije ustanju brzo prenjeti loptu i trkom napraviti višak. Ove sto imamo u sredini možemo svrstati u dizelaše a nama treba neko ultralahko :) reaktivno prometalo na kerozin. Sa takvim kerozincem bi u punom obimu došla do izražaja Mirina brzina i tehnka, Kerimova brzina :) , a dodatno bi se ZZ olakšalo proturanje lopte na špiceve. Ocekivati od ZZ da preuzme ulogu kerozinca je suludo.
Ovako dok se mi okrenemo oko sebe, dodamo par puta, malo razmislimo protivnik se ukopa ko na Poljinama. Onda nam ne preostaje ništa drugo da guslamo i trošimo se bez veze kidajuci živce 90min
bravo !!!! odlicno zapazanje ...kao da sam ja pisao ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:36 pm

Ma ljudi dizu cijenu svojim igracima i imaju pravo na to. Lafo Koljica trazi Ajax a liku 90% golova penali. Sad ce Vukotica traziti Barcelona, fali im jedan visoki stoper vjerovatno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:41 pm

na radaru gronningena je vukotic, ekipa iz donjeg vakufa je spremna ponuditi 2 kace kupusa
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Elegant
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:42 pm

Dulja proslu zimu bio 2. na ljeto 4. sad je valjda 6. milki. :rofl1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:43 pm

Jedino mi pada na pamet onaj momak iz OlimpiCa, što je naše vozao po Grbavici, Kopljar, Kobiljar kako li već, on je stvarno brz i teško mu je otet loptu, naši mu je nisu mogli uzet, on je i dosta mlad ako se ne varam.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

1921.ba
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:46 pm

Elegant je napisao/la:Dulja proslu zimu bio 2. na ljeto 4. sad je valjda 6. milki. :rofl1:
sad je 6 na ljeto 8
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 10:47 pm

Morzhy je napisao/la:

Što bi on bio dobar sa nama? On je naš sportski rival i sa njegove tacke gledanja se cini suludo pojacavati protivnika. Posebno kada se bore, ravnopravno za Evropu. Kada bi mi bili 5 kopalja nad drugim u BH i imali solidne nastupe u Evropi onda bi svaki poslovan direktor kluba skonto da je dobro biti dobar sa nama. Ovako kada je sve u pet deka teško je govoriti o nekom poštovanju institucije.
Ja bi isto rekao na njegovom mjestu. Ima ugovor do 2019, mogucnost otvorena da izađu u Evropu, mlad igrac..... Prevedeno na naš: Moraš dobro platiti ;)
Da vidim tog poslovnog ćovjeka koji nebi isto razmišljao.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:49 pm

1921.ba je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dulja proslu zimu bio 2. na ljeto 4. sad je valjda 6. milki. :rofl1:
sad je 6 na ljeto 8
Pa njemu vrijednost ocitavaju sa vage, samo smanje za jednu decimalu...

damirfile
Kontakt:

pon dec 05, 2016 10:51 pm

heeheh cuj vage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava