pa šta se ovo dešava

Pinkii je napisao/la:Eh sad Vukotic. Molim te,Miske.![]()
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Jaozinho22 je napisao/la:Morzhy je napisao/la:Trula jabuka pala, prijem!
Šta će nam on opet? Imamo Petrovićashzna je napisao/la:Pinkii je napisao/la:Eh sad Vukotic. Molim te,Miske.![]()
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk![]()
Kostić.
joj zivota mi kako sam sretan,ko da neko radi po mojim instrukcijamaa hahahaAsharaK je napisao/la:Ovo je delinju rodjendan![]()
Momcino bil ti stopera igroLARS1921 je napisao/la:Kako se iznenada otvori mjesto za Dadu
hehe, toskas mi je srednje imeGrbavica je napisao/la:Momcino bil ti stopera igroLARS1921 je napisao/la:Kako se iznenada otvori mjesto za Dadu
Sent from my iPhone using Tapatalk
NIje mi bilo mrsko potražitiavlami97 je napisao/la:Veca 22.5.1995.Almir je napisao/la:Mislim da se gleda po početku sezone za U21, odnosno svi igrači koji lupam 1.7.2016 nisu imali 21 godinu, za sezonu 2016/2017 se smatraju U21 igračima u zapisniku.avlami97 je napisao/la:U zapisniku od 18 igrača se može imati 6 stranaca i 3 igrača do 21. godine. Stranci treba da su prevaga na terenu, inače ih ne treba dovoditi. Mi smo polusezonu odigrali sa 3 igrača do 21. godine, a to su Veca, Memija i Dženis. već od proljeća Veca neće biti do 21., jer je "prestario".
Po mom mišljenju trebamo imati, bar 5 mladih igrača do 21. koji su tu da uvijek mogu uletiti i biti pravi igrači na terenu. Mislim da to Mrvica odlično zna i tako gradi ekipu. Volio bih da dođe Zakarić, pa i Subić i da ostane Križman, jer je dobar igrač. Više nego dobar. Moramo imati okosnicu tima od 18 igrača, a da se izostanak bilo koga ne osjeti.
(3) Za takmičarsku 2016/2017. godinu, igrači mlaĎi od 21. godine ţivota smatraju se igrači
roĎeni 01. 01. 1995. godine i mlaĎi.