Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 5:20 pm

mirzza je napisao/la:Bravo Larse,
Top tri gola:
1.) Lendric protiv Sarajeva, kakva akcija ekipe.
2.) Bekric u Mostaru
3.) Stevanovic protiv Olimpica

Inace prvi gol protiv pitara mi je jedan od boljih koje sam vidio na Grbavici, akcija od noge go noge i stvarno smo imali tu neku igru dok smo imali 11 igraca, zatim smo Olimpica pregazili ko plitak potok a zatim i Sirokog rutinski.
Steta sto se raspalo sve, a tvrdim da Kostic nije toliko los trener koliko nije mogao druge stavri da kontrolise.

Takodjer me nervira jedna stvar, toliko se puhalo o tome ponedeljku kao zvanicnom pocetku izgradnje istoka, a danas je sve proslo kao da se nista ne radi, nije mi jasno zbog cega.
Treba to zakuhati malo.
ja bih u jednoj rečenici rekao da nije shvatio gdje je došao.

ne u onom smislu željo veliki, kultni klub, navijači, borba za titulu, ne...
gradi željo boli te *****

Vrag

delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ljudi, križman iako se odlično pokazao stvarno nije lijevo krilo, a zakarić jeste...
znam da ce ljudi misliti da sam lud ali ....ja bi Krizmana volio vidjeti u napadu vise nego Lendrica zivota mi...radije bi Ivana prodao a Krizmana ostavio kao napadaca ...ko mene pita samo kazem :D :D ....ne znam on je fakin ali pravi svidja mi se njegov bezobrazluk ...
ti si lud

Format
Kontakt:

Kad god sam gledao Zakarica odskakao je od ostalih,tehnicar dobar centarsut itd. Uz njega probat i Subica i kakve dvije bi strane imali,mozda i najjace u posljednih,5,6 godina.

delinjo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:22 pm

Vrag je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ljudi, križman iako se odlično pokazao stvarno nije lijevo krilo, a zakarić jeste...
znam da ce ljudi misliti da sam lud ali ....ja bi Krizmana volio vidjeti u napadu vise nego Lendrica zivota mi...radije bi Ivana prodao a Krizmana ostavio kao napadaca ...ko mene pita samo kazem :D :D ....ne znam on je fakin ali pravi svidja mi se njegov bezobrazluk ...
ti si lud
:D :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:23 pm

Covjek je stranac. Stranci moraju igrati u prvoj postavi tj. moraju imati kvalitet. Ako dodje Zakaric koji je pravo krilo, onda ce Krizman biti rezerva a meni to nije logicno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:24 pm

Vrag je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ti si lud
Dibidus lud.. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

Sve se svodi na "AKO" heheheh

Jaozinho22

Pa trebali bi dobit pare za Krizmana...Danas u Avazu piše da su potpisali na pola godine zato sam @pile to i spomenuo.... Sto se tice Zakarica odličan igrač pod uslovom da bude nas a ne Posudjen. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:25 pm

križman jeste primarno napadač. bolji od lendrića po meni nije. na njega ne možeš ni nabijati loptu ni gurati u prostor kao na lendrića i ne vidim kako bi ulazio u prilike kao jedini napadač.

LARSSON
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:27 pm

Samo da ne bude ko Subić, mi prošli biografiju uzduž i poprijeko, razbacili sastav za titulu i na kraju nam ga sisoje maznu :D

ChWilla
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:29 pm

nisu subić i sisoje krivi što mi nismo mogli dovesti normalnog lijevog beka, mi smo krivi. nije jedini pobogu...

LARSSON
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:30 pm

ChWilla je napisao/la:nisu subić i sisoje krivi što mi nismo mogli dovesti normalnog lijevog beka, mi smo krivi. nije jedini pobogu...
nije u pitanju lijevi bek, nego Subic, opusti se :D

Plava Porodica je napisao/la:.
https://www.youtube.com/watch?v=iW4wztG5WV4" target="_blank

Jesi ti ovog htio? :lol:

1921.ba
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:32 pm

ustani istok :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 5:33 pm

Brkoo je napisao/la:Covjek je stranac. Stranci moraju igrati u prvoj postavi tj. moraju imati kvalitet. Ako dodje Zakaric koji je pravo krilo, onda ce Krizman biti rezerva a meni to nije logicno..
Ovo bi trebalo da znaci za svakog igraca koji dodje, tj da bude nadogradnja ma trenutnog i upada na njegovo mjesto.
Do sad smo previse igraca dovodili koji su klupu grijali.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:39 pm

chile je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Covjek je stranac. Stranci moraju igrati u prvoj postavi tj. moraju imati kvalitet. Ako dodje Zakaric koji je pravo krilo, onda ce Krizman biti rezerva a meni to nije logicno..
Ovo bi trebalo da znaci za svakog igraca koji dodje, tj da bude nadogradnja ma trenutnog i upada na njegovo mjesto.

Upravo na to sam i mislio. Kad se sjetim Mailsona, Toskasa itd, odmah mi bude muka kakve smo sve strance dovodili..

delinjo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:41 pm

Brkoo je napisao/la:
chile je napisao/la:

Upravo na to sam i mislio. Kad se sjetim Mailsona, Toskasa itd, odmah mi bude muka kakve smo sve strance dovodili..
djesi ti gledao Toskasa ? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:41 pm

1 minuta protiv Čelika i generalka :D

Grbavica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:44 pm

Toskas je mogo samo za grilom raditi i praviti girose, sto se fudbala tice nista bolji od Bogicevica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

avlami97
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:46 pm

U zapisniku od 18 igrača se može imati 6 stranaca i 3 igrača do 21. godine. Stranci treba da su prevaga na terenu, inače ih ne treba dovoditi. Mi smo polusezonu odigrali sa 3 igrača do 21. godine, a to su Veca, Memija i Dženis. već od proljeća Veca neće biti do 21., jer je "prestario".

Po mom mišljenju trebamo imati, bar 5 mladih igrača do 21. koji su tu da uvijek mogu uletiti i biti pravi igrači na terenu. Mislim da to Mrvica odlično zna i tako gradi ekipu. Volio bih da dođe Zakarić, pa i Subić i da ostane Križman, jer je dobar igrač. Više nego dobar. Moramo imati okosnicu tima od 18 igrača, a da se izostanak bilo koga ne osjeti.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brkoo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 5:47 pm

To je i problem moj brate @delinjo, sto je lik doveden kao pojacanje a odigrao samo dvije minute ako se ne varam. Dodje Slavko i rece da je taj transfer bio greska. Bogicevic za njega ispade Nesta a Toskas doveden kao pojacanje..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava