A neki su mislili da se zezamo juce spominjuci Delaca..DANAN je napisao/la:
Evo sta mi je poslao lik koji je dobar sa Delacem....
A neki su mislili da se zezamo juce spominjuci Delaca..DANAN je napisao/la:
Evo sta mi je poslao lik koji je dobar sa Delacem....
U tom slučaj ok, al ako će zbog njega poslat Vedrana na klupu onda nema smisla..exbabilon je napisao/la:Ma ako se Veca proda Delac je super opcija iskreno. Odlican golman, a vrlo karakteran na terenu. Cijena sigurno igra ulogu, ali kad stavis na vagu je li bolje bilo jedan Subic ili Bevab i Husic skupa, ne bi trebali ponoviti istu gresku.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Meni nikad nije bio neki golman. Antolovic je bio bolji od njegadamirfile je napisao/la:Ako će sa nama potpisati ugovor bez posudbe nek onda dođe što da ne. Ima dobru reputaciju i sigurno će se moći prodati nekada.
Ovo je samo poslije utakmice sa Celikom, bit ce ovo zanimljiva zima na forumu...-------------Delac-----------------
------Vukotic-----Kostic--------
Subic--------------------Lekovic
-------Petrak---------------------
----------------Stojcev-----------
------------Zeba-----------------
Veselinovic--------------Zakaric
---------Obradovic--------------
Klupa:
| Ruzic | Velkoski | Peco | Lelic | Komazec |
Rjeseno hahahahahLARS1921 je napisao/la:Samo zamjeniti Zakarića i Veselinovića i to je to
HahahCharlie Sheen je napisao/la:Ma ja bi vise volio da dodje zbog pitara nego tbog golmanskih kvaliteta
nefer bi bilo da stavimo vecu na klupu ili da ga prodamo sada... kad smo istrpili sehica, koji je bio 10 puta vise na udaru navijaca na pocetku karijere, mozemo i vecu, koji je po meni veci kvalitet... a u zadnje vrijeme brani zaista dobro... neka ga jos kod nas barem 3 godine...Dolina je napisao/la:Veca se uhavizao u zadnje vrijeme, jebe ga malo visina i ispucavanje. Bilo bi ga glupo poslati na klupu, naše je dijete, od njega na klupi nećemo imati ništa, samo će nazadovati i na kraju će i propasti.
Treba dovesti novog golmana samo ako Veca ide a ja bih ga pustio ako je dobra ponuda.