Evo sta mi je poslao lik koji je dobar sa Delacem....
Nevjerujem da imamo sredstva da trgujemo s celsijom, jer ne mislim da su oni kin da ga sadrzu nakon bezbrojni posudbi, uspjesne i neuspjesne. Posudba bih bila moguca, a transfer vjerovatno ne.DANAN je napisao/la:
Evo sta mi je poslao lik koji je dobar sa Delacem....
Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2872 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 19.945 KM. Susretu je prisustvovalo 1176 navijača sa godišnjim ulaznicama.fcz je napisao/la:Vladislave Majeru, cet'ri ti hiljade kuratih crnaca majku karindzalo. Pa koliko je onda kapacitet Grbavice, 6000? Fuj kakva govna rade na drzavnoj TV.
Svaka čast majstorestorm_raider je napisao/la:Nas dragi @Larson se potrudio i postavio snimak utakmice protiv Celika ovdje: viewtopic.php?f=67&t=408" target="_blank
Tu takodjer mozete naci sve utakmice koje smo odigrali od pocetka sezone do danas.
Pa gdje mu je tih 48 ?zubanovic89 je napisao/la:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2872 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 19.945 KM. Susretu je prisustvovalo 1176 navijača sa godišnjim ulaznicama.fcz je napisao/la:Vladislave Majeru, cet'ri ti hiljade kuratih crnaca majku karindzalo. Pa koliko je onda kapacitet Grbavice, 6000? Fuj kakva govna rade na drzavnoj TV.
http://fkzeljeznicar.ba/ukupan-prihod-s ... -km/23046/" target="_blank
2872+1176 = 4048