kreteni obicni.... nadam se da cemo mi biti malo pametnijiHadzijalagic je napisao/la:Nek se vrate zivi i zdravi kucama.. I mi brzo idemo gore, treba pamet u glavu..fedeltafrotta je napisao/la:auu sto su kone dobile batina u tz
Al' fakat šta im bi?fedeltafrotta je napisao/la:kreteni obicni.... nadam se da cemo mi biti malo pametnijiHadzijalagic je napisao/la:Nek se vrate zivi i zdravi kucama.. I mi brzo idemo gore, treba pamet u glavu..fedeltafrotta je napisao/la:auu sto su kone dobile batina u tz
Znaš i sam u kakvim smo odnosima sa lesterovim fanaticima, i ja bih to volio bez belaja da prođe,ali ko zna kakve će sve provokacije biti i da li će ko pasti na njihHadzijalagic je napisao/la:Nek se vrate zivi i zdravi kucama.. I mi brzo idemo gore, treba pamet u glavu..fedeltafrotta je napisao/la:auu sto su kone dobile batina u tz
Ma meni hoce nesto biti kad god neko dobije mare ovako, pogotovo od murije.. Meni bilo zao i navijaca Zrinjskog one godine na Grbavici.. Jos bruku raje galami "ubij ih" i slicno ne misleci da ce njegovo dijete sutra otici na neko gostovanje i imati isti tretman od njihove policije..Plava Porodica je napisao/la:Znaš i sam u kakvim smo odnosima sa lesterovim fanaticima, i ja bih to volio bez belaja da prođe,ali ko zna kakve će sve provokacije biti i da li će ko pasti na njihHadzijalagic je napisao/la:Nek se vrate zivi i zdravi kucama.. I mi brzo idemo gore, treba pamet u glavu..fedeltafrotta je napisao/la:auu sto su kone dobile batina u tz
UpravaPlava Porodica je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/ove-sezone-evro ... ica/18867/
HVALA UPRAVO HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Buraz popij nesto da se ne šlagiraš. Ovo je strasno, ne mogu da vjerujem. VTŽhardwell je napisao/la:Plačem Allaha mi!
Drug,vjeruj suza iz oka..ne mogu da vjerujem još uvijek da sam ovo pročitao.. pa da i dočekamo novu Grbavicu za 100-tu godišnjicu, al polahkoDR.HOUSE je napisao/la:UpravaPlava Porodica je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/ove-sezone-evro ... ica/18867/
HVALA UPRAVO HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()