Syeba nas Joco ali ono baš ove godine, a opet nam dragrodrigo87 je napisao/la:Stokic Joco osvoji kup, a mi ostasmo suha qrca...![]()

Syeba nas Joco ali ono baš ove godine, a opet nam dragrodrigo87 je napisao/la:Stokic Joco osvoji kup, a mi ostasmo suha qrca...![]()
Boli ga ***** opet sjedio na klupi a ode u Evropu hahahaJaozinho22 je napisao/la:Gledaj Joce sto se smije
Nadmudrio ga pet puta bolji trener od njega, a husrefa nadmudrio trener deset puta bolji od njega tako da mi nije cudnoGoodisonPark je napisao/la:Pored igrača Radnika ovi igrači Slobode izgledaju ko zadnji amateri![]()
E moj Mulaliću ko tebe nadmudri
Ja ipak mislim da je samo Ćelo u ovom trouglu dobar trenerMrRiccoli je napisao/la:Nadmudrio ga pet puta bolji trener od njega, a husrefa nadmudrio trener deset puta bolji od njega tako da mi nije cudnoGoodisonPark je napisao/la:Pored igrača Radnika ovi igrači Slobode izgledaju ko zadnji amateri![]()
E moj Mulaliću ko tebe nadmudri
Sent from my C5303 using Tapatalk
Po tebi nijedan trener nije sigurnost za nesto.FKZ1921 je napisao/la:Kako su u nogometu stvari relativne...Evo,slozni smo da je Petrovic dobar trener,vjerovatno bi ga dobar dio navijaca volio vidjeti na Zeljinoj klupi. Ali nikako ne znaci da bi taj trener bio uspjesan na nasoj klupi. To su dvije dijametralno suprotne pozicije za trenera. On je u Radniku imao situaciju kakvu treneri jako vole. Dosao pocetkom prosle sezone kad je tim bio zadnji,u agoniji...S njim dosla i nova garnitura na celu sa Krstajicem i nekim drugim ljudima koje je on doveo.Krenuli od nule,nisu imali sta izgubiti i polako pravili pricu. U prosloj,vjerovatno nikad losijoj sezoni,formirali su solidan kostur ekipe,nadogradjivali ga pred ovu sezonu i zimus i postali solidna ekipa. Uz malo srece sa zrijebom,rano obezbjedjen opstanak,mogli su rasporediti snage,sto se na kraju pokazalo kao presudan faktor.
U svakom slucaju,zasluzeno su osvojili kup i zasluzuju cestitke svi u klubu.
ChWilla je napisao/la:vidjeli smo prošle godine u svoju korist šta znači odsustvo pritiska i "moranja".
Pa sta je pogresno napisao, istina je da je 10 puta lakse vodit ekipu kojoj je cilj opstanak a realno ima ekipu za vise, nego klub koji mora uzet trofej, nemas pritisak, sve sto uradis je bonus, nemaju igraci teret na ledjima.. Nama je samo Amar trener s kojim bi bili sigurni da smo pogodili, svi ostali su novi eksperiment, jako osjetljiva tema i tezak zadatak za klub..Djulaga_ je napisao/la:Po tebi nijedan trener nije sigurnost za nesto.FKZ1921 je napisao/la:Kako su u nogometu stvari relativne...Evo,slozni smo da je Petrovic dobar trener,vjerovatno bi ga dobar dio navijaca volio vidjeti na Zeljinoj klupi. Ali nikako ne znaci da bi taj trener bio uspjesan na nasoj klupi. To su dvije dijametralno suprotne pozicije za trenera. On je u Radniku imao situaciju kakvu treneri jako vole. Dosao pocetkom prosle sezone kad je tim bio zadnji,u agoniji...S njim dosla i nova garnitura na celu sa Krstajicem i nekim drugim ljudima koje je on doveo.Krenuli od nule,nisu imali sta izgubiti i polako pravili pricu. U prosloj,vjerovatno nikad losijoj sezoni,formirali su solidan kostur ekipe,nadogradjivali ga pred ovu sezonu i zimus i postali solidna ekipa. Uz malo srece sa zrijebom,rano obezbjedjen opstanak,mogli su rasporediti snage,sto se na kraju pokazalo kao presudan faktor.
U svakom slucaju,zasluzeno su osvojili kup i zasluzuju cestitke svi u klubu.
Posteno.
Onda da mi pokusamo bez trenera isto nije garancija ni za sta.