Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 18, 2016 6:57 pm

rodrigo87 je napisao/la:Stokic Joco osvoji kup, a mi ostasmo suha qrca... :skoljka: :mrgreen:
Syeba nas Joco ali ono baš ove godine, a opet nam drag :mrgreen:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Okolele
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:Gledaj Joce sto se smije :lol:
Boli ga ***** opet sjedio na klupi a ode u Evropu hahaha
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

GoodisonPark je napisao/la:Pored igrača Radnika ovi igrači Slobode izgledaju ko zadnji amateri :ganja:

E moj Mulaliću ko tebe nadmudri :(
Nadmudrio ga pet puta bolji trener od njega, a husrefa nadmudrio trener deset puta bolji od njega tako da mi nije cudno

Sent from my C5303 using Tapatalk

pile87
Kontakt:

sri maj 18, 2016 6:58 pm

jednom sam napisao mislim da nema tog dijela poruka vise, kada smo izvukli slobodu da je radnik nagazna mina tako i jeste.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 18, 2016 6:59 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Kapiten
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:00 pm

@Insajderi :mrgreen: jesu li nam puste zelje za Samirom ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

GoodisonPark
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 18, 2016 7:00 pm

MrRiccoli je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Pored igrača Radnika ovi igrači Slobode izgledaju ko zadnji amateri :ganja:

E moj Mulaliću ko tebe nadmudri :(
Nadmudrio ga pet puta bolji trener od njega, a husrefa nadmudrio trener deset puta bolji od njega tako da mi nije cudno

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ja ipak mislim da je samo Ćelo u ovom trouglu dobar trener :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:01 pm

Joco je veliki igrac, samim svojim prisustvom na klupi donio je kup Radniku. Ko zna sta smo mogli samo da smo ga shvatili na vrijeme... ebi ga i Tesli su govorili da je lud.

Onakve slike molim vas ne postavljajte vise, ima forum za to.

Slavko je veliki strucnjak a i gospodin.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:04 pm

:klanjase2:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FKZ1921
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:16 pm

Kako su u nogometu stvari relativne...Evo,slozni smo da je Petrovic dobar trener,vjerovatno bi ga dobar dio navijaca volio vidjeti na Zeljinoj klupi. Ali nikako ne znaci da bi taj trener bio uspjesan na nasoj klupi. To su dvije dijametralno suprotne pozicije za trenera. On je u Radniku imao situaciju kakvu treneri jako vole. Dosao pocetkom prosle sezone kad je tim bio zadnji,u agoniji...S njim dosla i nova garnitura na celu sa Krstajicem i nekim drugim ljudima koje je on doveo.Krenuli od nule,nisu imali sta izgubiti i polako pravili pricu. U prosloj,vjerovatno nikad losijoj sezoni,formirali su solidan kostur ekipe,nadogradjivali ga pred ovu sezonu i zimus i postali solidna ekipa. Uz malo srece sa zrijebom,rano obezbjedjen opstanak,mogli su rasporediti snage,sto se na kraju pokazalo kao presudan faktor.
U svakom slucaju,zasluzeno su osvojili kup i zasluzuju cestitke svi u klubu.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:19 pm

vidjeli smo prošle godine u svoju korist šta znači odsustvo pritiska i "moranja".
gradi željo boli te *****

Valter
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:20 pm

Ja kad prije dva dana napisah da bi za nas bilo odlično rješenje Slavko Petrović, čovjek koji u ovoj ligi najviše zna o fudbalu, napadoše me. I dalje mislim da je bolje dovesti njega, nego neka pojačanja. On je za Vladu Jagodića, Pep Gvardiola.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Djulaga_
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:21 pm

FKZ1921 je napisao/la:Kako su u nogometu stvari relativne...Evo,slozni smo da je Petrovic dobar trener,vjerovatno bi ga dobar dio navijaca volio vidjeti na Zeljinoj klupi. Ali nikako ne znaci da bi taj trener bio uspjesan na nasoj klupi. To su dvije dijametralno suprotne pozicije za trenera. On je u Radniku imao situaciju kakvu treneri jako vole. Dosao pocetkom prosle sezone kad je tim bio zadnji,u agoniji...S njim dosla i nova garnitura na celu sa Krstajicem i nekim drugim ljudima koje je on doveo.Krenuli od nule,nisu imali sta izgubiti i polako pravili pricu. U prosloj,vjerovatno nikad losijoj sezoni,formirali su solidan kostur ekipe,nadogradjivali ga pred ovu sezonu i zimus i postali solidna ekipa. Uz malo srece sa zrijebom,rano obezbjedjen opstanak,mogli su rasporediti snage,sto se na kraju pokazalo kao presudan faktor.
Po tebi nijedan trener nije sigurnost za nesto.
Posteno.
Onda da mi pokusamo bez trenera isto nije garancija ni za sta.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

storm_raider
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:24 pm

ChWilla je napisao/la:vidjeli smo prošle godine u svoju korist šta znači odsustvo pritiska i "moranja".
:palacgore: :palacgore:

Ali Zeljo je Zeljo, uvijek su ocekivanja velika. Takve smo standarde postavili.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:30 pm

prošle godine zaista nisu bila...zaista iz objektivnih razloga. i bez tog bremena si sa vrlo limitiranom ekipom završio ubjedljivo drugi. ta je ekipa i sa adžemom pobjeđivala neke utakmice koje možda i nije trebala ili zaslužila. sve je lakše kad se ne mora. ove sezone nismo imali tu privilegiju, već upravo suprotno, precijenili smo ekipu po nastupima u evropi...a nećemo sigurno imati ni sljedeće.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:33 pm

Ja ne bi volio vidjeti Ćelu kod nas. Cini mi se da je on bas pravi trener za ove manje klubove kad nema pritiska, ali mozda i grijesim. Svaka njemu cast na ovom uspjehu, mora se skinuti kapa za ovo. :pljesak:

cikazubo
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:39 pm

Djulaga_ je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Kako su u nogometu stvari relativne...Evo,slozni smo da je Petrovic dobar trener,vjerovatno bi ga dobar dio navijaca volio vidjeti na Zeljinoj klupi. Ali nikako ne znaci da bi taj trener bio uspjesan na nasoj klupi. To su dvije dijametralno suprotne pozicije za trenera. On je u Radniku imao situaciju kakvu treneri jako vole. Dosao pocetkom prosle sezone kad je tim bio zadnji,u agoniji...S njim dosla i nova garnitura na celu sa Krstajicem i nekim drugim ljudima koje je on doveo.Krenuli od nule,nisu imali sta izgubiti i polako pravili pricu. U prosloj,vjerovatno nikad losijoj sezoni,formirali su solidan kostur ekipe,nadogradjivali ga pred ovu sezonu i zimus i postali solidna ekipa. Uz malo srece sa zrijebom,rano obezbjedjen opstanak,mogli su rasporediti snage,sto se na kraju pokazalo kao presudan faktor.
Po tebi nijedan trener nije sigurnost za nesto.
Posteno.
Onda da mi pokusamo bez trenera isto nije garancija ni za sta.
Pa sta je pogresno napisao, istina je da je 10 puta lakse vodit ekipu kojoj je cilj opstanak a realno ima ekipu za vise, nego klub koji mora uzet trofej, nemas pritisak, sve sto uradis je bonus, nemaju igraci teret na ledjima.. Nama je samo Amar trener s kojim bi bili sigurni da smo pogodili, svi ostali su novi eksperiment, jako osjetljiva tema i tezak zadatak za klub..

Roberto Baggio
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:44 pm

Sjetih se one zajebancije: dupla kruna, pitarima ćuna. Tako i Sloboda ove sezone osvoji duplu ćunu.

Mada, s obzirom na čitavu sezonu, vjerovatno su zaslužili jedan trofej, ali eto im Evropa, nek se tome raduju, nemam kapaciteta još i njih da žalim poslije ove lude sezone.

Sreća, ipak se ispostavilo da nas bez Evrope nije ostavio onaj gol Spalevića. Ranio bih se da smo poslije svega otpali zbog one gužve u bari u petercu.
FK Željezničar 1921

Okolele
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:46 pm

Ne ubaci ovaj Baju u zadnjoj utakmici u igru..

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 18, 2016 7:47 pm

Što se tiče odlazaka za sada nas napuštaju Bogdanović, Turković, Mailson i Hodžurda? Je li to to?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava