pon dec 05, 2016 12:44 am
Eh postovani, iskoristicu ovo zatisje da napisem o humanitarnoj akcii koju su odradili momci sa ovog foruma.
Kao sto znate, na prijedlog jednog od forumasa odradjena je ova akcija. Odazvao se veliki broj forumasa. Veliko hvala dugujem raji iz dijaspore, momcima iz Hrasnog, onim forumasima sto manje pisu ( al citaju sve ) i onim aktivnim forumasima. Za bukvalno 7 dana je prikupljeno 680,80 KM.
U subotu prije utakmice smo novac odnijeli porodici Kasapovic. Docekao nas je otac od rahmetli Anera i kroz suze nas pozvao da udjemo. Moram vam priznati da je to bilo jedno od mojih najteze provedenih 10 minuta na jednom mjestu. Prvenstveno, sto sam u Anerovom ocu vidio lik naseg rahmetli Anera. Onaj, sarajevski lik neiskvarene osobe. Majka mu nije bila kuci, jer je morala da obidje bolesnu sestru. Bilo je tesko bilo sta pricati oko rahmetli Bu'aza ili bilo sta vezano za tu temu.
Ja cu vam jos jednom ponoviti da sam jako ponosan na sve forumase ovdje. Mi smo jedna velika porodica koja zbog Zelje postoji.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !