Slažem se.ChWilla je napisao/la:sandi i zakarić su različiti igrači koliko mogu biti. treba ljevak da promijeni dinamiku...
ma konta se oprostiti od fudbalaLeon_Professional je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:haj bježi bolan, ja se satrah juče da bekriju odbranim, tebe niđepintol_TM87 je napisao/la:nije vama lako..
al ga odbranih ko Enes![]()
![]()
![]()
De nam reci moze li Tuce sebi doci, cuo sam da se skroz povuko u sebe, ne izlazi iz sobe. Kao krivo mu zbog crveno?!
Kostic ?shzna je napisao/la:Znači Delač, Obradović, Zakarić, Zeba. To je to što se tiče pojačanja ili čekamo još i lijevog beka?
neofirno se bekrić rješava potencijalne konkurencije.pile87 je napisao/la:On je vec sarno ide u Koreju i to mu ovaj @Pintol-ov haver Bekric sve sredio i dobrog menadzera i sveboja mora je napisao/la:Možda nam Ordagić dođe
Oba navijaju za Sarajevo, odose gore.Plava Porodica je napisao/la:A lelic i peco??
Kospicar je napisao/la:Zakaric je dobar sto jes jes, al koliko znam i on je desnjak, yebes ga, umijemol nac ljevaka za lijevo krilo? Kakav ba Delac hahahah, prije da ce Ruzic..
LARS1921 je napisao/la:Kospicar je napisao/la:Zakaric je dobar sto jes jes, al koliko znam i on je desnjak, yebes ga, umijemol nac ljevaka za lijevo krilo? Kakav ba Delac hahahah, prije da ce Ruzic..
Jok, ljevak ili lijevak