ned dec 04, 2016 10:03 am
Pozz svima!! Sportski segment, fer play, pošteno, korektno itd itd... ove stvari i Čelik su nespojive.Tuce sa ovim potezom sa sjeveraizgledao je pokošen i rote karte neminovno.Usporeno u milion fremova me ne interesuje jer fudbal je sport poteza, trenutka i žive igre.Tako je to izgledalo meni , sjeveru, sudijama i bila. Sad dronom ulaziti u milimikro nanometar dodira NE INTERESUJE ME!! Pobjeda čista kao suza sa 10,11 ili 15 igrača odvratnog kluba iz zenice. Brzo se zaboravljaju pjesmice o markalama, linč na Mulalića i igrače, iskonska mržnja i davanje 4000% kad su najgori protiv nas i redovno lomnjenje u Zenici i startovi sa leđa, ulasci i prijetnje u svlačionicu i "objektivni" zenčki zapad koji imaju takav fond psovki prema nama da bi Vuk K napisao 14 enciklopedija bolesti ljudskog uma. Dok svinjski, lištica itd uz poljubce i čestitke na kraju tekme u zenci i aplauz"objektivne" publike odu sa 0:3, 1:4 i sličnim rezultatima. Bravo Bekriću, bravo Željo!!!! Prvi start na Memiji "nevinog pez(d)era bio je isto pitom umalo mu nije poremetio sve unutrašnje organe.Siniši se oko vjerovatno od propuha zatvorilo, a onaj kerol frizura je Lendrića od vraca vukao do svoje polovine za dres pri kontri i jedva karton dobio.Da ne govorim o par očiglednih pokušaja s leđa na Miru da ga osakate i laktovita u skoku! Prema tome to što su futavci trenutno na frtalj hljeba i pašteti džananović da Bog da bili samo na frtalj hljeba i alu foliji od paštete bez sadržine i od mene mrš u federalnu erste ligu ne vratili se a tata Adilović vam karte pred stadionom utokom po običaju regulisao!!! Željezničar za život cijeli!!!!
Zadnja izmjena:
Ndare, dana/u ned dec 04, 2016 10:05 am, ukupno mijenjano 1 put.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.