Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 1:29 am

LARS1921 je napisao/la:uh jesi mi digao pritisak, evo ne znam šta ću od sebe :lol:
Inace znaš? :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:30 am

:zid:

odo spavat, pritisak mi diže

BEKRIJA MAJSTORE !!

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:33 am

LARS1921 je napisao/la:Pa jesmo rekli da nije crveni bio ? Jesmo
Jesmo, ali gore me forumaši "opominju" da ostali navijači ne osuđuju kad se dese greške u njihovu korist, da nam je toliko loše suđeno do sad, da se ne trebamo ni obazirati na ovo što je "u našu korist" i sl. Eh ja sam za to da se osudi svaka glupost, bila u našu korist ili ne, jer tek onda imamo PUNO pravo da pričamo o sudijskim greškama. (bez obzira na čiju stranu češće bile, znalo se prije dešavati više sudijskih grešaka u našu korist.)

Brkoo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:34 am

@Model, Da li je neko od pitara osudio tu aferu punac? ili su od te afere osvojili titulu i pare igranjem evropskih tekmi. Nisam primjetio da je neko o tome moralisao. Citave tri sezone, ukljucujuci i ovu polusezonu nas sudije zajebavaju, kradu itd. i sad treba neko da Bekricu prigovara sto je pao i sto je prvi put u sezoni svirano nesto u nasu korist a da nismo to zasluzili. Uredu je kad Zelju 3 sezone sudije kolju a kad se jednom svira nesto u nasu korist onda bi nasi pojedinci kao i vecina navijaca protivnickih klubova da nam nesto pametuju i dijele neke lekcije. Licemjerno do bola..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:35 am

I opet ponavljam, sudija je kriv, Bekric nije, potencirate da ispade da je bekric za sve kriv a ne sudija, ne sudi bekric nego sudija

Osuđujem sudiju, Bekrica ne. BEKRICU MAJSTORE !!!

cikazubo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:37 am

Model1964 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Ne samo fudbal, vec opcentito su nastale strahhota promjene, na žalost na gore. Zato jesmo, gdje jesmo.
Preneseno na svakodnevna politicka prepucavanja ovo dođe * Osuđujem zlocine drugih prema nama a naše zlocine opravdavam zlocinima drugih*
Ili ko u mahali kad mater tvrdi *Nije moj ništa kriv onaj ga navratiJo*
Potez Bekrica je za svaku osudu! To niko ne želi da gleda!
Jesu, i tada 80ih su prcali Želju samo smo bili beton pa smo ga skoro svima zavukli. Sada smo u pet deka sa ovim što ispadaju pa nam sve smeta.
Hoceli nam biti moto *Cilj ne opravdava sredstva*? Da ukljucimo volonterski i dinokiJa?
Navijac Želje ako ovo ne osudi nece osuditi ni eventalnog našeg *punca*, a pricamo da smo nešto posebno.
Ja mogu samo reci SRAMOTA BEKRICU!
Većinski se uvijek slažem s tvojim stavovima, ali porediti namještanje utakmica i simuliranje jednog pojedinca nema veze s vezom..
Ne poredim sa namjestanjem tekmi! Samo primjecujem da ako smo spremni da velicamo potez Bekrica nece nam biti teško da opravdamo eventualne štele sa naše strane.
Takvih stavova je bilo ovdje *Kad mogu svi štimati moramo i mi*
Pa ne vidim da iko veliča ovaj potez, lično mrzim ovakve situacije, ali šta sad mi trebamo, priznali smo da je velika greška sudije i da nije korektan potez igrača, i ne vidim smisao dalje rasprave oko toga.. Šta treba sad, da burno kritikujemo igrača, da tražimo stav kluba, ili šta već. Možda je i Samiru krivo što je to uradio, znamo svi da je korektan i sportista i da inače nije sklon ovim stvarima, ove situacije su jednostavno redovne i u najboljim klubovima i ligama..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u ned dec 04, 2016 1:38 am, ukupno mijenjano 1 put.

sofronije
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:37 am

Razdvojite organizovanu kradju i individualnu prevaru od strane igraca pa diskutujte, to vas handri izgleda :D
:zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:38 am

A zato kad Zrinjskom svirase penal pa Veca odbrani sva sreca i onda kreten koji je 'strucnjak' kaze ovo je bio ofsajd ali je bio penal pa to je katastrofa. Da ne pricamo o ofsajdima i slicno. Mislim da je ovo danas smijesno u odnosu na ono sta su nama dosad radili, ali naravno i ovo nije za pohvalu...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:38 am

A sta da kazemo na redovna bacanja Neymara, Ronalda i ostalih padavicara? Je li oni igraju za neki mali klub pa mu mogu blatiti ime? Ja vidim samo pozitivne reakcije njihovih navijaca ako Neymar uspije smuntat sudiju da svira penal a frajer sam sebi zapeo..
Nema to veze sa velicinom kluba, to sto je on uradio je bilo u zaru za ciljem, a to su tri boda, a cilj opravdava sredstvo. Toliko od mene o toj temi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:39 am

O čemu vi raspravljate a more tema ima bitnijih i aktuelnijih za raspravu.

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:41 am

Brkoo je napisao/la:@Model, Da li je neko od pitara osudio tu aferu punac? ili su od te afere osvojili titulu i pare igranjem evropskih tekmi. Nisam primjetio da je neko o tome moralisao. Citave tri sezone, ukljucujuci i ovu polusezonu nas sudije zajebavaju, kradu itd. i sad treba neko da Bekricu prigovara sto je pao i sto je prvi put u sezoni svirano nesto u nasu korist a da nismo to zasluzili. Uredu je kad Zelju 3 sezone sudije kolju a kad se jednom svira nesto u nasu korist onda bi nasi pojedinci kao i vecina navijaca protivnickih klubova da nam nesto pametuju i dijele neke lekcije. Licemjerno do bola..
Licemjerno od njih, pošteno od nas. Ako dijelimo lekcije i pametujemo kad se svira protiv nas, kad se svira za naše konkurente i sl, onda je potrebno osuditi i kad se svira za nas što ne treba. Bez obzira na količinu štete i količinu pomoći.

Pravdanje nepravde nepravdama ja ne volim i ne mogu priznati.

I opet bih citirao ono što sam gore napisao:
igla je napisao/la:Ne znam, meni ono nikako nije uredu. Uživam da vidim kad neko izvede neki mangupluk na terenu, ali ne volim ovakve stvari.
I volio bih da se ne miješaju teme.
Jedna je tema da li je ovo nešto što treba raditi igrač Želje. Ja mislim da nije.
Druga tema je to što mi pričamo o suđenju, nevezano za Bekrića. Suđenje u kojem se "pomogne" nama, na bilo koji način, ne treba pravdati time što smo ljuti zbog toga što su nas oštetili u prethodnim tekmama. Znači, valjda se zalažemo za suđenje pošteno, a ne suđenje sa kompenzacijama, gdje nas 3 oštete, a jednu "pomognu", bez obzira koliko ta šteta bila veća od pomoći. Nekako mi je dvolično da se žalimo na suđenje, ako ne osudimo i svaku glupost sudija koja ide u našu korist. Ja sam po tom pitanju objektivan, i zato kad Zrinjskom svira penal iz ofsajda, punih usta imam obraza opsovati im majku!

sofronije
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:44 am

@igla, nije sportski sto jest jest, ali isto tako na svakoj utakmici imas mnogo detalja koje nisu sportski(izlezavanja i glumljenje da je povrijedzen kad protivnik ima loptu i sansu da ozbiljno zaprijeti, pa od laganja za pisljivi aut kad se bune itd...) sta da se radi...Vecina igraca na neki nacin pokusavaju prevariti sudiju.
:zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:45 am

Ne znam jel neko pohvalio već robiju za skandiranje rahmetli Mirzi, respekt.

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:47 am

cikazubo je napisao/la:Ne znam jel neko pohvalio već robiju za skandiranje rahmetli Mirzi, respekt.
Zar su skandirali?
Svaka cast za to, ali niko nije budala da povjeruje u ta lazna skandiranja, prava skandiranja nas uvijek docekaju u Zenici, ljepse se osjecam u Banja Luci nego tamo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:52 am

Plava Porodica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ne znam jel neko pohvalio već robiju za skandiranje rahmetli Mirzi, respekt.
Zar su skandirali?
Svaka cast za to, ali niko nije budala da povjeruje u ta lazna skandiranja, prava skandiranja nas uvijek docekaju u Zenici, ljepse se osjecam u Banja Luci nego tamo..
Jesu jesu, sjever aplaudirao. Ma znam sve, ali vjeruj mi ima kod njih dosta normala momaka koji drze do nekog obraza i oni su mahom ti koji bojkotuju i nesto pokusavaju, ali fazon je sto ima puno sabana kao oni iz blatuse i slicni njima a kojima nista u zivotu nije sveto..

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:58 am

cikazubo je napisao/la:
Zar su skandirali?
Jesu jesu, sjever aplaudirao. Ma znam sve, ali vjeruj mi ima kod njih dosta normala momaka koji drze do nekog obraza i oni su mahom ti koji bojkotuju i nesto pokusavaju, ali fazon je sto ima puno sabana kao oni iz blatuse i slicni njima a kojima nista u zivotu nije sveto..
I kod najvecih neprijatelja uvijek ima finih pojedinaca, kako god njima kapa do poda, ali promjenit sliku o njima nikad nista promjeniti ne moze..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:58 am

U svim grupama ima cvjećki, s tim što je u Zenici izražen kompleks prema glavnom gradu i kod onih "normalnijih".
Da Bog da se raspali i ne vratili se u ligu nikad. Jedini klub kojeg mi je koliko toliko žao zbog "raspada" je Velež, jest da su se lizali s pitarima, ali je nekako sa njima bio najzdraviji rivalitet. Sjećam se kad sam sa rajom bio u Mostaru, pola nas u Željinim majicama, pola raje u pitarskim, nailazimo na Red Army, oni bukvalno drže transparent neki, mašu nam i pozdravljaju nas.

I ne zamjeram im toliko ni onu naloženost protiv nas kad je Zrinjski uzeo, u tom trenutku sam im sve psovao, dok nisam pročitao par komentara Mostaraca, gdje govore da je njima veći konkurent Željo, nego Zrinjski, što se sportske strane tiče.

EDIT: tek vidim da se ne može napisati s.p.o.r.t.s.k.e :D :D :D

fcz
Kontakt:

ned dec 04, 2016 2:01 am

cikazubo je napisao/la:
Zar su skandirali?
Prvo su skandirali "Ubice" pa onda Mirzino ime, tako da sam ja to dozivio kao neki bijedni pokusaj suka. I nema kod njih u grupi normala momaka, sve su to raspali smradovi na jeftinim drogama.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Okolele
Kontakt:

ned dec 04, 2016 2:09 am

LeBlue je napisao/la:Memija je jedini koji je nesto kreativno i napravio u prvom poluvremenu. Neprevidljiv je kad krene naprijed i to stvara dinamiku a nazad isto nije im dao da prodju. Generalno ova utakmica mi je nazalost licila na onu na Grbavici protiv Viteza kad je Kostic vodio, samo sto smo pobjedili. Jednostavno je lopta tekla previse sporo, i lose ofenzivno na sredini kombinujemo kad igramo protiv slabijeg protivnika koji se iskljucivo brani. A normalno kad je staticna ekipa, protivnik se postavi, i onda je skroz tesko ubaciti loptu da dodje do suigraca.
Jeste on nepredvidljiv kad krene naprijed ali je zato predvidljiv kad treba uputiti kvalitetan centaršut..Nije mi jasno kako frajer iz utakmice u utakmicu ima milio otvorenih centarsuteva i svaki upropasti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 2:11 am

Zato što ne zna ubacit loptu.
Njemu treba trening napraviti da mu nabijaju po strani loptu, a on samo da ubacuje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava