Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 12:50 am

igla je napisao/la:
arctg je napisao/la:Čekaj, stanite i vratite film malo unazad. Da li je iko od ovih što sada morališu (navijači Čelika, Sarajeva, Slobode i inih) moralisao kada su dosuđivane greške na našu štetu ili su se možda svi odreda naslađivali i pisali svašta, da ne ponavljam jer mi se gadi? I vi se sada istima pravdate za nešto? I tražite da Klub apeluje da se ukine suspenzija ovom Pezeru? Bože dragi :rofl1: :rofl1:
priča ti je ko našem narodu pred izbore

"Kad je ko reko gore kod njih protiv Dodika, ili ovi dole protiv Čovića? Ma Bakir, da je od go*ana, naš je!"

Ja samo kažem da ovo nije nimalo sportski i nije u duhu Želje, drugo je kad ga zabiješ iz ofsajda i sudija to ne vidi, to nisi ti kriv već sudija, a drugo je kad ti ovaj ciganluk uradiš da bi osakatio nekog...

Ako hoćemo da budemo nešto veće od ostaih, ne trebao se porediti ni sa kim, već uvijek krenuti od sebe!
Svaka cat :palacgore:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:51 am

A gdje ja Lars to napisah. Ja kažem da je ovo greška sudije (ne mogu da vjerujem da ovo nije vidio), ali govorim da je konkretno Bekrić želio da istu izvuče, tj. baci se metar od Pezera, jer je već znao da ima žuti. E taj potez je ciganski, nesportski i nije u duhu Želje.

Ova poređenja "a bi li pitari, a bi li fukare, a bi li robijaši..." nisu dobra. Ni kao navijači, a pogotovo kao klub se ne trebamo ugledati na njih. Da je tako, igrali bi na iznajmljenom stadionu, bilo bi nam bitno pobijediti Slobodu samo jer su iz Tuzle ili bi se gasili ko Čelik.
Mi smo Željo i ne treba nam ovo. Jedno je mangupluk, a drugo je ciganluk. Ja težim nekako da smo bolji od njih po svim pitanjima.

Model1964

ned dec 04, 2016 12:52 am

storm_raider je napisao/la:Nije sportski, sve to stoji, ali smo mi osvojili 3 boda i neka se zale kome hoce sada. To da mi trazimo da se njihov igrac postedi suspenzije, ne bi proslo ni da zivimo u Svicarskoj, a ne u Bosni i Hercegovini. Nije mi drago, ali Samire neka si, potez kola opet. U zivotnoj je formi. :D :D
Zar i ti sine barute :r

Jaozinho22

ned dec 04, 2016 12:56 am

Tražili smo od Tuceta da napravi višak, eto napravio je :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:57 am

nije tuce kriv, kriv je sudija, konkretno linijski koji je popusio foru

Model1964

ned dec 04, 2016 12:58 am

storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice, ovim crvenim nismo jos vratili ni 10% kradja koje su nam nanijeli od pocetka sezone, manite se moralisanja. Nije sportski, svi to znamo, ali nije sportski ni kada Krupa ima 10 penala u 15 kola, niti je sportski kada protivnicki igraci igraju rukomet u svom sesnaestercu. Da ne spominjem koliko nije sportski ta posljednja titula na Kosevu (punac afera),
Šta mene briga Krupa ja želim da moj Željo sportski osvaja bobe. Šta me briga za punca! Ne želim da smo kao oni! Ovo Bekricevo bi raja u 80tim momacki izviždala.
Što rece jedan krajški beg nekad davno *glavu dam a obraz ne dam!*

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:01 am

U 80tim nisu ovako jebavali Zelju, jedan mec u nasu korist su nula za 20tak protiv nas.
Takodje, ovo nisu 80te, 35 godina je proslo od tada, sto se tice fudbala sve se promjenilo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:04 am

Očito se mi ne kontamo Lars jarane. Ili me zajebavaš. Ja ne kažem da sudija nije kriv, samo kažem da ta "fora" koju je izveo Tuce nije mangupska, već prava seljačka koja nije za nekog ko nosi dres Želje. Sam Tuce je išao na to da sudija pogriješi i tako unazadi protivničku ekipu. Nije se Tuce okliznuo, a ovaj svirao.

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:05 am

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice, ovim crvenim nismo jos vratili ni 10% kradja koje su nam nanijeli od pocetka sezone, manite se moralisanja. Nije sportski, svi to znamo, ali nije sportski ni kada Krupa ima 10 penala u 15 kola, niti je sportski kada protivnicki igraci igraju rukomet u svom sesnaestercu. Da ne spominjem koliko nije sportski ta posljednja titula na Kosevu (punac afera),
Šta mene briga Krupa ja želim da moj Željo sportski osvaja bobe. Šta me briga za punca! Ne želim da smo kao oni! Ovo Bekricevo bi raja u 80tim momacki izviždala.
Što rece jedan krajški beg nekad davno *glavu dam a obraz ne dam!*
A kako smo to danas osvojili bodove? Jesmo dali gol iz ofsajda, rukom ?

cikazubo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:12 am

igla je napisao/la:A gdje ja Lars to napisah. Ja kažem da je ovo greška sudije (ne mogu da vjerujem da ovo nije vidio), ali govorim da je konkretno Bekrić želio da istu izvuče, tj. baci se metar od Pezera, jer je već znao da ima žuti. E taj potez je ciganski, nesportski i nije u duhu Želje.

Ova poređenja "a bi li pitari, a bi li fukare, a bi li robijaši..." nisu dobra. Ni kao navijači, a pogotovo kao klub se ne trebamo ugledati na njih. Da je tako, igrali bi na iznajmljenom stadionu, bilo bi nam bitno pobijediti Slobodu samo jer su iz Tuzle ili bi se gasili ko Čelik.
Mi smo Željo i ne treba nam ovo. Jedno je mangupluk, a drugo je ciganluk. Ja težim nekako da smo bolji od njih po svim pitanjima.
Ne možemo tako sagledati stvari, nećemo mi mijenjati globalne stvari u fudbalu, Bayern, Barca, Juventus, Chelsea i mnogi drugi spadaju u sami vrh svjetskog fudbala u svakom pogledu, a u svakoj od ovih ekipa sad možeš naći 4-5 igrača koji su u više navrata izvodili mnogo veće simulacije od Bekrića, to je zadatak sudije da primjeti i sankcioniše, mi ako ćemo već nešto kuditi onda možemo srat Bekriću jer je mogao biti kažnjen kartonom zbogonako ofirnog pada, a o drugim stvarima je suvišno pričati, u svakoj školi fudbala pa i u našoj će te trener podmazat da znaš simulirati, to je jednostavno normalno i to je sastavni dio fudbala.

Model1964

ned dec 04, 2016 1:14 am

Plava Porodica je napisao/la:U 80tim nisu ovako jebavali Zelju, jedan mec u nasu korist su nula za 20tak protiv nas.
Takodje, ovo nisu 80te, 35 godina je proslo od tada, sto se tice fudbala sve se promjenilo.
Ne samo fudbal, vec opcentito su nastale strahhota promjene, na žalost na gore. Zato jesmo, gdje jesmo.
Preneseno na svakodnevna politicka prepucavanja ovo dođe * Osuđujem zlocine drugih prema nama a naše zlocine opravdavam zlocinima drugih*
Ili ko u mahali kad mater tvrdi *Nije moj ništa kriv onaj ga navratiJo*
Potez Bekrica je za svaku osudu! To niko ne želi da gleda!
Jesu, i tada 80ih su prcali Želju samo smo bili beton pa smo ga skoro svima zavukli. Sada smo u pet deka sa ovim što ispadaju pa nam sve smeta.
Hoceli nam biti moto *Cilj ne opravdava sredstva*? Da ukljucimo volonterski i dinokiJa?
Navijac Želje ako ovo ne osudi nece osuditi ni eventualnog našeg *punca*, a pricamo da smo nešto posebno.
Ja mogu samo reci SRAMOTA BEKRICU!
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u ned dec 04, 2016 1:20 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:15 am

Bekricu majstore samo nastavi, kapitenski si ga nasukao da dobije crveni !

cikazubo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:21 am

Model1964 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:U 80tim nisu ovako jebavali Zelju, jedan mec u nasu korist su nula za 20tak protiv nas.
Ne samo fudbal, vec opcentito su nastale strahhota promjene, na žalost na gore. Zato jesmo, gdje jesmo.
Preneseno na svakodnevna politicka prepucavanja ovo dođe * Osuđujem zlocine drugih prema nama a naše zlocine opravdavam zlocinima drugih*
Jesu, i tada 80ih su prcali Želju samo smo bili beton pa smo ga skoro svima zavukli. Sada smo u pet deka sa ovim što ispadaju pa nam sve smeta.
Hoceli nam biti moto *Cilj ne opravdava sredstva*? Da ukljucimo volonterski i dinokiJa?
Navijac Želje ako ovo ne osudi nece osuditi ni eventalnog našeg *punca*, a pricamo da smo nešto posebno.
Većinski se uvijek slažem s tvojim stavovima, ali porediti namještanje utakmica i simuliranje jednog pojedinca nema veze s vezom..

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:22 am

Ne znam, meni ono nikako nije uredu. Uživam da vidim kad neko izvede neki mangupluk na terenu, ali ne volim ovakve stvari.
I volio bih da se ne miješaju teme.
Jedna je tema da li je ovo nešto što treba raditi igrač Želje. Ja mislim da nije.
Druga tema je to što mi pričamo o suđenju, nevezano za Bekrića. Suđenje u kojem se "pomogne" nama, na bilo koji način, ne treba pravdati time što smo ljuti zbog toga što su nas oštetili u prethodnim tekmama. Znači, valjda se zalažemo za suđenje pošteno, a ne suđenje sa kompenzacijama, gdje nas 3 oštete, a jednu "pomognu", bez obzira koliko ta šteta bila veća od pomoći. Nekako mi je dvolično da se žalimo na suđenje, ako ne osudimo i svaku glupost sudija koja ide u našu korist. Ja sam po tom pitanju objektivan, i zato kad Zrinjskom svira penal iz ofsajda, punih usta imam obraza opsovati im majku!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:23 am

Volim te Darkooooooooooooo
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:25 am

Pa jesmo rekli da nije crveni bio ? Jesmo

Model1964

ned dec 04, 2016 1:25 am

cikazubo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Navijac Želje ako ovo ne osudi nece osuditi ni eventalnog našeg *punca*, a pricamo da smo nešto posebno.
Većinski se uvijek slažem s tvojim stavovima, ali porediti namještanje utakmica i simuliranje jednog pojedinca nema veze s vezom..
Ne poredim sa namjestanjem tekmi! Samo primjecujem da ako smo spremni da velicamo potez Bekrica nece nam biti teško da opravdamo eventualne štele sa naše strane.
Takvih stavova je bilo ovdje *Kad mogu svi štimati moramo i mi*

sofronije
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:26 am

E ovako ja to gledam. Da je Tuce ono uradio koje bi nam donijelo prolaz u grupnu fazu Europa Lige, svi bi mu cestitali.Ali protiv raspalog Celika ne treba :)
Ova slika mnogo govori o tome
Spoiler:
slika
Zadnja izmjena: sofronije, dana/u ned dec 04, 2016 1:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1:

Model1964

ned dec 04, 2016 1:28 am

Za larsa i društvo u cošku :-)
BEKRICU SRAMOTA!

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 1:28 am

uh jesi mi digao pritisak, evo ne znam šta ću od sebe :lol:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava