Ma kašikare bacaju..omladina1921zeljina je napisao/la:evo priče raja govori da je borac prodao utakmicu, nakon svih informacija... jja veće šuplje u životu nisam čuo
Ma kašikare bacaju..omladina1921zeljina je napisao/la:evo priče raja govori da je borac prodao utakmicu, nakon svih informacija... jja veće šuplje u životu nisam čuo
Samo tekstualni na ovom portalu, koliko ja znamAsharaK je napisao/la:Ako neko prenosi Slobodu i Sa, dajte nam link
Jebaji ga, znam kad je gol. Malo prije cika neka, vriska ovde hahahvrbanjusa je napisao/la:Samo tekstualni na ovom portalu, koliko ja znamAsharaK je napisao/la:Ako neko prenosi Slobodu i Sa, dajte nam link
Što nisi otišao da skautiraš SloboduAsharaK je napisao/la:Do stana mi se cuje posljedice faulova, majkemi. Isto ko da se kolju na terenu ...
Da platim cenera? Pa to je pola clanskevrbanjusa je napisao/la:Što nisi otišao da skautiraš SloboduAsharaK je napisao/la:Do stana mi se cuje posljedice faulova, majkemi. Isto ko da se kolju na terenu ...
O tome nisam razmišljaoAsharaK je napisao/la:Da platim cenera? Pa to je pola clanskevrbanjusa je napisao/la:Što nisi otišao da skautiraš SloboduAsharaK je napisao/la:Do stana mi se cuje posljedice faulova, majkemi. Isto ko da se kolju na terenu ...
Ma zabit će ga pite do kraja.. zna se da je tu Xdelinjo je napisao/la:ali ovu Slobodu ide to je nvjerovatno ...kad hoce hoce![]()
slazem se za dadu, mlad je, talentovan i mozemo ga dobro unovciti i prodati u inostranstvo... ne zelim da se ponovo desi branko seslija, ako se sjecate tog igraca, igrao pola godine u zelji, i to pod krunicem kad smo bili aman najgori ali opet se pokazao dobrim, kasnije ga amar poslao u leotar... greska, moram reci...Špekac1921 je napisao/la:Enis je vjerovatno osuđen na to da dobije papire kraju sezone, dok Dado neće puno igrati zbog povrede i priprema koje nije prošao, ali ne vidim razloga zašto jednog mladog i talentovanog igrača tek tako odbaciti.baxuz87 je napisao/la:Braca Sadikovic su odigrala svoje u Zelji..