Svaka cast svima koji su ucestvovali u akciji!
Eh ovako, da malo sta sarnem. Veoma teska utakmica, ali tri bobe su tri bobe. Probili smo bunker na kraju. Vidi se rad Petrovica od trenutka kad je dosao, prije bi nas panika ufatila u 55-60 minuti i mozda bi i primili gol.
Kjosevski povezao vec par utakmica gdje je zaista veoma dobar, stabilan, ima fina i pravovremena utrcavanja. Imao jednu fenomenalnu odbranu gdje nas je spasio. Memija je odlican, samo nek vjezba sto vise ubacaje. Imao je fantasticnih prodora, iznimno borben, odlican u ofanzivi, dobro saradjuje s Mirom. Stvarno sam odusevljen s njim, samo nek nastavi ovako, preporodjen je. Sinisa je bio okej, ali zavaljen je on na onoj poziciji. Je li sve okej s njim, nije neka teza povreda? Stoperski par je bio okej. Bokacini je imao par gresaka, i kada ima loptu, vidi se da je izgubljen i doda prvom do sebe. Dok je Bogicevic tu mnogo bolji, zna uputiti dobru loptu, laksi centarsut u prostor, na igraca. Imao je Bogicevic jednu izglednu priliku nakon kornera, ali prebaci preko gola. Iznenadilo me je i obradovalo sto je Kosoric na klupi, neka i treba da se dozove, niko nije nedodirljiv (a ni kapitensku nije dobio kad je usao), ali me sokiralo kad udje na 'desnog beka'. Centarsutevi, pokusaji driblinga, ne bas najbolje. Nisam znao da je mali Besirevic na klupi, ali ako je vec tu, ja bi ga ubacio umjesto Sinise (ali nisam ja trener, je li, mozda bi i ogromnu gresku napravio). Srecom Memija se vrati opet desno. Blagojevic, onako iskreno, i danas je imao pogresnih pasova i bezveznih prodavanja lopte protivnicima gdje je u jednom navratu krenula njihova kontra. Markovic opet odluci utakmicu, stvori se na pravom mjestu, kao da je napadac. Jos par puta prije je bio on gore u samom napadu (a ko od nasih i nije, na njihopvih 30 metara nasa kompletna ekipa

). Bekric je bio po meni dobar danas, vidio sam u drugom poluvremenu da je par puta trazio loptu da mu je daju sa krila jer je imao slobodan prostor za sut, ali u svim tim slucajevima bi nasi centrirali gdje je njih ko u kosnici. Ne znam sta ce se desiti s njim i da li nas napusta. Ako i ode, bilo mi je drago vidjeti da je imao u zadnje dvije utakmice kapitensku traku oko ruke.Miro, nevjerovatno je kako taj momak primi loptu i automatski je smiri. Kakvu god da mu posaljes dijagonalu, iskontrolisat ce je. On i Memija bi mogli postati odlican tandem, Miro odlicno protrcava, voli nekada ici i okomito na gol, a Memija se ne libi da predribla kojeg igraca. Samo jos centarsut da popravi. Odlicni su njih dvojica u odbrani, dobro se nadopunjuju. Krizman je fino danas odigrao, iznenadi me kad pred kraj utakmice protrca ko brzi voz, nisam navikao od njega. Fakat mu je tesko uzeti loptu i radi dosta posla, iako je mozda na prvu neprimjetan. Lendric danas izmedju par njihovih igraca nista nije mogao. Fulio je zicer koji je morao pogoditi, a tu jos ne racunam stopostotnu sansu u 93. minuti kad sam protrca pred golmana. Pored toliko opcija, on se odluci da opet proba zaobici golmana. Ali i danas, strasno borben, izlazio je dosta i na lijevu stranu. Radinovic me iskreno razocarao danas, da li je to do mene pa nisam dovoljno vidio ili sta vec. Nadam se da ce doci sebi na pripremama. Nikolic stari lisac, idealan za izmjene kada ganjamo rezultat, pokazalo se to opet.
Gotova polusezona, sreca pa se tribina pravi i nece biti dosadan toliko ovaj period. Pojacanja ocekujem relativno uskoro. Lazic i Secerovic odose, vidjet cemo hoce li biti jos odlazaka, mada Petrovic rece da je to to.
Drugi smo, eventualno treci, sest boba do prve pozicije, da mi je neko rekao ovo nakon otkaza Kosticu i situacije tada, ne bi mu vjerovao.