Ne znam šta da kažem, Široki, Sarajevo. Očito da možemo a očito su nas svi fizički nadigrali u skoro svakoj utakmici.ChWilla je napisao/la:i kondicija je veliki, ogroman dio razloga.
Kada se sjetim Veleža

Ne znam šta da kažem, Široki, Sarajevo. Očito da možemo a očito su nas svi fizički nadigrali u skoro svakoj utakmici.ChWilla je napisao/la:i kondicija je veliki, ogroman dio razloga.
Mrcina teska, ubio se za ovu liguAjzea je napisao/la:Ma ko je ovaj Jakovljevic vise?
Multiplicira se...Ajzea je napisao/la:Ma ko je ovaj Jakovljevic vise?
Pa dobro Zaha je zadnji došao ako se ne varam, od njega očekujemo da bude puno bolji od naredne sezone, a mislim da od Bekrica ne možemo puno više očekivati, nažalost!Dolina je napisao/la:Ne znam šta da kažem, Široki, Sarajevo. Očito da možemo a očito su nas svi fizički nadigrali u skoro svakoj utakmici.ChWilla je napisao/la:i kondicija je veliki, ogroman dio razloga.
Kada se sjetim VeležaSve se svodi na trenera kako god mada su dvojica odskakala, Zaha i Bekrić su bili najnespremniji.
upravo. Radnik je na celu s Krstajicem i Petrovicem na klapi uz solidan igracki kadar u jednoj relativno bogatoj Bjeljini napravio sredjen i kompaktan kolektiv. oni ce i u narednoj sezoni sasvim sigurno biti ozbiljan protivnik svima.ChWilla je napisao/la:ma nije ovo do pojedinaca. mislim fini su to igrači, ali...ne više od toga.
ma u derbijima, pred punim stadionom igra adrenalin i tu se to manje vidi. svi daju više nego što mogu, da ne kažem da ginu i ostavljaju kostiDolina je napisao/la:Ne znam šta da kažem, Široki, Sarajevo. Očito da možemo a očito su nas svi fizički nadigrali u skoro svakoj utakmici.ChWilla je napisao/la:i kondicija je veliki, ogroman dio razloga.
Kada se sjetim VeležaSve se svodi na trenera kako god mada su dvojica odskakala, Zaha i Bekrić su bili najnespremniji.
Koliko je sigurno za ovog drugog?M87 je napisao/la:Ugljesa Radinovic i Asim Zec novi igraci Fk Zeljeznicara
Poslano sa mog Smartphone 3.1 koristeći Tapatalk
Hvala Bogu sto si mi ovo rekao, kontam da nisam sta ruzno pojeo.FKZ1921 je napisao/la:Multiplicira se...Ajzea je napisao/la:Ma ko je ovaj Jakovljevic vise?
Dvojica su,ito blizanci.
iste su mu sanse kao i Ugljesiexbabilon je napisao/la:Koliko je sigurno za ovog drugog?M87 je napisao/la:Ugljesa Radinovic i Asim Zec novi igraci Fk Zeljeznicara
Poslano sa mog Smartphone 3.1 koristeći Tapatalk