@Lars1921

Sejo LB a Peco LWMinjore je napisao/la:Pa kad pisu o stvarima koje uopce ne postoje i nije realno sada pricati o njima, mogu i ja valjda isto
al niko ne kaže da neće biti mogućeMinjore je napisao/la:Pa kad pisu o stvarima koje uopce ne postoje i nije realno sada pricati o njima, mogu i ja valjda isto
FudoHurmasica je napisao/la:'ebo ba cijenu meni je više sad frka ko će košpe na istoku prodavati
Sad širi tržište na istokpile87 je napisao/la:FudoHurmasica je napisao/la:'ebo ba cijenu meni je više sad frka ko će košpe na istoku prodavati
Elegant je napisao/la:Istok:
- - prva faza tribina sa stolicama
- druga faza krov
- treca faza poslovni prsotri
- iza istoka parking
Možda djeluje smiješno ali fakat i to je nešto o čemu bi klub mogao povesti računa.Hurmasica je napisao/la:'ebo ba cijenu meni je više sad frka ko će košpe na istoku prodavati
Na klupu,nema on mjesta u prvoj postaviMinjore je napisao/la:A na koju bi poziciju vi stavili Seju Salihovica iskreno ?
Macic i Bjelica su mojiMinjore je napisao/la:al po svemu sudeci za sudije ce ovo biti bliski istok
Ja gotivim Mujićagavran je napisao/la:Macic i Bjelica su mojiMinjore je napisao/la:al po svemu sudeci za sudije ce ovo biti bliski istok
DoFuHurmasica je napisao/la:'ebo ba cijenu meni je više sad frka ko će košpe na istoku prodavati