Igrace koji su u formi ne mozes dovoditi iz Zrinjskog, Sirokog, Sarajeva.. Mozes se probat nekako dogovorit sa ovim slabijima, iskoristiti losu situaciju u klubu i slicno, ali iz konkurenata jos uvijek ne. Crnov nije igrao redovno, ali nije da je bez kluba par mjeseci, tu je bio, trenirao, igrao tu i tamo.. Ako bi se brzo recimo prikljucio ekipi, prosao pripreme s nama, vjerujem da bi bio korisniji od Lazica recimo. Ali samo naglas razmisljam. Da je neko pojacanje koje bi napravilo boom, i nije bas, da moze biti koristan, moze.Okolele je napisao/la:Kakav Crnov ljudi jedva docekali da ga se rijese..Treba dvoditi igrace koji su u formi u svojim klubovima..Jedini koji dolazi u obzir iz Sirokog je Baraban..
Nece bti praznoMrRiccoli je napisao/la:Zato bih ja uveo da se dan prije utakmice kontaktiraju vlasnici, doduse puno je 500 ljudi zvati ali skontati neki vid komunikacije i ukoliko neko nece biti u prilici da dodje da klub moze pustiti u prodaju kartu za to sjediste po nezz nekoj cijeni od 10-15 KMPlava Porodica je napisao/la:Samo ce estetski ruzno izgledati sto ce iz meca u mec centralni dio tribine, sa najljepsim pregledom, vapiti prazan.
Ali Boze moj, vazno je da se proda svih 500.ulaznica.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pod 1 i 2 MEŠABlwD je napisao/la:Imam nekoliko zanimljivih pitanja, vecinom za ove starije koji su gledali uzivo kvalitetan fudbal na nasim stadionima, ali mogu i ostali odgovoriti ako zele...
1. Kada bi mogli birati samo jednog bivseg igraca (od prije rata) da u ovom trenutku (s trenutnim igrackim kadrom) igra za Zelju, ko bi to bio?
2. Kada bi mogli birati samo jednog trenutnog igraca za utakmicu protiv Videotona(1985), ko bi to bio?
3. Da mozete vratiti samo jednog igraca koji je u zadnjih 5 godina otisao iz Zelje, koga bi izabrali?
4. Kakve bi bile cijene nekih bivsih igraca po vasem misljenju, ako bi za poređenje uzeli vrijednost Duljevica (1.600.000€) ?
5. Da li mislite da bi neki igraci od prije rata u ovom trenutku bili među boljim ili najboljim u europi? (ovo se ne odnosi samo na Zeljine igrace, mozete navesti i iz ostalih nasih klubova)
Volio bih da vas sto vise napise po nesto, ja sam među ovim mlađim pa me zanima kako je to bilo. Ako mozete napisati i generalno poređenje trenutnog vs bivseg kvaliteta bosanskog fudbala. Hvala unaprijed.
Hvala na odgovoru, vjerujem da je tako bilo.Model1964 je napisao/la:Pod 1 i 2 MEŠABlwD je napisao/la:Imam nekoliko zanimljivih pitanja, vecinom za ove starije koji su gledali uzivo kvalitetan fudbal na nasim stadionima, ali mogu i ostali odgovoriti ako zele...
1. Kada bi mogli birati samo jednog bivseg igraca (od prije rata) da u ovom trenutku (s trenutnim igrackim kadrom) igra za Zelju, ko bi to bio?
2. Kada bi mogli birati samo jednog trenutnog igraca za utakmicu protiv Videotona(1985), ko bi to bio?
3. Da mozete vratiti samo jednog igraca koji je u zadnjih 5 godina otisao iz Zelje, koga bi izabrali?
4. Kakve bi bile cijene nekih bivsih igraca po vasem misljenju, ako bi za poređenje uzeli vrijednost Duljevica (1.600.000€) ?
5. Da li mislite da bi neki igraci od prije rata u ovom trenutku bili među boljim ili najboljim u europi? (ovo se ne odnosi samo na Zeljine igrace, mozete navesti i iz ostalih nasih klubova)
Volio bih da vas sto vise napise po nesto, ja sam među ovim mlađim pa me zanima kako je to bilo. Ako mozete napisati i generalno poređenje trenutnog vs bivseg kvaliteta bosanskog fudbala. Hvala unaprijed.
Pod 3 Rijad
Pod 4 Dodaj na ovu gore cifu još jednu nulu, tolika je razlika u kvaliteti onih prije rata i ovog depiliranog guzonje.
Pod 5 Nebi! Balkanski mentalitet ne dozvoljava! Po talentu da, po radnim navikama ne!
Ovo podebljano![]()
Stvarno misliš da se to da opisati. Rat i mir bi bio notes u odnosu na opisivanje tadašnjeg fudbala.
Generalno poređenje je : Što je nekada bila Republicka liga to je dans Premijer liga
BlwD je napisao/la:Hvala na odgovoru, vjerujem da je tako bilo.Model1964 je napisao/la:Pod 1 i 2 MEŠABlwD je napisao/la:Imam nekoliko zanimljivih pitanja, vecinom za ove starije koji su gledali uzivo kvalitetan fudbal na nasim stadionima, ali mogu i ostali odgovoriti ako zele...
Pod 3 Rijad
Pod 4 Dodaj na ovu gore cifu još jednu nulu, tolika je razlika u kvaliteti onih prije rata i ovog depiliranog guzonje.
Pod 5 Nebi! Balkanski mentalitet ne dozvoljava! Po talentu da, po radnim navikama ne!
Ovo podebljano![]()
Stvarno misliš da se to da opisati. Rat i mir bi bio notes u odnosu na opisivanje tadašnjeg fudbala.
Generalno poređenje je : Što je nekada bila Republicka liga to je dans Premijer liga
Samo ovo pod 2, mislio sam na trenutne igrace (Lendric, Stevanovic ili neko treci), da li bi se mogli uklopiti u nekadasnji fudbal i da li bi bili od koristi u toj utakmici?
Bgt ko razvaljuje?Manager2016 je napisao/la:Mozete napisati kako znate da neki igrac nije dobar s glavom? Kod nas ko god treba doci nije dobar a kad od u neki drugi klub razvaljuje.
Imas danas u fudbalu milion primjera takvih igraca, a kod nas i je previse.Manager2016 je napisao/la:Mozete napisati kako znate da neki igrac nije dobar s glavom? Kod nas ko god treba doci nije dobar a kad od u neki drugi klub razvaljuje.
Ćurić ga je odlično zamijenio iako je Ćura klasični vezni igrač. Možda bi samo Miro mogao umjesto Piste.Model1964 je napisao/la:BlwD je napisao/la:Hvala na odgovoru, vjerujem da je tako bilo.Model1964 je napisao/la:
Pod 1 i 2 MEŠA
Pod 3 Rijad
Ovo podebljano![]()
Samo ovo pod 2, mislio sam na trenutne igrace (Lendric, Stevanovic ili neko treci), da li bi se mogli uklopiti u nekadasnji fudbal i da li bi bili od koristi u toj utakmici?Domene!
Lendric bi mogao jer nije igrao Radmilo. On i Stevanovic bi mogli biti u prvih 18 ako uzmemo u obzir da bi tada radili sa boljim trenerima i više napredovali.
Ostali bi mogi sa rajom na jugozapad da navijaju
HahahahModel1964 je napisao/la:@avlami97
Da ĆuriĆ je odigrao odlicno. Ivan i Miroslav bi mogli u 18 pod gore napisanim uslovima(bolji treneri, jaca konkurencija), u prvih 11 teško.
Meša bi mogao sam igrati protiv ovih sadašnjih. Ova starija raja sa foruma bi mu malo pomagala da se ne dodaje sam sa sobon
Rezultat bi bio 5:1 za nas
Ja sam Crnova gledao. Imao je odlicnijh utakmica. A za Husica nisam nikad cuo iskren da budem.Jaozinho22 je napisao/la:Bgt ko razvaljuje?Manager2016 je napisao/la:Mozete napisati kako znate da neki igrac nije dobar s glavom? Kod nas ko god treba doci nije dobar a kad od u neki drugi klub razvaljuje.
Evo primjer Husica..Za naše uslove dobar moglo bi se reći i odličan igrač po fudbalskim kvalitetama... Od 1 do 5, 3,5 ocjena u mentalnom smislu cista kečina! I dobiješ ukupno isoorprosjecnog igrača...Evo posto vec pitas dat ću ti konkretan primjer za Husica kad je prekomandovan da trenira s juniorima i kadetima na treninzima bi im se približivao i napucavao loptom iz sve snage...10 godina mladju djecu od tebe...je li to za tebe normalan igrač? U ove priče o klqdionici i kamatarima neću da ulazim jer ne znam....
Usput kakav crni Crnov! Ne možemo ganjat svakog igrača koji raskine ugovor u rivalskom klubu.