Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 01, 2016 1:26 am

Revizori iz grasa ce stajati

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

vrbanjusa
Kontakt:

čet dec 01, 2016 6:50 am

Svi na Grbavicu, ko izda pizda!
21 10 4

Petrović Slavko

struja
Kontakt:

čet dec 01, 2016 7:18 am

vrbanjusa je napisao/la:Svi na Grbavicu, ko izda pizda!

Plava Porodica
Kontakt:

čet dec 01, 2016 7:23 am

Zenico mrzim svaki kamen tvooooj
Jeebem i tebe i robijasa tvoog
I jeebem tvog celikaa
Jer kita mi je velikaa
Sve vas redom jeeebem ja
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

čet dec 01, 2016 7:36 am

Napasti od prve minute, po mogućnosti zabiti brzi gol i onda ih rastaviti...moja želja, scenarij koji je sasvim realan...U naletu smo, to moramo na ovoj utakmici maksimalno kapitalizirati...VOLIMMM TE ŽELJOOOO!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet dec 01, 2016 8:16 am

starigrad je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Dzelo, Pehlivanovic, Fadil Zeric, Admir Adem i golman Brajlović su se vratili pred derbi 2 maja 96. Jer im je to bila prva tekma za Zelju nakon povratka. To garantujem. A kad smo kod tih malonogometni turnira, bilo je tu odličnih izdanja i odličnih turnira. Posebno su mi 2 bila draga, jer su pitari uvijek uzimali pojačanja a Zeljo ih sa Ženom i Mekoćom dobio 5-4 i onaj turnir kad su igrali Doktor Vuksan i Agic. A sjećate li se turnira da se jednom zna ko je bolji izmedju Zelje i Sarajeva u Skenderiji. Kad su nas razbili 5-0. Tada su sve selekcije igrale jedne protiv drugih i samo su moji kadeti uspije li dobiti. Ali ostaće mi u pamćenju ona gologuza Skenderija, bez parketa na betonu se igralo.
moguce da je ovaj bajramski turnir, koji sam ranije pomenuo, i bio "96., vec sam napisao da se ne mogu sjetiti tacnih godina, jbg, davno bilo. buki je u finalu, negdje na pocetku tekme, zaradio neku povredu ramena, te skoro nije ni igrao. ta tekma finala, kad nas je vrbanjusa dobila 3-2, je prikazana i na eurosportu. ovo sto se pominje da je dzelo igrao na "turnirskom" prvenstvu, mislim da nije tacno. taj turnir se igrao u zenici i zatekao sam se tamo. ostalo mi je u sjecanju da je kunic tada dobio potres mozga, pa hodao po zenici sa mokrim peskirom na glavi :)
dzelo, pehli, zeric stariji adzem ne... oni su odigrali skoro cijelu tu sezonu za zelju... za brajlija ne znam... odigrao je samo 5 utamica te sezone...
100/94/37/34 - i to je to!

mula
Kontakt:

čet dec 01, 2016 8:27 am

Jos jednom svaka čast Fb grupi "Ljubav se zove ZELJO" koja je ponovo pokrenula akciju i kupuje još jednu desetogodišnju kartu.
Sanela Halilovića ne poznajem privatno, ali mogu samo reči svaka čast ljudino :palacgore: :pljesak: :zeljeznicar1:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Plava Porodica
Kontakt:

čet dec 01, 2016 8:29 am

Mislim da pretjerujete oko hvaljenja osoba koje i nepoznajete. ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teatrale36
Kontakt:

čet dec 01, 2016 8:31 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Dzelo, Pehlivanovic, Fadil Zeric, Admir Adem i golman Brajlović su se vratili pred derbi 2 maja 96. Jer im je to bila prva tekma za Zelju nakon povratka. To garantujem. A kad smo kod tih malonogometni turnira, bilo je tu odličnih izdanja i odličnih turnira. Posebno su mi 2 bila draga, jer su pitari uvijek uzimali pojačanja a Zeljo ih sa Ženom i Mekoćom dobio 5-4 i onaj turnir kad su igrali Doktor Vuksan i Agic. A sjećate li se turnira da se jednom zna ko je bolji izmedju Zelje i Sarajeva u Skenderiji. Kad su nas razbili 5-0. Tada su sve selekcije igrale jedne protiv drugih i samo su moji kadeti uspije li dobiti. Ali ostaće mi u pamćenju ona gologuza Skenderija, bez parketa na betonu se igralo.
moguce da je ovaj bajramski turnir, koji sam ranije pomenuo, i bio "96., vec sam napisao da se ne mogu sjetiti tacnih godina, jbg, davno bilo. buki je u finalu, negdje na pocetku tekme, zaradio neku povredu ramena, te skoro nije ni igrao. ta tekma finala, kad nas je vrbanjusa dobila 3-2, je prikazana i na eurosportu. ovo sto se pominje da je dzelo igrao na "turnirskom" prvenstvu, mislim da nije tacno. taj turnir se igrao u zenici i zatekao sam se tamo. ostalo mi je u sjecanju da je kunic tada dobio potres mozga, pa hodao po zenici sa mokrim peskirom na glavi :)
dzelo, pehli, zeric stariji adzem ne... oni su odigrali skoro cijelu tu sezonu za zelju... za brajlija ne znam... odigrao je samo 5 utamica te sezone...
U pravu si, nisu igrali onaj prvi dio sezone kad smo na Kosevu igrali, sve djeca bila, e posle zime su se oni vratili i tad smo na nesto licili, doduse i te utakmice posle zime smo igrali na Kosevu do derbija.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet dec 01, 2016 8:35 am

Plava Porodica je napisao/la:Mislim da pretjerujete oko hvaljenja osoba koje i nepoznajete. ;)
:palacgore:

Kospicar
Kontakt:

čet dec 01, 2016 8:40 am

Plava Porodica je napisao/la:Samo ce estetski ruzno izgledati sto ce iz meca u mec centralni dio tribine, sa najljepsim pregledom, vapiti prazan.
Ali Boze moj, vazno je da se proda svih 500.ulaznica.

Takodjer i mene zanima ovo. Cilj jeste prodati svih 500 ali nije i jedini cilj, vjerovatno ce biti svaka popunjena ona koja se proda, jer se moze prenositi na drugu osobu, ali opet ne znam..
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Vrag

čet dec 01, 2016 9:22 am

A ostatak tribine ce biti pun kao sibica :D

Ja se iskreno nadam da ce potrajati ova akcija do isteka zaliha :ganja: , jer isto imam u planu da ucestvujem samo jos nije vakat :D

Okolele
Kontakt:

čet dec 01, 2016 9:28 am

HAJCAJ RAJU SVI NA GRBAVICU
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Budi Željo
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:23 am

Ljudi dragi u subotu nam igra Željo, posljednji put u ovoj godini, koja nije bila nesto, ali sada imaju neke naznake da ce biti bolje. Ide duga pauza i zato SVI NA GRBAVICU IGRA ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

exbabilon
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:36 am

Hocemo li vracati Crnova u formu? :D

cikazubo
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:40 am

exbabilon je napisao/la:Hocemo li vracati Crnova u formu? :D
I Zakarića, a možda i Tiaga :D

damirfile
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:52 am

U kolko je onaj sastanak kod načelnika ?

Budi Željo
Kontakt:

čet dec 01, 2016 11:20 am

cikazubo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Hocemo li vracati Crnova u formu? :D
I Zakarića, a možda i Tiaga :D
od svih tih ja bi najradije Zakarica, Tiago je amater a Crnov je isto tako zanimljiv ali dajem prednost Zakaricu jer je mlađi i ima nase državljanstvo
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

ChWilla
Kontakt:

čet dec 01, 2016 11:21 am

a i ugovor s dinamom još godinu i po.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

čet dec 01, 2016 11:24 am

Kakav Crnov ljudi jedva docekali da ga se rijese..Treba dvoditi igrace koji su u formi u svojim klubovima..Jedini koji dolazi u obzir iz Sirokog je Baraban..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava