Revizori iz grasa ce stajati
Sent from my iPhone using Tapatalk
vrbanjusa je napisao/la:Svi na Grbavicu, ko izda pizda!
dzelo, pehli, zeric stariji adzem ne... oni su odigrali skoro cijelu tu sezonu za zelju... za brajlija ne znam... odigrao je samo 5 utamica te sezone...starigrad je napisao/la:moguce da je ovaj bajramski turnir, koji sam ranije pomenuo, i bio "96., vec sam napisao da se ne mogu sjetiti tacnih godina, jbg, davno bilo. buki je u finalu, negdje na pocetku tekme, zaradio neku povredu ramena, te skoro nije ni igrao. ta tekma finala, kad nas je vrbanjusa dobila 3-2, je prikazana i na eurosportu. ovo sto se pominje da je dzelo igrao na "turnirskom" prvenstvu, mislim da nije tacno. taj turnir se igrao u zenici i zatekao sam se tamo. ostalo mi je u sjecanju da je kunic tada dobio potres mozga, pa hodao po zenici sa mokrim peskirom na glavibarbarez je napisao/la:Dzelo, Pehlivanovic, Fadil Zeric, Admir Adem i golman Brajlović su se vratili pred derbi 2 maja 96. Jer im je to bila prva tekma za Zelju nakon povratka. To garantujem. A kad smo kod tih malonogometni turnira, bilo je tu odličnih izdanja i odličnih turnira. Posebno su mi 2 bila draga, jer su pitari uvijek uzimali pojačanja a Zeljo ih sa Ženom i Mekoćom dobio 5-4 i onaj turnir kad su igrali Doktor Vuksan i Agic. A sjećate li se turnira da se jednom zna ko je bolji izmedju Zelje i Sarajeva u Skenderiji. Kad su nas razbili 5-0. Tada su sve selekcije igrale jedne protiv drugih i samo su moji kadeti uspije li dobiti. Ali ostaće mi u pamćenju ona gologuza Skenderija, bez parketa na betonu se igralo.
U pravu si, nisu igrali onaj prvi dio sezone kad smo na Kosevu igrali, sve djeca bila, e posle zime su se oni vratili i tad smo na nesto licili, doduse i te utakmice posle zime smo igrali na Kosevu do derbija.jovanmaksimovic je napisao/la:dzelo, pehli, zeric stariji adzem ne... oni su odigrali skoro cijelu tu sezonu za zelju... za brajlija ne znam... odigrao je samo 5 utamica te sezone...starigrad je napisao/la:moguce da je ovaj bajramski turnir, koji sam ranije pomenuo, i bio "96., vec sam napisao da se ne mogu sjetiti tacnih godina, jbg, davno bilo. buki je u finalu, negdje na pocetku tekme, zaradio neku povredu ramena, te skoro nije ni igrao. ta tekma finala, kad nas je vrbanjusa dobila 3-2, je prikazana i na eurosportu. ovo sto se pominje da je dzelo igrao na "turnirskom" prvenstvu, mislim da nije tacno. taj turnir se igrao u zenici i zatekao sam se tamo. ostalo mi je u sjecanju da je kunic tada dobio potres mozga, pa hodao po zenici sa mokrim peskirom na glavibarbarez je napisao/la:Dzelo, Pehlivanovic, Fadil Zeric, Admir Adem i golman Brajlović su se vratili pred derbi 2 maja 96. Jer im je to bila prva tekma za Zelju nakon povratka. To garantujem. A kad smo kod tih malonogometni turnira, bilo je tu odličnih izdanja i odličnih turnira. Posebno su mi 2 bila draga, jer su pitari uvijek uzimali pojačanja a Zeljo ih sa Ženom i Mekoćom dobio 5-4 i onaj turnir kad su igrali Doktor Vuksan i Agic. A sjećate li se turnira da se jednom zna ko je bolji izmedju Zelje i Sarajeva u Skenderiji. Kad su nas razbili 5-0. Tada su sve selekcije igrale jedne protiv drugih i samo su moji kadeti uspije li dobiti. Ali ostaće mi u pamćenju ona gologuza Skenderija, bez parketa na betonu se igralo.
Plava Porodica je napisao/la:Mislim da pretjerujete oko hvaljenja osoba koje i nepoznajete.
Plava Porodica je napisao/la:Samo ce estetski ruzno izgledati sto ce iz meca u mec centralni dio tribine, sa najljepsim pregledom, vapiti prazan.
Ali Boze moj, vazno je da se proda svih 500.ulaznica.
I Zakarića, a možda i Tiagaexbabilon je napisao/la:Hocemo li vracati Crnova u formu?
od svih tih ja bi najradije Zakarica, Tiago je amater a Crnov je isto tako zanimljiv ali dajem prednost Zakaricu jer je mlađi i ima nase državljanstvocikazubo je napisao/la:I Zakarića, a možda i Tiagaexbabilon je napisao/la:Hocemo li vracati Crnova u formu?