Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 30, 2016 4:49 pm

Sadiković ko Zeba u najboljim danima, dvije asistencije u prvom poluvremenu. Vode 2:0

Grbavica
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:51 pm

dell21 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Mladje generacije ne prate fudbal. Oni igraju Lol-a i prate neke glupe streamere po youtubu po cijeli dan,istina ima normala momaka koji idu aktivno na utakmice ali su manjina među ovim blago retardiranim. :)
Kako to misliš da mi mlađi ne pratimo fudbal, evo Model, Gavran, rodom s mejtaša, pile, tm8782, ja redovno pratimo i fudbal i Želju. A svi maloljetni.
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Nema jos 18 godina kako su u penziji :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Grbavica
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:56 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:kad ste vec kod dresova, ko ima dres vazde iz 98/99? najbolji drese poslije rata... klasicni plavo bijeli na pruge...
Imo ja, na Grbavici me zvali Vazda u djetinstvu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

jovanmaksimovic je napisao/la:kad ste vec kod dresova, ko ima dres vazde iz 98/99? najbolji drese poslije rata... klasicni plavo bijeli na pruge...
To rijetko ko ima jer tada dres nisi mogao regularno kupiti raja ima one beze pijacare na pruge. A taj je dres karakteristican, nesto svjetliji i to ima poneko ko je dobio od igraca ili se docepao dresa kada su u publiku bacani na gostujucim tekmama :)
Po meni najljepsi dresovi nasi i volio bi da opet obucemo nesto slicno.
Lijep je dizajnom bio i onaj plavozuti samo ta zuta je bola oci.
Tesko ces do tog dresa to je raritet teski slicno kao tm sa kobrom sal i ko ima to se ne prodaje

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

psihopata je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:da bi neko postao legenda kluba on mora biti kompletna licnost koja je svojim radom dala veliki doprinos razvoju kluba a svojim karakterom inspirisala mnoge njegujuci sve ono sto jeste filozofija Zeljeznicara.

iako su kroz nasu bogatu istoriju za nas igrali mnogi veliki igraci, radili mnogi uspjesni ljudi, nazalost, malo je onih kojima mozemo i trebamo dati epitet legende.

kako je krenulo mi više nikad ni po kojem kriteriju nećemo imati igračku legendu,vidite kako to danas ide sa igračima,ako je dobar,sezona(maksimalno dvije)i adio,da je ne znam ti kakav ne može postati legenda,a mi i ovima što su igrama zaslužili taj status to negiramo.
to samo govori u prilog tome da je trnovit put od grbavicke sljake do legende kluba.

za mene su legende npr. Dimitrijevic, Domorocki, Ribar, Osim, Smajlovic, Bukal, Katalinski, Bazdarevic, Skoro... u novije vrijeme za mene su to Amar Osim, Dzeko...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 30, 2016 5:01 pm

chile je napisao/la:
To rijetko ko ima jer tada dres nisi mogao regularno kupiti raja ima one beze pijacare na pruge. A taj je dres karakteristican, nesto svjetliji i to ima poneko ko je dobio od igraca ili se docepao dresa kada su u publiku bacani na gostujucim tekmama :)
Tesko ces do tog dresa to je raritet teski slicno kao tm sa kobrom sal i ko ima to se ne prodaje

ovaj moj ima klasicnu plavu boju, jacu, ne slabiju... da nisi pomjesio sa sezonom prije kad smo osvojili titulu?
100/94/37/34 - i to je to!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 30, 2016 5:06 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
chile je napisao/la:

ovaj moj ima klasicnu plavu boju, jacu, ne slabiju... da nisi pomjesio sa sezonom prije kad smo osvojili titulu?
Moguce, mada su mi u sjecanju ostala 2 na pruge. Inace original dres se nije prodavao sve pijacari.
Veoma tesko je bilo doci do original dresa.

igla
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:07 pm

Pričati ko je legenda je dosta subjektivno, ne namjeravajući da umanjujem bilo čiji doprinos Željezničaru. Malo je onih za koje bi se svi Željovci složili da su legende. Različiti su kriteriji kod mnogih i ne postoje oni univerzalni.

mirsad94
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:09 pm

Dado dvije asistencije... je li on do kraja sezone na posudbi ?

LARSSON
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:10 pm

mirsad94 je napisao/la:Dado dvije asistencije... je li on do kraja sezone na posudbi ?
Prema TMu da

ChWilla
Kontakt:

kad je bio teget i žuti rezervni, prvi je bio plavi i bijeli istog dizajna. ja imao oba.
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:da bi neko postao legenda kluba on mora biti kompletna licnost koja je svojim radom dala veliki doprinos razvoju kluba a svojim karakterom inspirisala mnoge njegujuci sve ono sto jeste filozofija Zeljeznicara.

iako su kroz nasu bogatu istoriju za nas igrali mnogi veliki igraci, radili mnogi uspjesni ljudi, nazalost, malo je onih kojima mozemo i trebamo dati epitet legende.

kako je krenulo mi više nikad ni po kojem kriteriju nećemo imati igračku legendu,vidite kako to danas ide sa igračima,ako je dobar,sezona(maksimalno dvije)i adio,da je ne znam ti kakav ne može postati legenda,a mi i ovima što su igrama zaslužili taj status to negiramo.
to samo govori u prilog tome da je trnovit put od grbavicke sljake do legende kluba.

za mene su legende npr. Dimitrijevic, Domorocki, Ribar, Osim, Smajlovic, Bukal, Katalinski, Bazdarevic, Skoro... u novije vrijeme za mene su to Amar Osim, Dzeko...
po kojem kriteriju je džeko naša legenda?džeko je izdanak naše škole i neko ko nam je donio ogromnu finansijsku dobit,ali legenda,po čemu?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:13 pm

Evo Zrinjski hoce Kobljara da dovede.
Sta je njima sa Jovicem i Koadijem?!

igla
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:14 pm

@psihopata
upravo je to ono što pričam :) ne postoje univerzalni kriteriji

chile
Kontakt:

Nemoze svako biti ni legenda da je to tako lako nebi ni postojao taj izraz.
U biti imas par trenerskih i nekoliko igrackih legendi.
Hvala bogu klub smo sa dugom tradicijom pa se mozemo i pohvaliti sa njima i reci da ih imamo, i treba cijeniti to.
Mada treba cijeniti svakog igraca koji je nosio nas dres a pogotovu one koji su ostavili traga.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:Evo Zrinjski hoce Kobljara da dovede.
S crncem baš nisu zadovoljni, s Jovićem ne znam. Nisam upratio je li se uspio nametnuti kod njih.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:17 pm

Sigurno nasi nesto rade po pitanju pojacanja cim je Slavko spomenuo da bi neko trebao da potpise vec ove sedmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:17 pm

laže slavko

psihopata
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:20 pm

igla je napisao/la:@psihopata
upravo je to ono što pričam :) ne postoje univerzalni kriteriji

ovakvi ko džeko su pandan ronaldu portugalcu,e ako je ronaldo legenda sportinga onda je i džeko legenda želje....druga je stvar što je naš i što nam je prirastao srcu zbog toga i zbog svoje bogate igračke karijere,ali on igrački gotovo da nije ostavio traga na grbavici.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 30, 2016 5:20 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Evo Zrinjski hoce Kobljara da dovede.
S crncem baš nisu zadovoljni, s Jovićem ne znam. Nisam upratio je li se uspio nametnuti kod njih.
Ko je kriv za krah transfer politike mostarkog kluba?! :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava