Jel ti to Lendra reguliše shishe pa mi bojkotuješ potpis ?1921.ba je napisao/la:molim žuzinja da ukloni još jedan dio potpisa, vrijeđa me

Jel ti to Lendra reguliše shishe pa mi bojkotuješ potpis ?1921.ba je napisao/la:molim žuzinja da ukloni još jedan dio potpisa, vrijeđa me
samo izzbrisi argelini i sve okJaozinho22 je napisao/la:Jel ti to Lendra reguliše shishe pa mi bojkotuješ potpis ?1921.ba je napisao/la:molim žuzinja da ukloni još jedan dio potpisa, vrijeđa me
Eh ova omladina...Model1964 je napisao/la:Nejma mi Gavrana a nemere to po naruđbi vec po inspiraciji. Kad uleti, uletistorm_raider je napisao/la:Mislim da je vrijeme da vi stariji preuzmete temu i odrzite jedan cas historije. Niste dugo. Izvolite.Model1964 je napisao/la: Jovane češka uzdanico![]()
Jeste Anto zaslužan za tribinu, ali za oblik je pitao Ivana Štrausa
Evo diaolog koji je predhodio izgradnji
Stari je bio prisutan i prepricao je milijardu pita svima koji su htjeli slušati
Kada je došao iz BG u Lovcu Anto zagrmio sa vrata * Maestro kako da uglavimo sjevernu tribinu a da ne izađemo na cestu?*
*Pusti cestu, pravi se Englez, sada si funkcija*
*Pusti šprdanje i smisli nešto izvodljivo* ,
*Rekao sam ti engleska tribina odmah iza gola, to je jedino izvodljivo*
Koliko se sjecam Ivan Štraus nije projektirao jer je radio druge projekte ali su drugi po njegovoj ideji odradili Sjever
A danas sam nešto inpotentan![]()
PS
Koliko mi je poznato i tebe su svrstali u starije
NE !1921.ba je napisao/la:samo izzbrisi argelini i sve okJaozinho22 je napisao/la:Jel ti to Lendra reguliše shishe pa mi bojkotuješ potpis ?1921.ba je napisao/la:molim žuzinja da ukloni još jedan dio potpisa, vrijeđa me
Ma jokAsharaK je napisao/la:Gavran trazi Bosnjake po transfermarketu da ih dovede
Ulazi na jug bi se mogli napraviti na onom dijelu juga pored ofarbanog reflektora gdje nema klupa ono bi se moglo poravnati i napraviti fin ulaz,cikazubo je napisao/la:I mene zanima par stvari što se tiče izgradnje istoka.SWRA_1921 je napisao/la:Mene zanima kako ce se sada ulaziti na jug, jer ako misle praviti istocnu tribinu zaista do gol linije onda se ne moze proci prema juznoj tribini sa te strane, osim nekiih vrata od 1 m sirine, to pokazuje i ona slika iz zraka. Mozda ce biti uvucena u teren za sirinu zdenke, jedino tako, ali onda nece biti odmah do kraja linije uradjena, nego ce to biti odradjeno kad se jug bude pravio uz gol liniju?
1. Da li će se raditi išta u vezi platoa iza istoka, s obzirom da postoji značajna razlika u visini kao što znamo između fudbalskog i bivšeg basket poligona i hoće li se taj prostor iskoristiti i za parking mjesta.
2. Planira li se rušiti zid iza istoka s obzirom da bi se time olakšao pristup ulazima na tribinu, a samim tim se postavlja i pitanje prilaza južnoj tribini koje si i ti naveo.
3. S obzirom da su ulazi na istok otprilike na sredini tribine, da li to znači da će sve biti po uzoru na sjever i sa vanjske strane, tj hoće li se graditi isti oblik poslovnih prostora na dva sprata, pri čemu bi na gornjem bili i ostali sadržaji toaleti itd..
Nisam uočio da je neko pričao o tim stvarima, možda neko od forumaša zna nešto više.
AMIN ! SVI KO JEDAN JASNO JE KO DAN, ZA SUBOTU ZNAMO KOJI JE PLAN !vrbanjusa je napisao/la:Novi dan, nova nafaka. Svi na Grbavicu u subotu! Ko izda, pizda!
Prvih 10 minuta je kritično, kasnije odrvenimo pa i ne osjetimo hladnoćuPlava Porodica je napisao/la:Selam za raju za sjevera.
Jel spremna zimska oprema? Priglavke, rukavice, kapa, sal, duge gace i tri majice ispod jakne? Auuu kad vam zapuse na sjeveru..