Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 5:08 pm

Ja poganih tema danas. Kontam nesto se desilo lijepo,pa ispisali bruku stranica..
Smrznut sa posla ko pic.ka, sa merakom kafu pristavio, a ono o dulji razvezlo je.bo vas on. A i mladic, karadzic i subic.
KOGA SALKO DOVEDE, JA MU VJERUJEM I ENDE.
Bacite se malo na celik, ja sam siguran u pobjedu samo ako nas bude bar 7-8 milja, inace sve je moguce. A s obzirom na termin, i na ovakvu zimu, ne vjerujem da ce biti vise od 5 milja. I pored lijepe atmosfere i hajcanja. Nadam se da grijesim :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:13 pm

samo lijeva strana fali za drugi dio sezone
2 igrača i to je to
ništa više :klanjase:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:14 pm

Nece biti vise od 3 odlaska i 3 dolaska. A i to je maksimum!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:19 pm

Za Čelik neće igrati:

Goran Popović - 15 utakmica 13 u prvoj postavi
Anes Duraković - 7 utakmica 5 u prvoj postavi
Safet Šivšić - 13 utakmica 12 u prvoj postavi
Dino Hasanović (istekla posudba) - 13 utakmica 11 starter

Šivšić lijevi bek, Popović desni bek, mada su igrali na drugim pozicijama. Zamjen su im Ahmed Dzafic i Tarik Gogic, bez nastupa.

Ove sezone sve mečeve su odigrali:

Jasmin Smriki, Danijal Brković

16 mečeva Marin Popović, 15 Goran Popovic i Ante Hrkač, 14 Haris Heco, Samir Pezer, Bojan Marković

Dali 11, primili 30. Daju 0.64 po meču, primaju 1.76

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:21 pm

Nasa govna vama teku zagadise grad i rijeku smrdis zenicooo smrdis zenicoooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:23 pm

Ni ovaj derbi nece biti sto je nekad bio, ali hajde. Oni odose u drugu ligu. Neki novi klinci...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

gavran
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:32 pm

Ima li bagera,ili nam bacaju ublehe
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:33 pm

Dao Bog da se nikad ne vrate..
Sve se moze istrpiti, ali prozivanje i psovanje Anera I Mirze rahmetli to ne mogu normalni ljudi. To nije rivalstvo, to je mrznja. To nije cinila robija, pa da se kaze naduvani klinci, nego zapad i istok gdje su "matori" zenicani.
Popisat im se po faci i ugasiti govna.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

uto nov 29, 2016 5:52 pm

Al Ugi rastura košarku. :lol:
1987

Jaozinho22

uto nov 29, 2016 5:55 pm

Plava Porodica je napisao/la:Dao Bog da se nikad ne vrate..
Sve se moze istrpiti, ali prozivanje i psovanje Anera I Mirze rahmetli to ne mogu normalni ljudi. To nije rivalstvo, to je mrznja. To nije cinila robija, pa da se kaze naduvani klinci, nego zapad i istok gdje su "matori" zenicani.
Popisat im se po faci i ugasiti govna.
A gdje je robija nego na zapadu i na istoku. Kao da ih ima vise Bgt od onih jadnih grupica po zapadu i istoku.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:03 pm

Na stranici navijaca Celika pise da je igracu Celika onom Salcinovicu umrla majka mozda i on nece igrati u subotu,ali to je najmanje bitno nek joj dragi Allah podari lijepi Dzennet.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

krajisnik87
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:13 pm

Sutra neka prijateljska ima ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

cikazubo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:38 pm

IlProfessore je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Zar je takav ?
Da je ne znam kakav fudbaler, osoba koja kači slike mladića, karadžića i ostale gamadi te slike vrs-a nikada od mene kao pojedinca neće imati podršku makar ostavljao i suze i krv i znoj na terenu i ginuo za klub, daleko mu kuća od naše bila
Nisam to upratio, samo da nisu bezveze špekulacije i da blatimo bez razloga, na kraju krajeva ga Slavko hoće nemamo mi šta zamjerati i negodovati.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:40 pm

kako ne uprati ovdje se razglabalo 7 dana o tome na ljetnom prelaznom :D

cikazubo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:43 pm

LARS1921 je napisao/la:kako ne uprati ovdje se razglabalo 7 dana o tome na ljetnom prelaznom :D
Znam da se za Subica to pricalo, a za Veselinovica nisam vidio.

mirsad94
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:45 pm

Kako je ovaj fudbal yebeno cudna stvar to nije normalno. Trebas da dobijes Siroki ubijes ih nogama i corak , pa onda Sloboda od dobijene utakmice na Grbavici uzmes samo bod..onda Zrinja i pljus pljus cetiri komada, obaranje rekorda i dominacija bas onako kako je nas Zeljo i navikao. A i Bog dragi je tako htio da pokazemo onima koji nasu Svetinju preziru da su potpuno u krivu , a i ovim nasim kojih ima pofino da kao ukazuju na nesto i otvaraju oci da smo na pravom putu i da svi od cistatice do Grande-a zele samo dobro i da niko nikad klub nece zakinuti za fening, i to mi je sasvim dovoljno da o tom segmentu ne kazem nikad niti jednu ruznu rijec i podrzavam ih punom parom. Vratio se pozitivan duh i harmonija medju ekipom sto je mozda i bitnije od rezultata, svaki korak, momenat , start, radovanje kod golova vidjelo se koliko je ih Slavko našpanovao na prosloj tekmi, koliiko gore od zelje da uspiju da nadigraju protivnika. To sam i pisao prije tekme da se sva negativa moze okrenuti u nasu korist ako se to na pravilan nacin usmjeri prema igracima, sto se upravo i desilo a rezultat toga svi znamo. Dolazi nam fenjeras, Celik, kojem zelim licno sve najgore na ovom svijetu upravo zbog radiokativnih mozgova njihovih navijaca. Igraju dosta tvrdje kako im je dosao ovaj novi trener, ali dolaze i bez par standardnih, nemoju puno kuveta... Treba ih stisnuti na startu i osigurati se a kada krene huk sa trbina navijaca zeljih dokazivanja podrske igracima, onda vjerujem da mogu uspjeti utrpati par komada. Zatim nam slijedi pauza duga kao tri godine, ali nadam se zanimljivija od predhodnih , sto cemo pratiti iz dana u dan kako nikne najveci infrastrukturni projekat na nasoj Grbavici u posljednih 30 tak godina upravo pod vodstvom velikog diktatora Mao Tse-tung-a. Ne mogu se oteti utisku da nam fali igraca , bar njih 3-4. Jer mislim da ce krucijalno u trci u play offu biti sirina kvalitetne klupe i spremnost istih, a imamo i kup u koga se isto tako puno uzdamo. Evo npr. doveo bi i Adilovica bez obira da li neki napad otisao ili ne, dao mu "sicu" milju i milju i po lupam , naravno ako zeli, pa neka ga, ipak je on nas mozda najjefikasniji napadac. Ako svi igraci veznog reda centalno orijentisani budu tu i poslije zime uz Zebu onda nam tu vise igraca ne treba. Veseli je relatnivno mlad, i od ostalih koji se spominju njega bi najvise volio da se dovede od krilnih koji se ovdje pominju, brz, prodoran , moze i u dribling a ima onih koji ce zavrsavati akciije ako ih bude kvalitetno kreirao.Lijevi bek pod hitno iako je evo vjerovatno zavrsen. Takodje , jos jedan stoper nebi bio s goreg jer uci sa tri stopera u zgusnuti raspored koji nas ceka na proljece i nije bas pametno. Naravno treba dobro analizrati psiho-fizicke sposobnosti eventualnih novih igraca , na celu sa Slavkom i glavnim skautom, te im dati do znanja gdje dolaze, da je grb koji nose na prsima vazniji od onoga sta pise na ledjima. Nas Zeljo se digao sa grana na kojima ne pripada na one koje su mu predodredjene i Bogom dane, ali opet kao sto nas celavi strucnjak rece mnogo je posla pred nama svima kako bi sa suzama radosnicama docekali ljeto. :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

uto nov 29, 2016 6:58 pm

Ugasi se zenički smrade
1987

Ajzea
Kontakt:

uto nov 29, 2016 7:09 pm

shzna je napisao/la:Ugasi se zenički smrade
Da ti hraknemo na mezar.

cikazubo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 7:10 pm

Ma ja bi iskreno volio da Čelik ostane pa i da se vrati Borac, naravno i Velež, Travnik itd..
Šta imaš od lige u kojoj opstaju klubovi kao Metalege, kakvi su to klubovi bez navijača, bez stadiona, bez ičega, koji je smisao takvih klubova, daj vrati ova go*na kao Borac i Čelik, pa da svako kolo imamo derbi u ligi, ovako ćemo postati kao hnl sa Lokomotivnom, Belupom, Splitom, i ostalim ublehama..

ChWilla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 7:18 pm

šta god im mi željeli, nismo im mi napravili dubioze. svi su živjeli iznad svojih mogućnosti i trošili više nego što zarade, pa i mi.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava