navodno lijevi bek..Pinkii je napisao/la:A ko nam to treba doci ove ili iduce sedmice od pojacanja ?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
navodno lijevi bek..Pinkii je napisao/la:A ko nam to treba doci ove ili iduce sedmice od pojacanja ?
Ma vala to (ne)slavljenje gola je postala farsa samo takva. Jedini put kad je to imalo smisla, kada igraču zaista nije bilo do slavlja, je kada je Batistuta zabio Fiorentini. Ili kada je Crespo golom gurnuo Parmu u drugu ligu. Tada su obojica plakali, a nisu se nazor suzdržavali slavlja.Hurmasica je napisao/la:Lendrić ne bi sigurno proslavio gol da mu domaća publika nije počela zviždati od prve minute i nazivati ga majmunom i još nekim pogrdnim nazivima. Vala da igram protiv ne znam ti koga inat bi u meni proradio
jovanmaksimovic je napisao/la:muamer svraka i nermin jamak se vracaju u zelju...
Hurmasica je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:muamer svraka i nermin jamak se vracaju u zelju...
Da ga je zabio Hajduku pa hajde , gdje je rođen i navija citav zivot, ali Zrinjski sto je igrao jednu sezonu da se sad nesto ne raduje, nema smisla.fczeljo je napisao/la:Ma vala to (ne)slavljenje gola je postala farsa samo takva. Jedini put kad je to imalo smisla, kada igraču zaista nije bilo do slavlja, je kada je Batistuta zabio Fiorentini. Ili kada je Crespo golom gurnuo Parmu u drugu ligu. Tada su obojica plakali, a nisu se nazor suzdržavali slavlja.Hurmasica je napisao/la:Lendrić ne bi sigurno proslavio gol da mu domaća publika nije počela zviždati od prve minute i nazivati ga majmunom i još nekim pogrdnim nazivima. Vala da igram protiv ne znam ti koga inat bi u meni proradio
Ne treba pretjerivati u slavlju ni u kojem slučaju (ako ništa, dobija se žuti karton), a da ne govorim protiv bivšeg kluba. Ali hajmo malo biti realni. Naravno da će ti biti drago kad zabiješ gol, zbog toga i igraš i dobijaš platu. Lendrić proveo jednu polusezonu ili sezonu u Zrinjskom i treba kao nešto da ih oplakuje?!
Tu su Zeba, Bekrić, Bogi. Pa što da ne.Hurmasica je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:muamer svraka i nermin jamak se vracaju u zelju...
Jedino da nasi plate obestecenje, kao za Pecu i Letica.KrajPrice je napisao/la:A mozda Veselinovic
DaBogda nam nikad ne došao zbog ljudskih (ne)kvalitetaPinkii je napisao/la:Oni na temi Slobode pisu kako je Veselinovic zakuhao sa trenerom i da on hoce da ide iz Slobode. Mozda to ne znaci da ce u Zelju,ali vala u posljednje vrijeme igra preko neke stvari. Vjerovatno teska situacija u klubu pa i on ne daje sve od sebe. Subic bi nam legao ko budali samar,ali ne vjerujem da on moze doci.
Zar je takav ?IlProfessore je napisao/la:DaBogda nam nikad ne došao zbog ljudskih (ne)kvalitetaPinkii je napisao/la:Oni na temi Slobode pisu kako je Veselinovic zakuhao sa trenerom i da on hoce da ide iz Slobode. Mozda to ne znaci da ce u Zelju,ali vala u posljednje vrijeme igra preko neke stvari. Vjerovatno teska situacija u klubu pa i on ne daje sve od sebe. Subic bi nam legao ko budali samar,ali ne vjerujem da on moze doci.
Sto se tice Lelica nema misljenje jer ga nisam nikad nesto posebno pratio, ali ima clanak iz Oslobodjenja da mu je zelja da dodje kod nas, cak je neko vec postavljo ranije taj link na forumu.Whisperer je napisao/la:@Republika lelic je teski navijac fk sarajevo- prije ce njima otic neg nama- ja nisam za njeg- ko nam to ne dolazi ove sedmice ili pocetkom iduceRepublika je napisao/la:Lelić ne navija za Sarajevo koliko znam
Da je ne znam kakav fudbaler, osoba koja kači slike mladića, karadžića i ostale gamadi te slike vrs-a nikada od mene kao pojedinca neće imati podršku makar ostavljao i suze i krv i znoj na terenu i ginuo za klub, daleko mu kuća od naše bilacikazubo je napisao/la: Zar je takav ?