Stevanovic je bio u večim ligama i nije zadovolijo, uz to se penje u godine. Teško da ikad zaigra u ligi petice, najvjerovatnije ide negdje na istoku, Ukrajina, Rusija i sl. možda čak i Tursku. Dulja je dokazao se u velikim utakmicama, što jako puno znači za strane skaute. Za Miru sigurno dobijamo 200-300 hiljada, a za Lendrića ne znam, i on se kreće tuda negdje.Kospicar je napisao/la:Treba biti realan i reci da Dulja max vrijedi milion KM. Te cifre od 2-4 miliona ni pod razno, pa koliko onda kostaju Lendric i M.Stevanovic?
Ne lupaj tako ti Bogaaugustbraun21 je napisao/la:Stevanovic je bio u večim ligama i nije zadovolijo, uz to se penje u godine. Teško da ikad zaigra u ligi petice, najvjerovatnije ide negdje na istoku, Ukrajina, Rusija i sl. možda čak i Tursku. Dulja je dokazao se u velikim utakmicama, što jako puno znači za strane skaute. Za Miru sigurno dobijamo 200-300 hiljada, a za Lendrića ne znam, i on se kreće tuda negdje.Kospicar je napisao/la:Treba biti realan i reci da Dulja max vrijedi milion KM. Te cifre od 2-4 miliona ni pod razno, pa koliko onda kostaju Lendric i M.Stevanovic?
Sta ce nam Dado ? Nikakav napredak nije napravio.boja mora je napisao/la:ma da se ja pitam doveo bi samo subića i vratio dadu a došo je i zeba a od ovih igrača što su tu ne bi nikoga pustio i imamo sigurno tim koji može izboriti europu i to nam je cilj. pokazalp se da velika tumbanja i promjene samo nam štete.
Budi zadovljan i ako toliko dobijemo za njega, ugovor ističe na ljeto, i realno sumnjam da če ga produžiti.Charlie Sheen je napisao/la:Ne lupaj tako ti Bogaaugustbraun21 je napisao/la:Stevanovic je bio u večim ligama i nije zadovolijo, uz to se penje u godine. Teško da ikad zaigra u ligi petice, najvjerovatnije ide negdje na istoku, Ukrajina, Rusija i sl. možda čak i Tursku. Dulja je dokazao se u velikim utakmicama, što jako puno znači za strane skaute. Za Miru sigurno dobijamo 200-300 hiljada, a za Lendrića ne znam, i on se kreće tuda negdje.Kospicar je napisao/la:Treba biti realan i reci da Dulja max vrijedi milion KM. Te cifre od 2-4 miliona ni pod razno, pa koliko onda kostaju Lendric i M.Stevanovic?
Po domačim standardima lave. 95% lige nikad neče zaigrati protiv ekipe poput Gladbacha, kamoli protiv Španije.Elegant je napisao/la:Duljevic se dokazao u velikim utakmicama ...
Tema: Zeljo
Ti pratis ovu ligu od dolaska Tana.augustbraun21 je napisao/la:Po domačim standardima lave. 95% lige nikad neče zaigrati protiv ekipe poput Gladbacha, kamoli protiv Španije.Elegant je napisao/la:Duljevic se dokazao u velikim utakmicama ...
Tema: Zeljo
Navijam za Želju, ali podržavam skoro sve klubove sa nekom nadom da će ova liga jednom osvanuti. Sad ako ne djelim iste mišle kao ostali, nesmijem više da budem navijač Želje?AsharaK je napisao/la:augustbraun21, druze, ne znam da li si troll, al tvoj prvi post bio je na temi FK sarajeva. Svaki tvoj post je povezan sa tim klubom, spominjo si kako skauti prate Kadusica, sad Duljevic. ne znam sta si, al na ovoj temi prestani sa tim. Hvala lijepo
Kadušić je bio moj komšija u Sanici, čak smo igrali skupa.AsharaK je napisao/la:augustbraun21, druze, ne znam da li si troll, al tvoj prvi post bio je na temi FK sarajeva. Svaki tvoj post je povezan sa tim klubom, spominjo si kako skauti prate Kadusica, sad Duljevic. ne znam sta si, al na ovoj temi prestani sa tim. Hvala lijepo