Genijalan potez, samo jos treba naci stare stolice.gavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Da se razumijemo, o broju stolica i tom procentu se ovdje ocito nikad necemo sloziti... Neka daju koliko god misle da treba, ali stolice moraju poskidati.
ne treba skidati stolice nego selektivno stare stolice(izblijedile i napukle)staviti njima,a onda im ih naplatiti i kupiti nove
storm_raider je napisao/la:Genijalan potez, samo jos treba naci stare stolice.gavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Da se razumijemo, o broju stolica i tom procentu se ovdje ocito nikad necemo sloziti... Neka daju koliko god misle da treba, ali stolice moraju poskidati.
ne treba skidati stolice nego selektivno stare stolice(izblijedile i napukle)staviti njima,a onda im ih naplatiti i kupiti nove
odlicno razmisljanje senadegavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Da se razumijemo, o broju stolica i tom procentu se ovdje ocito nikad necemo sloziti... Neka daju koliko god misle da treba, ali stolice moraju poskidati.
Nije ni cudo sto si multimilioner Senade sa takvim razmisljanjem.gavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Genijalan potez, samo jos treba naci stare stolice.gavran je napisao/la:
one sto su vec jednom platili,ponovo postaviti
Iako sam bio jedan od najglasnijih protiv tih 5% pred prošli derbi u dolini, sad se moram posuti pepelom i reći da sam promjenio mišljenjeModel1964 je napisao/la:Veteran je napisao/la:Dok ne vidim kopanje temelja na istoku, smiren sam i nema niti radosti niti euforije. Ne bi bilo prvi put u zadnjoj godini da bespotrebno letimo pred rudu, i promovišemo nešto što nije oficijelno.
Kada napokon dobijemo dozvolu, krenu radovi i završimo tribinu, treba negdje smjestiti i gostujuće navijače. Nekoliko ideja je izneseno ovdje, a ja ću reći svoje mišljenje koje iznosim godinama, svim ljudima iz upravljačkih struktura Želje koje poznajem....Mi moramo dodatno investirati u kavez koji će sadržavati 5% kapaciteta sjedećih mjesta Doline Ćupova. Na žalost mi nemamo kao pojedini klubovi naše lige fizički odvojenu tribinu na koju naši navijači ne idu niti na najvećim utakmicama svoga kluba. Naime svako dodatno davanje gostima dijela tribine izvan kaveza i 5% učiniće nezadovoljnim neke od navijača našeg kluba. Ja ne želim da niti jedan Željin navijač bude nezadovoljan uslugom i servisom na stadionu Grbavica, a sa druge strane smatram da će nas biti dovoljno da napunimo stadion, i da finansijski klub ne ispašta zbog tih 5%. Ne šiljite mi molim Vas priču "gradski derbi", "komšije", "tradicija" i slično, ne zanima me. Kako sam odrastao u blizini "torpedera" znam da bi mi i gore prošli u suprotnoj situaciji. I za kraj da imamo tribinu kakva je JUG na Koševu, da ne ulazimo na nju nikada, ne bi imao ništa protiv da cijelu damo protivniku, jer je bezbjedna, fizički odvojena i totalno neinteresantna...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo, vidi se da si stara raja!
Samo ovo napisano dolazi u obzir
Ako kojim slucajem daju tepsijama više od propisanog ja cu sazvati sve BH novinare i pred stadionom spaliti clansku i desetododišnju kartu (po koju dolazim početkom januara)
Još me boli svaki gram tjela od muke šta su nam gamad uradila od stadiona na zadnjoj tekmi. Mi skupljali lovu a neko se pametan našao da im da da više karata. Nikad više
Živ ti meni bio zašto je u Engleskoj car derbija manja ako navijaci Arsenala dobiju po propisu karte kada recimo gostuju kod Chelsea FC?Minjore je napisao/la:Vi bi poyebali i čar derbija i sve. Igrajte onda derbije bez navijaca, yebalo vas 5%
Ma ja to gledam, da svi od nas imaju ili ce imati zelju da odvedu dijete na derbi na kosevo. I oni tebi zamandale zapad i kaze mozete na jug samo. Ti odvedes dijete od 4-5 godina na utakmicu, guras se na ulazu po sata, pa guzve, pa bakljade.. i vise nemas volje da odes na derbi.. Ja ti kazem da je ljepota derbija da imas one strane gdje su najvatreniji navijaci i da imas tribine gdje ljudi mogu odvesti djecu da s njima gledaju utakmicu.. shvatas ?Model1964 je napisao/la:Živ ti meni bio zašto je u Engleskoj car derbija manja ako navijaci Arsenala dobiju po propisu karte kada recimo gostuju kod Chelsea FC?Minjore je napisao/la:Vi bi poyebali i čar derbija i sve. Igrajte onda derbije bez navijaca, yebalo vas 5%
Samo firaoni u Rimu nemaju ogranicenja pa vidimo kako biva sve lijepo.
Pravom navijacu je svaka Željina tekma derbi bez obzira na ime protivnika.
A to što me neki prozivaju zbog mjesta boravka govori više o njima ne o meni.
Koliko ja znam to je za Amira, a za Baju nemamo postotakbianco blu je napisao/la:20 mensčiniElegant je napisao/la:Koliko mi imamo % od Bajica ?
storm_raider je napisao/la:Model, jednom smo ukrstili koplja oko ovoga, a izgleda opet cemo. Ali sacekajmo derbi.Ja tvoj stav postujem.
Ostali, necu da vidim prozivanja po mjestu boravka i mjestu rodjenja. Neukusno je, svakoga zivot odvede negdje, a sto je dalje od Zelje - to je gore.
ShvatamMinjore je napisao/la:Ma ja to gledam, da svi od nas imaju ili ce imati zelju da odvedu dijete na derbi na kosevo. I oni tebi zamandale zapad i kaze mozete na jug samo. Ti odvedes dijete od 4-5 godina na utakmicu, guras se na ulazu po sata, pa guzve, pa bakljade.. i vise nemas volje da odes na derbi.. Ja ti kazem da je ljepota derbija da imas one strane gdje su najvatreniji navijaci i da imas tribine gdje ljudi mogu odvesti djecu da s njima gledaju utakmicu.. shvatas ?Model1964 je napisao/la:Živ ti meni bio zašto je u Engleskoj car derbija manja ako navijaci Arsenala dobiju po propisu karte kada recimo gostuju kod Chelsea FC?Minjore je napisao/la:Vi bi poyebali i čar derbija i sve. Igrajte onda derbije bez navijaca, yebalo vas 5%
Samo firaoni u Rimu nemaju ogranicenja pa vidimo kako biva sve lijepo.
Pravom navijacu je svaka Željina tekma derbi bez obzira na ime protivnika.
A to što me neki prozivaju zbog mjesta boravka govori više o njima ne o meni.
storm_raider je napisao/la:Nije ni cudo sto si multimilioner Senade sa takvim razmisljanjem.gavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la: Genijalan potez, samo jos treba naci stare stolice.
one sto su vec jednom platili,ponovo postaviti
Minjore je napisao/la:Vi bi poyebali i čar derbija i sve. Igrajte onda derbije bez navijaca, yebalo vas 5%
na deerbiju bi ja njima ukinuo dolazak ili napraviti ovako ko na rujevici, ne znaju oni sta je metropola i komfort, to samo rusi i pali, stokavrbanjusa je napisao/la:Ja bih zabranio gostujuce navijace