Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 28, 2016 10:04 pm

hoce li karte od hajduka vaziti u subotu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:05 pm

gavran je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Da se razumijemo, o broju stolica i tom procentu se ovdje ocito nikad necemo sloziti... Neka daju koliko god misle da treba, ali stolice moraju poskidati.

ne treba skidati stolice nego selektivno stare stolice(izblijedile i napukle)staviti njima,a onda im ih naplatiti i kupiti nove
Genijalan potez, samo jos treba naci stare stolice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:06 pm

I unaprijed dati da potpisu da ce svaku stolicu platiti po 50 KM.

gavran
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:06 pm

storm_raider je napisao/la:
gavran je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Da se razumijemo, o broju stolica i tom procentu se ovdje ocito nikad necemo sloziti... Neka daju koliko god misle da treba, ali stolice moraju poskidati.

ne treba skidati stolice nego selektivno stare stolice(izblijedile i napukle)staviti njima,a onda im ih naplatiti i kupiti nove

one sto su vec jednom platili,ponovo postaviti

Grbavica
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:07 pm

gavran je napisao/la:

odlicno razmisljanje senade
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:08 pm

gavran je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Nije ni cudo sto si multimilioner Senade sa takvim razmisljanjem.

salle86
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:08 pm

Model1964 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Dok ne vidim kopanje temelja na istoku, smiren sam i nema niti radosti niti euforije. Ne bi bilo prvi put u zadnjoj godini da bespotrebno letimo pred rudu, i promovišemo nešto što nije oficijelno.
Kada napokon dobijemo dozvolu, krenu radovi i završimo tribinu, treba negdje smjestiti i gostujuće navijače. Nekoliko ideja je izneseno ovdje, a ja ću reći svoje mišljenje koje iznosim godinama, svim ljudima iz upravljačkih struktura Želje koje poznajem....Mi moramo dodatno investirati u kavez koji će sadržavati 5% kapaciteta sjedećih mjesta Doline Ćupova. Na žalost mi nemamo kao pojedini klubovi naše lige fizički odvojenu tribinu na koju naši navijači ne idu niti na najvećim utakmicama svoga kluba. Naime svako dodatno davanje gostima dijela tribine izvan kaveza i 5% učiniće nezadovoljnim neke od navijača našeg kluba. Ja ne želim da niti jedan Željin navijač bude nezadovoljan uslugom i servisom na stadionu Grbavica, a sa druge strane smatram da će nas biti dovoljno da napunimo stadion, i da finansijski klub ne ispašta zbog tih 5%. Ne šiljite mi molim Vas priču "gradski derbi", "komšije", "tradicija" i slično, ne zanima me. Kako sam odrastao u blizini "torpedera" znam da bi mi i gore prošli u suprotnoj situaciji. I za kraj da imamo tribinu kakva je JUG na Koševu, da ne ulazimo na nju nikada, ne bi imao ništa protiv da cijelu damo protivniku, jer je bezbjedna, fizički odvojena i totalno neinteresantna...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Bravo, vidi se da si stara raja!
Samo ovo napisano dolazi u obzir
Ako kojim slucajem daju tepsijama više od propisanog ja cu sazvati sve BH novinare i pred stadionom spaliti clansku i desetododišnju kartu (po koju dolazim početkom januara)
Još me boli svaki gram tjela od muke šta su nam gamad uradila od stadiona na zadnjoj tekmi. Mi skupljali lovu a neko se pametan našao da im da da više karata. Nikad više :ne:
Iako sam bio jedan od najglasnijih protiv tih 5% pred prošli derbi u dolini, sad se moram posuti pepelom i reći da sam promjenio mišljenje :)
I to iz 2 razloga:
1.ponašanje pitica i uništavanje
2.odvratnost hadisona
Ovo prvo nema potrebe objašnjavati, dok kad je drugo u pitanju, meni lično mrzak stadion do te mjere da svaki derbi sve manje imam želje ići gore. Vjerovatno ako ne ove, već naredne gotovo pa sigurno ne idem, radije ću te pare dati u fan šop ili tako nešto. Jer meni gore je ko na dženazi :)
A 5% ako im se isplati nek daju, oni nama 1.700 a mi njima 650 i ćao đaci.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

pon nov 28, 2016 10:09 pm

Minjore je napisao/la:Vi bi poyebali i čar derbija i sve. Igrajte onda derbije bez navijaca, yebalo vas 5% ;)
Živ ti meni bio zašto je u Engleskoj car derbija manja ako navijaci Arsenala dobiju po propisu karte kada recimo gostuju kod Chelsea FC?
Samo firaoni u Rimu nemaju ogranicenja pa vidimo kako biva sve lijepo :lol: .
Pravom navijacu je svaka Željina tekma derbi bez obzira na ime protivnika.
A to što me neki prozivaju zbog mjesta boravka govori više o njima ne o meni.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

vrbanjusa
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:10 pm

Ja bih zabranio gostujuce navijace :-)
21 10 4

Petrović Slavko

storm_raider
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:11 pm

Model, jednom smo ukrstili koplja oko ovoga, a izgleda opet cemo. Ali sacekajmo derbi. :D Ja tvoj stav postujem.

Ostali, necu da vidim prozivanja po mjestu boravka i mjestu rodjenja. Neukusno je, svakoga zivot odvede negdje, a sto je dalje od Zelje - to je gore.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:12 pm

Model1964 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Vi bi poyebali i čar derbija i sve. Igrajte onda derbije bez navijaca, yebalo vas 5% ;)
Živ ti meni bio zašto je u Engleskoj car derbija manja ako navijaci Arsenala dobiju po propisu karte kada recimo gostuju kod Chelsea FC?
Ma ja to gledam, da svi od nas imaju ili ce imati zelju da odvedu dijete na derbi na kosevo. I oni tebi zamandale zapad i kaze mozete na jug samo. Ti odvedes dijete od 4-5 godina na utakmicu, guras se na ulazu po sata, pa guzve, pa bakljade.. i vise nemas volje da odes na derbi.. Ja ti kazem da je ljepota derbija da imas one strane gdje su najvatreniji navijaci i da imas tribine gdje ljudi mogu odvesti djecu da s njima gledaju utakmicu.. shvatas ? :D

Grbavica
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:14 pm

ma ne znam kako mogu nekome sa djetetom zabraniti neutralnu tribinu
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 28, 2016 10:15 pm

bianco blu je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koliko mi imamo % od Bajica ?
20 mensčini
Koliko ja znam to je za Amira, a za Baju nemamo postotak

Sent from my C5303 using Tapatalk

psihopata
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:15 pm

storm_raider je napisao/la:Model, jednom smo ukrstili koplja oko ovoga, a izgleda opet cemo. Ali sacekajmo derbi. :D Ja tvoj stav postujem.

Ostali, necu da vidim prozivanja po mjestu boravka i mjestu rodjenja. Neukusno je, svakoga zivot odvede negdje, a sto je dalje od Zelje - to je gore.

ja sam ga prozvao zato što se javio i onaj sajo iz švedske sa istom idejom oko procenta,što mi aludira na to da su ljudi koji žive u uređenim i modernim državama izgubili smisao fudbala kao igre i derbija koji jedina utakmica koja vrijedi u našem fudbalu,a oni bi je sveli na nivo vrbanjuša vs vratnik.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Valter
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:18 pm

Sada na TV B 92 bila emisija "Insajder" na temu o radu bivših uprava Crvene zvezde i Partizana i kolike su višemilionske dugove napravili (desetine miliona u eurima) i kako su nezakonito poslovali. Stoga maksimalno treba podržati rad ove uprave na transparentnosti i poslovanju u skladu sa zakonom jer kad-tad će nam se to isplatiti i napravit ćemo iskorak na ovim prostorima.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Model1964

pon nov 28, 2016 10:21 pm

Minjore je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Ma ja to gledam, da svi od nas imaju ili ce imati zelju da odvedu dijete na derbi na kosevo. I oni tebi zamandale zapad i kaze mozete na jug samo. Ti odvedes dijete od 4-5 godina na utakmicu, guras se na ulazu po sata, pa guzve, pa bakljade.. i vise nemas volje da odes na derbi.. Ja ti kazem da je ljepota derbija da imas one strane gdje su najvatreniji navijaci i da imas tribine gdje ljudi mogu odvesti djecu da s njima gledaju utakmicu.. shvatas ? :D
Shvatam :DD:
Bujrum svakom drugom navijacu bez klubskih obilježja na naše tekme. Da ih mi organizirano puštamo da divljaju i još da im osiguramo karte :ne:
Što se tice tako male djece... Ja sam svoju kada je bila tako mala iskljucivo vodio na Grbavicu :DD: I kada budem dedo ne pada mi na pamet da unuke vodim u lavor :D
Kada Grbavica bude sređena viđe ce naše raje dolaziti tako da nece biti potrebe da drugim dajemo više od propisa
@storm
Necu više o ovome .... do daljnjeg :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

gavran
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:23 pm

gavran je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Genijalan potez, samo jos treba naci stare stolice.

Nije ni cudo sto si multimilioner Senade sa takvim razmisljanjem.

ko zna ima
ko ima zna

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:24 pm

:klanjase2: :klanjase2:
Ja sam pisao davno, kad istok bude gotov, da im se bar jos jedno slovo sjevera da. Cisto radi bolje atmosfere, i boljeg prskanja po ciFa :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:24 pm

vrbanjusa je napisao/la:Ja bih zabranio gostujuce navijace :-)
na deerbiju bi ja njima ukinuo dolazak ili napraviti ovako ko na rujevici, ne znaju oni sta je metropola i komfort, to samo rusi i pali, stoka
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:25 pm

eh ako se ja o ovoj temi raspišem, otići ću nadaleko i naširoko :) Sad nemam vremena, možda sutra ako bude aktuelno.
A ovo itekako ima veze s današnjim temama, eto vidite kako gradnja istoka ne mora značiti sve dobro za nas :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava