Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 28, 2016 9:18 pm

Whisperer je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Istina je da se Adilovic nudi. Mnogi ce se nuditi sada, Zeljo je zanimljiv, veoma se brzo proculo da se sve placa i da su igraci ugovorom zasticeni. Ja nisam za Adilovica, svaka cast njemu, ali ne.
Jbg ja ovde lazem brate- kad sam napiso da se nudi da je nasim zanimljiv- ne vjeruju
:klanjase2:
1987

Model1964

pon nov 28, 2016 9:24 pm

Veteran je napisao/la:Dok ne vidim kopanje temelja na istoku, smiren sam i nema niti radosti niti euforije. Ne bi bilo prvi put u zadnjoj godini da bespotrebno letimo pred rudu, i promovišemo nešto što nije oficijelno.
Kada napokon dobijemo dozvolu, krenu radovi i završimo tribinu, treba negdje smjestiti i gostujuće navijače. Nekoliko ideja je izneseno ovdje, a ja ću reći svoje mišljenje koje iznosim godinama, svim ljudima iz upravljačkih struktura Želje koje poznajem....Mi moramo dodatno investirati u kavez koji će sadržavati 5% kapaciteta sjedećih mjesta Doline Ćupova. Na žalost mi nemamo kao pojedini klubovi naše lige fizički odvojenu tribinu na koju naši navijači ne idu niti na najvećim utakmicama svoga kluba. Naime svako dodatno davanje gostima dijela tribine izvan kaveza i 5% učiniće nezadovoljnim neke od navijača našeg kluba. Ja ne želim da niti jedan Željin navijač bude nezadovoljan uslugom i servisom na stadionu Grbavica, a sa druge strane smatram da će nas biti dovoljno da napunimo stadion, i da finansijski klub ne ispašta zbog tih 5%. Ne šiljite mi molim Vas priču "gradski derbi", "komšije", "tradicija" i slično, ne zanima me. Kako sam odrastao u blizini "torpedera" znam da bi mi i gore prošli u suprotnoj situaciji. I za kraj da imamo tribinu kakva je JUG na Koševu, da ne ulazimo na nju nikada, ne bi imao ništa protiv da cijelu damo protivniku, jer je bezbjedna, fizički odvojena i totalno neinteresantna...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Bravo, vidi se da si stara raja!
Samo ovo napisano dolazi u obzir
Ako kojim slucajem daju tepsijama više od propisanog ja cu sazvati sve BH novinare i pred stadionom spaliti clansku i desetododišnju kartu (po koju dolazim početkom januara)
Još me boli svaki gram tjela od muke šta su nam gamad uradila od stadiona na zadnjoj tekmi. Mi skupljali lovu a neko se pametan našao da im da da više karata. Nikad više :ne:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:24 pm

Whisperer je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Istina je da se Adilovic nudi. Mnogi ce se nuditi sada, Zeljo je zanimljiv, veoma se brzo proculo da se sve placa i da su igraci ugovorom zasticeni. Ja nisam za Adilovica, svaka cast njemu, ali ne.
Jbg ja ovde lazem brate- kad sam napiso da se nudi da je nasim zanimljiv- ne vjeruju
Samo ti pisi druze. Lijevi bek je dogovoren, ali ne znam ko je.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueheart
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:25 pm

jedan jedini razlog zbog kojeg ne bih volio vidjeti Adilovica je to sto je povratnik, tu praksu treba svesti na minimum. on jeste odigrao za nas produktovno, davao je golove ali ne znam koliko nam je sada potreban. eh sada ko nas pita :) zavisi sve od Slavke i njegove koncepcije, u svakom slucaju nam se ne bi smjele desavati prethodne greske i pogresne procjene.
DRZAVA ZELJO

Pinkii
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:27 pm

Taman se naviknem na Sinisu kao lijevog beka oni nadju novog. Kad sam vec spomenuo Sinisu meni on ove sezone igramo mnogo bolje. I lijevo i desno je odlican. Eksplodirao je ove sezone.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:27 pm

Sto se mene tice neka Zeba bude posljednji od povratnika, a sljedeci nekad za 3-4 godine neka bude Dzeko. Moramo ostaviti prostor za neke nove heroje...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

gavran
Kontakt:
Status: Online

pon nov 28, 2016 9:31 pm

Model1964 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Dok ne vidim kopanje temelja na istoku, smiren sam i nema niti radosti niti euforije. Ne bi bilo prvi put u zadnjoj godini da bespotrebno letimo pred rudu, i promovišemo nešto što nije oficijelno.
Kada napokon dobijemo dozvolu, krenu radovi i završimo tribinu, treba negdje smjestiti i gostujuće navijače. Nekoliko ideja je izneseno ovdje, a ja ću reći svoje mišljenje koje iznosim godinama, svim ljudima iz upravljačkih struktura Želje koje poznajem....Mi moramo dodatno investirati u kavez koji će sadržavati 5% kapaciteta sjedećih mjesta Doline Ćupova. Na žalost mi nemamo kao pojedini klubovi naše lige fizički odvojenu tribinu na koju naši navijači ne idu niti na najvećim utakmicama svoga kluba. Naime svako dodatno davanje gostima dijela tribine izvan kaveza i 5% učiniće nezadovoljnim neke od navijača našeg kluba. Ja ne želim da niti jedan Željin navijač bude nezadovoljan uslugom i servisom na stadionu Grbavica, a sa druge strane smatram da će nas biti dovoljno da napunimo stadion, i da finansijski klub ne ispašta zbog tih 5%. Ne šiljite mi molim Vas priču "gradski derbi", "komšije", "tradicija" i slično, ne zanima me. Kako sam odrastao u blizini "torpedera" znam da bi mi i gore prošli u suprotnoj situaciji. I za kraj da imamo tribinu kakva je JUG na Koševu, da ne ulazimo na nju nikada, ne bi imao ništa protiv da cijelu damo protivniku, jer je bezbjedna, fizički odvojena i totalno neinteresantna...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Bravo, vidi se da si stara raja!
Samo ovo napisano dolazi u obzir
Ako kojim slucajem daju tepsijama više od propisanog ja cu sazvati sve BH novinare i pred stadionom spaliti clansku i desetododišnju kartu (po koju dolazim početkom januara)
Još me boli svaki gram tjela od muke šta su nam gamad uradila od stadiona na zadnjoj tekmi. Mi skupljali lovu a neko se pametan našao da im da da više karata. Nikad više :ne:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ChWilla
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:36 pm

što su militantne ove starije generacije, spaliti, uništiti, zaklati...nigdje sabura kojem te uči mladost pod SDA...

:D
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:37 pm

Nas zadatak i ono sto mi mozemo uraditi je da napunimo Grbavicu u subotu a nek Slavko dovodi koga hoce i nek slaze sebi tim onako kako misli da je dobro..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon nov 28, 2016 9:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

psihopata
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:39 pm

oni koji pišu iz dijaspore i koji gledaju utakmice preko linkova i tv-a su najglasniji što se tiče procenta pitarima,a ono što i oni nama na koševu mogu dati 5 % i tako nas naguziti,nikom ništa.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LeBlue
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:40 pm

Tesko je isto zamisliti da mozemo ista u Evropi napraviti ako dovodimo bivse igrace kao npr Adilovic

gavran
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:42 pm

ChWilla je napisao/la:što su militantne ove starije generacije, spaliti, uništiti, zaklati...nigdje sabura kojem te uči mladost pod SDA...

samo jednoumlje,demokratija zdravo

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:43 pm

psihopata je napisao/la:oni koji pišu iz dijaspore i koji gledaju utakmice preko linkova i tv-a su najglasniji što se tiče procenta pitarima,a ono što i oni nama na koševu mogu dati 5 % i tako nas naguziti,nikom ništa.
Nisam u dijaspori, pa sam opet za to da pitari dobiju malo prosireniju zdenku, i kada se istok izgradi. Ne moze se ogranicavati ulaz nasim navijacima. Normalni navijaci Sarajeva neka slobodno udju na istok, niko im nece braniti. Van svake pameti je da dobiju cijeli sjever, ili pola sjevera i pola istoka...
Oni neka rade sta hoce, ali njima je para draga i nema sanse da bi nam nekad uskratili broj sjedista. Oni svakako ne mogu napuniti ni pola Koseva...

Koga nisu zabolile scene sa derbija kada su rusili bukvalno stadion, ja ne znam onda sta se treba desiti. Da su normalna neka vremena kao poslije rata, kada nije bilo kordona policije, i kada su horde imale skoro pola sjevera i pola istoka, i sada bi im dao. Ali druga su nazalost vremena.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:43 pm

eto oni da imaju isti kapacitet bi nama dali pola ili cijeli sjever/jug

bi al u kurcu

Model1964

pon nov 28, 2016 9:44 pm

@Gavrane
Ja ovo naj ti ozbiljnije mislim ;)
Puno stare garde isto tako razmišlja, nadam se i ti
@ChWilla
Mi smo Gandi samo ti to ne vidiš
Jan Palah se spali iz protesta, ja sam miroljubiv i nedaj bože gorice samo papir
Zato pamet u glavu oko 5 procenata ;)
@psihopata
Super tije nick :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pile87
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:44 pm

gavran je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:što su militantne ove starije generacije, spaliti, uništiti, zaklati...nigdje sabura kojem te uči mladost pod SDA...

samo jednoumlje,demokratija zdravo
slika
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Kapiten
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:45 pm

Najbolje rjesenje za gostujuce navijace
slika
:kafa:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

gavran
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:46 pm

Model1964 je napisao/la:@Gavrane
Ja ovo naj ti ozbiljnije mislim ;)
Puno stare garde isto tako razmišlja, nadam se i ti
@ChWilla
Mi smo Gandi samo ti to ne vidiš
Jan Palah se spali iz protesta, ja sam miroljubiv i nedaj bože gorice samo papir
Zato pamet u glavu oko 5 procenata ;)
@psihopata
Super tije nick :lol:

ozbiljan ni stolice vise od 5% nikome nikad

psihopata
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:49 pm

Omar500 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:oni koji pišu iz dijaspore i koji gledaju utakmice preko linkova i tv-a su najglasniji što se tiče procenta pitarima,a ono što i oni nama na koševu mogu dati 5 % i tako nas naguziti,nikom ništa.
Nisam u dijaspori, pa sam opet za to da pitari dobiju malo prosireniju zdenku, i kada se istok izgradi. Ne moze se ogranicavati ulaz nasim navijacima. Normalni navijaci Sarajeva neka slobodno udju na istok, niko im nece braniti. Van svake pameti je da dobiju cijeli sjever, ili pola sjevera i pola istoka...
Oni neka rade sta hoce, ali njima je para draga i nema sanse da bi nam nekad uskratili broj sjedista. Oni svakako ne mogu napuniti ni pola Koseva...

Koga nisu zabolile scene sa derbija kada su rusili bukvalno stadion, ja ne znam onda sta se treba desiti. Da su normalna neka vremena kao poslije rata, kada nije bilo kordona policije, i kada su horde imale skoro pola sjevera i pola istoka, i sada bi im dao. Ali druga su nazalost vremena.

tu su se stolice trebale skinuti jer smo svi očekivali i znali da će se to desiti,to je greška i pogrešna procjena naše uprave,a mogu i oni nama odštampati 5% ulaznica za jug,to što vas većina misli da neće zbog para to je budalaština,svima je poznato da su podložni pritisku navijača i da bi nam to uradili iz inata nauštrb zarade.

svi se bunite za procenat a svima usta puna krcatog juga na koševu i kad pitare poderemo navijanjem.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

zeljeznicar1
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:50 pm

Kako ove utakmice u subotu yeboga pa pola ljudi radi i subotom?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava