Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 28, 2016 2:11 am

Bit će još uplata kad se krene sa radom... Kod nas narod ne vjeruje više ništa dok očima ne vidi. Jebiga, takva je država, tako da to nije čudno.

FaraonTM
Kontakt:

pon nov 28, 2016 2:26 am

igla je napisao/la:Gledam sad ovaj pregled kola, Bekrić pokupi sve nagrade. Zasluženo. Svaka čast za ovu partiju. Treba realno reći, jer sam ga kritikovao za prijašnje igre, da je protiv Zrinjskog, uz Kjosevskog, najzaslužniji za pobjedu.

Inače, komentarisanje igrača je dosta nezahvalno, općenito je dosta nezahvalno komentarisati i kritikovati ili hvaliti sve ono što je vrlo moguće promjenjivo, tipa formu igrača i sl. Desi se da igrač proigra i onda lafo svi jedu svoja go*na, a ovi što su ga hvalili ustvari upravu. Istina je najčešće da je taj neko ustvari poboljšao formu, ili u obrnutom slučaju, desio se pad forme.
Slažem se sa tobom, i ja sam bio jedan od najvećih kritičara Bekrića.

Red je da se Tuce pohvali, konačno u zadnje vrijeme počinje pružati partije zbog kojih je opet doveden u Želju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

delinjo
Kontakt:

pon nov 28, 2016 2:47 am

igla je napisao/la:Gledam sad ovaj pregled kola, Bekrić pokupi sve nagrade. Zasluženo. Svaka čast za ovu partiju. Treba realno reći, jer sam ga kritikovao za prijašnje igre, da je protiv Zrinjskog, uz Kjosevskog, najzaslužniji za pobjedu.

Inače, komentarisanje igrača je dosta nezahvalno, općenito je dosta nezahvalno komentarisati i kritikovati ili hvaliti sve ono što je vrlo moguće promjenjivo, tipa formu igrača i sl. Desi se da igrač proigra i onda lafo svi jedu svoja go*na, a ovi što su ga hvalili ustvari upravu. Istina je najčešće da je taj neko ustvari poboljšao formu, ili u obrnutom slučaju, desio se pad forme.
o tome trubim i trubim jos od zavrsetka utakmice,odjednom je Bekric legenda a prije tekem bio kloc...ne kontam kako neko moze pohvaliti nekog pa sljedecu utakmicu kritikovati i obratno ...ne moze jednu tekmu biti neznalica a drugu svjetska klasa...partija jucer ok svaka cast ...skidam kapu...ali takve partije od njegovog povratka se mogu izbrojati na prste jedne ruke sto znaci da to nije igrac za Zeljeznicar......moze zabiti na jednoj tekmi 8 golova sta vrijedi kad sljedece 4 utakmice prehoda i uspori igru maksimalno....bjezi ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LAPAZ
Kontakt:

pon nov 28, 2016 3:13 am

Igrali smo citavu polusezonu leprsavo...samo Tuce zabusavao. 1 igraca cemo dovesti....super...Slabo pisem a redovno citam i ti stvarno ne znas uzivati.. sinoc svi u super raspolozenju ti o tucetu i sinoc....

mirzza
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:28 am

FaraonTM je napisao/la:

Slažem se sa tobom, i ja sam bio jedan od najvećih kritičara Bekrića.

Red je da se Tuce pohvali, konačno u zadnje vrijeme počinje pružati partije zbog kojih je opet doveden u Želju.
Kao mozda i najveci Berkicev kriticar na forumu, odajem mu priznanje za tekmu, podsjetio na stare dane, nazalost to mu je jedna od dvije utakmice koje je odigrao na nivou u ovoj godini.
Tuce sretno!

ChWilla
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:36 am

ovu je pojeo, većinu ostalih znamo da nije, i to je to. nema nikakve pameti.
gradi željo boli te *****

Zeljo AP
Kontakt:

pon nov 28, 2016 9:42 am

Malo da pocnem razmisljat naglas,zna li neko kakva je situacija sa ugovorima nyeme,bunoze i sipovica

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 28, 2016 10:02 am

Zeljo AP je napisao/la:Malo da pocnem razmisljat naglas,zna li neko kakva je situacija sa ugovorima nyeme,bunoze i sipovica
Nyema nije odigro utakmicu odavno. Opet bi to bilo ozivljavanje, a previse takvih imamo u ekipi. Nama treba neko ko je u takmicarskoj formi da bi se sto brze uklopio i dao doprinos ekipi. Dobrim dijelom je i to razlog uz kostantne igracke promjene i trenerske sto smo tek sad proigrali.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

exbabilon
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:04 am

ChWilla je napisao/la:ovu je pojeo, većinu ostalih znamo da nije, i to je to. nema nikakve pameti.
Ako nista pokazao je u zadnje dvije da moze. Zato je glupo nanovo pricati o njemu kao nekom koga se mora otjerati za bolje sutra. Eto kao ne valja Zeljo u kojem Bekric igra. Okej, nije na nivou, ali ima dosta kandidata da im se pokazu izlazna vrata prije njega.

ChWilla
Kontakt:

treba vratiti bevaba ako je tu preponu riješio :D
gradi željo boli te *****

seha
Kontakt:

U koliko se igra u subotu protiv Čelika ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:07 am

seha je napisao/la:U koliko se igra u subotu protiv Čelika ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
13:00
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:09 am

Zeljo AP je napisao/la:Malo da pocnem razmisljat naglas,zna li neko kakva je situacija sa ugovorima nyeme,bunoze i sipovica
Bunoza je pocetkom ove godine presao u Pandurii, ima ugovor do ljeta 2017. Prema transfermarkt-u ispocetka je bio standardan a onda dosta utakmica nije bio na spisku uopste iako ne pise da je bio povrijeđen. Ponekad bi usao sa klupe i to je to. Ne znam sta bih rekao o njemu, nisam ga gledao kako igra al mi rezerva u klubu iz donje polovine Rumunske lige ne obecava...

Nyema je skoro potpisao za klub iz svicarske trece lige, prije toga se u Iraku i Maleziji nije naigrao pa ne znam kakva mu je forma i koliko bi nam mogao pomoci.

Za Sipovica isto tako ne znam sta bi mislio. Mozda bi nam mogao pomoci al on je otisao u Moroco da zaradi pare, mlad je jos uvijek da se vraca kod nas. Uz to ima ugovor do ljeta 2018. godine.

Republika
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:10 am

Janjoš i Petrović vratili mir na Koševo i Grbavicu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/janj ... vicu/71646" target="_blank

vrbanjusa
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:27 am

Republika je napisao/la:Janjoš i Petrović vratili mir na Koševo i Grbavicu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/janj ... vicu/71646" target="_blank
Opet ja sa ispravkama :D . Tabela vam nije u redu. Željo ima 29 bodova a ne 30.
21 10 4

Petrović Slavko

Tryg
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:30 am

Nek ostane 30 sto se mene tice.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

vrbanjusa
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:31 am

Tryg je napisao/la:Nek ostane 30 sto se mene tice.
32 u subotu aBd.
21 10 4

Petrović Slavko

Tryg
Kontakt:

pon nov 28, 2016 10:46 am

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Kapiten
Kontakt:

pon nov 28, 2016 11:00 am

[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

pon nov 28, 2016 11:00 am

Idemo mlatnuti radioaktivne, Sloboda i Krupa neka remiziraju a valjda ovaj novi trener Radnika nece skidati gace protiv jufkasa ko sto je Slavko skidao dok ih je vodio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava