Vrati se MilošeLARS1921 je napisao/la:
Zrinjski, Željezničar, Sarajevo, Krupa, Radnik, SlobodaPinkii je napisao/la:Sta mislite koji ce klubovi u Ligu za prvaka ? Ja se dvoumim za 6 poziciju mada mislim da ce Sloboda se ugurati tu,a da ce Siroki dole u ligu za opstanak.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Kakve su to stolice kad su 1000KM po komadu?Okolele je napisao/la:Koliko je dosad uplaceno novca za istok..Kad je bila obavijest za @Velahavle bilo je 71 stolica tj. 71000 KM + ove dvije = 73000KM
masiraju dupe plus imaju ugrađen šlauf ako se slučajno sasereš da ne budeš govnavaugustbraun21 je napisao/la:Kakve su to stolice kad su 1000KM po komadu?Okolele je napisao/la:Koliko je dosad uplaceno novca za istok..Kad je bila obavijest za @Velahavle bilo je 71 stolica tj. 71000 KM + ove dvije = 73000KM
Ko osvoji juniorsku ideAsharaK je napisao/la:imam jedno pitanje, ako juniori osvoje ligu, jel oni idu u ligu šampiona ili ide klub koji je prvak u seniorima?
a jbg, kratko ti pamćenjeAsharaK je napisao/la:imam jedno pitanje, ako juniori osvoje ligu, jel oni idu u ligu šampiona ili ide klub koji je prvak u seniorima?
Kontam lave moj, ali je lik napisao da su prodane 71 stolice za 71.000KM pa me malo zacudilo. Sto se tice zezancije nasmijali su me, moram priznati da sam se izbrukaoavlami97 je napisao/la:@augustbraun21
Nije stolica 1000KM. Desetogodišnja ulaznica za buduću istočnu tribinu je milju KM. Ovo "stolica milja" je više kolokvijalno. Niko ništa ne poklanja, već MI (Željo), prodajemo, a kupac kupuje.![]()
Nemojte odmah momka zezati.
Više o svemu... http://fkzeljeznicar.ba/rubrika/izgradi ... u-tribinu/" target="_blank