trebali bi oni do proljeća završiti to svoje...a gdje god da bude, na proljeće će biti bolje nego sad.exbabilon je napisao/la:Ma po ovom terenu je tesko i napraviti neki pritisak, biti nesto znacajno bolji. Nece ni nama biti lako ovdje, Pirota je to.
Mi LP od prvog predkola, EL mislim da od drgog predkola (sem ako nam padom koeficjenta ne ide prvo), u svakom slucaju bolje dva predkola EL nego jedno LP.augustbraun21 je napisao/la:Znali ko od koje se runde krece u evropi u slucaju da je izborimo? Vala su Svinjski, Siroki i ostali razbrukali nas pa nam sjebali i onako los koeficijent lige, ne bih me iznenadilo da krecemo od 1. runde...
Elegant je napisao/la:Sad ce onaj pacenik tokom zime da digne cijenu Sarajevu na transfermarketu.
LP od drugog pretkola, a EL od prvogaugustbraun21 je napisao/la:Znali ko od koje se runde krece u evropi u slucaju da je izborimo? Vala su Svinjski, Siroki i ostali razbrukali nas pa nam sjebali i onako los koeficijent lige, ne bih me iznenadilo da krecemo od 1. runde...
Aha, prosle godine su krenuli od druge runde u LP, a za EL od prve runde (sve tri ekipe).Elegant je napisao/la:Mi LP od prvog predkola, EL mislim da od drgog predkola (sem ako nam padom koeficjenta ne ide prvo), u svakom slucaju bolje dva predkola EL nego jedno LP.augustbraun21 je napisao/la:Znali ko od koje se runde krece u evropi u slucaju da je izborimo? Vala su Svinjski, Siroki i ostali razbrukali nas pa nam sjebali i onako los koeficijent lige, ne bih me iznenadilo da krecemo od 1. runde...