A PECOOOOOOO ??Okolele je napisao/la:Ma neka kako i tog Ordagu premuntaju uz Subašu..

A PECOOOOOOO ??Okolele je napisao/la:Ma neka kako i tog Ordagu premuntaju uz Subašu..
Ako će igrat ko danas, onda bi ga svaki trener poželio u svojoj ekipi. Ako neće, ne znam šta da mislim onda, držati ga u ekipi, ali mu ne davati 90 minuta nego mu dozirati minutažu samo zato jer nas je zadužio mnogo.1921.ba je napisao/la:volio bi da ostane bekrija...
haj halalio sam stilica, halalio sam dialibu, al subasu necu halalitpile87 je napisao/la:Samo da znas ako ne dodje Mirso je glavni krivac, lose je ispregovaro.LARS1921 je napisao/la:Ne dođel subaša biče problema
Nekide, nekidedelinjo je napisao/la:ma nek ide i daleko mu kuca bila...ja vas ne razumijem od 20 utakmcia odigras 2 dobro i odjednom nek ostane....hvala mu ali osim partije protiv Sirokog kad je tek dosao,i danas ....rijetke su tekme gdje je nesto pokazao...nama ne treba igrac koji igra svako 10 utakmicu kako treba....hvala mu za sve ali dosta je bilo..
brate- ja sam davno nekom od vas reko cak ovde napiso ako mu vani propadne ordaga ce njimaLeon_Professional je napisao/la:http://sport1.ba/premijer-liga-bih/orda ... bode/71593
Evo ga Mirsooo kralju
Što odoše likovi u off.Plava Porodica je napisao/la:Joj mojne tih teskih tema
Salim se Mirso kralju, dobar si covjekWhisperer je napisao/la:brate- ja sam davno nekom od vas reko cak ovde napiso ako mu vani propadne ordaga ce njimaLeon_Professional je napisao/la:http://sport1.ba/premijer-liga-bih/orda ... bode/71593
Evo ga Mirsooo kralju@Pileeeee ja sam kriv za sve ?
ma Pile realno on nije na toom nivou da moze svaku tekmu kao danas odigrati....a sumnjam da bi pristao da ulazi sa klupe jebi ga ....da moze tako ok ...ali osloniti se na njega ad previse ...a tu je i Zajko sad ..pile87 je napisao/la:Nekide, nekidedelinjo je napisao/la:ma nek ide i daleko mu kuca bila...ja vas ne razumijem od 20 utakmcia odigras 2 dobro i odjednom nek ostane....hvala mu ali osim partije protiv Sirokog kad je tek dosao,i danas ....rijetke su tekme gdje je nesto pokazao...nama ne treba igrac koji igra svako 10 utakmicu kako treba....hvala mu za sve ali dosta je bilo..eee dobri stari solinas
Becka funfara...seoskog mentaliteta...
Ma moze..A ovaj nek ide kod kim jong ila..Whisperer je napisao/la:A PECOOOOOOO ??Okolele je napisao/la:Ma neka kako i tog Ordagu premuntaju uz Subašu..
Hvala brate- a ne furam fkt sam nacuoo- da slavko navodno zeli subica- e sad ako zna neko vise neka me demant- mada mi je @super1 izmedju redova ovo potvrdiopile87 je napisao/la:Salim se Mirso kralju, dobar si covjekWhisperer je napisao/la:brate- ja sam davno nekom od vas reko cak ovde napiso ako mu vani propadne ordaga ce njimaLeon_Professional je napisao/la:http://sport1.ba/premijer-liga-bih/orda ... bode/71593
Evo ga Mirsooo kralju@Pileeeee ja sam kriv za sve ?
??????tm8782 je napisao/la:Slavite do ujutru, a kad vas doceka naslov danas neće vam biti do slavlja...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Opet neko saopštenje?tm8782 je napisao/la:Slavite do ujutru, a kad vas doceka naslov danas neće vam biti do slavlja...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk