Kad je došlo vreme vino da se plati, Cenan para neema, Cenan para neeema ...
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Kapiten je napisao/la:Kad je došlo vreme vino da se plati, Cenan para neema, Cenan para neeema ...
znam za piricaa i krpica da ide njima, navodno i ordaga- ja cu nama dodati i subasuuu da larsona pocastimpile87 je napisao/la:Veselinovic Mirso a Krpic ide kod pitara i onaj golman.Whisperer je napisao/la:jeste 100% a ko nam dolazi iz slobodee pitanjestorm_raider je napisao/la:To za Bekrica je istina, 99% je Slobodin vec.
A daj bjeziistarigrad je napisao/la:miro mi je neizmjerno drag, daBogda penziju kod nas docekao, ali, isti hugo, materemiPinkii je napisao/la:
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
mirsooo nemoj raju furatiiiiiiiiiiWhisperer je napisao/la:znam za piricaa i krpica da ide njima navodno odraga- ja cu nama dodati i subasuuu da larsona pocastimpile87 je napisao/la:Veselinovic Mirso a Krpic ide kod pitara i onaj golman.Whisperer je napisao/la: jeste 100% a ko nam dolazi iz slobodee pitanjeposto znam nesto msm nauco sam da ga slavko zeli
Bjezi joksime, ne remeti nas tim podacima.jovanmaksimovic je napisao/la:sve pobjede 4+ na gostujucim terenima u premijer ligi:
1999/2000 Gradina (2-6)
2000/2001 Olimpik (1-7), Djerlezez Zenica (0-6)
2003/2004 Zrinjski (1-5)
2011/2012 Slavija (1-5), Rudar (0-5), Sloboda (0-4)
2013/2014 Mladost (0-4)
Zrinjski ima tu cast da bude pocascen cak dva puta
ne furammmm - nije mi to cilj- kad sam furo- jesam ja prvi napisoo za istokk kad ce bit, ? na sta su me mnogi napali i misli da furam ?? ja samo prenosim sto sam nacuo/ jer slavko zeli subicaž'21 je napisao/la:mirsooo nemoj raju furatiiiiiiiiiiWhisperer je napisao/la:znam za piricaa i krpica da ide njima navodno odraga- ja cu nama dodati i subasuuu da larsona pocastimpile87 je napisao/la: Veselinovic Mirso a Krpic ide kod pitara i onaj golman.posto znam nesto msm nauco sam da ga slavko zeli
Veseli + Zeba za Bekrića.Tryg je napisao/la:Dobru smo razmjenu napravili, Veselinovic za Bekrica, kud osta na forumu do ovih doba **** me otac, a zena se namjestila sad ga mogu samo u uticnicu stavit kad je zaspala.
Samo da znas ako ne dodje Mirso je glavni krivac, lose je ispregovaro.LARS1921 je napisao/la:Ne dođel subaša biče problema
Kapiten je napisao/la:Kad je došlo vreme vino da se plati, Cenan para neema, Cenan para neeema ...